|
Autor |
Mesaj |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
purebhp a scris: | Razvan a scris: | ..diferenta este f mare..tu ai ales difuzoare destul de scumpe..ca sa scoti tot din ele tb sa insonorizezi..oricum..este de admirat faptul ca ai ales produse bune..eu cred ca o sa iasa bine..dar..2 p1222 nu e cam mult..? |
Eu zic ca nu este prea mult pentru ca vreau un bass puternic, nu vreau o masina dedicata SQ. Ma gandesc ca, daca va fi prea mult, se poate scade nivelul subwoofer-ului. Cred ca niciodata nu e prea mult. Singura "problema" e ca am pierdut portbagajul  |
Cine a spus ca masinile de SQ nu trebuie sa sune tare ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru laude si incurajari. Astazi a fost a 2-a zi de instalare si am ajuns cam la 80%. Nu am facut nici o poza azi...am fost prea prins in treaba pentru ca voiam sa termin dar nu s-a putut. Maine sper sa finalizez lucrarea si sa fac o prima auditie.
Bafta. |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Portbagajul nu l-am insonorizat inca din lipsa de timp (am terminat montajul pe 31.12.2007) dar mi-a ramas si Bimast Bomb si Vibroplast. Cand se va indrepta putin timpul aici la Constanta voi insonoriza si portbagajul pentru ca este neaparat nevoie.
Avand in vedere temperaturile negative la care am facut montajul, fara ajutorul unui pistol cu aer cald nu aveam nici o sansa sa lipesc cum trebuie Bimast-ul. Era tare ca piatra, cu greu reuseam sa-l indoi fara sa-l incalzesc, dar odata incalzit s-a mulat perfect pe tabla, si a iesit o treaba foarte buna.
Dupa vreo 2 zile de ascultat si reglat i-am dat cat de cat de cap, astept sa se mai rodeze difuzoarele si sper sa sune si mai bine. Deocamada ma declar multumit. Singurul "-" e ca, pe "Throw It Up" a lui Lil' Jon s-a intamplat ceva in plafon exact deasupra locurilor din fata, nu stiu exact ce, dar zdrangane ca si cum ar fi o bucata de metal uitata acolo. Se aude si din interiorul masinii si din exterior. Nu am avut timp sa desfac sa vad ce s-a intamplat pentru ca ne-a lovit o nisoare cam grea.
 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 2:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu arata rau usile dar as fi vrut sa vad ceva material intre tabla si inelul de mdf.
Ce grosime are cablul ce l-ai folosit ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 4:11 am Titlul subiectului: |
|
|
@ssrli : M-am gandit sa pun ceva intre inel si tabla .. dar inelele sunt prinse super bine de tabla si am pus vibroplast-ul, dupa cum se vede, acoperind si inelul, pe exterior, deci nu au cum sa vibreze inelele, cel putin asa cred eu. Cablul pentru difuzoare, daca la el te refereai, este Aurix Helix 140 (AWG 14 - 2 x 2 mm^2)
@Shokaliptiku : Mersi mult! |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 140 Locație: ROMANIA
|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitarile mele! arat f bine! De ce ai demontat si mocheta de pe jos? Ca sa iti fie mai usor cu cablajele sau vrei sa insonorizezi si pe acolo?Referitor la zgomotul din plafon, vezi sa nu fie de la plafoniera! asteptam un fimlmulet! |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Puteai pune intre inel si tabla putina izolatie de aceea cum se pune sub parchetul melaminat
Intrebam la cablajul pentru amplificatoare  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
@stiancu : Mersi. Am demontat si mocheta pentru ca sa-mi fie mai usor cu cablurile, deocamdata am alte prioritati pentru insonorizat : portbagaj, plafon. Plafoniera e pe mijlocul plafonului...nu are cum sa zdrangane ea.
@ssrli : Cablurile de putere sunt Ground-Zero AWG 1/0 pana in portbagaj, distribuitoare Dietz AWG 1/0->AWG 4, cablu putere Dietz AWG 4 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi de raspuns.
Pareau mai mici in poze...
Spor la treaba, arata bine  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astazi am desfacut putin plafonul si am avut o mica surpriza : Am gasit acolo (in plafon) intre tabla plafonului si o alta tabla (intaritura cred, nu mi-am putut da seama exact pentru ca nu am desfacut tot plafonul, am bagat doar mana acolo) un fel de contragreutate din fier (grea ~500g cred) care era prins cu doua suruburi de o tabla care s-a rupt - asta era sursa zgomotelor de care ma plangeam.
Atasez niste poze cu piesa pe care am scos-o :
Are cineva idee ce poate fi ? |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: | f tare ... juma de kg !? .. ai mai coborat putin centrul de greutate !
bafta in continuare |
Ai stricat masina !!!!!! _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astazi am facut un mic filmulet ... cu toate ca nu am o camera capabila sa "vada" prea bine am reusit sa capturez cateva "efecte"
http://www.quickfileupload.com/download.php?file=215MOV00436.rar
P.S. E cam greu sa gasesc un loc unde sa filmez fara sa fiu in pericol de a ma trezi cu ceva in cap. |
|
Sus |
|
 |
|