Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Hyundai Accent 2006
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te astept! Very Happy

LE : New movies :

http://video.google.com/videoplay?docid=1287972354738872314&hl=en
http://video.google.com/videoplay?docid=1092926667342443261&hl=en
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Zi-mi te rog adancinea portului dintre difuzoare, ca tare ma bate gandu si pe mine la doua P1222 Very Happy
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer iti spun ca nu mai tin minte cat a fost lungimea portului. Oricum nu prea vad la ce te-ar putea ajuta doar lungimea portului ... Confused
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai atunci m-ar interesa toate dimensiunile, daca te rog , cand ai timp intr-o zi, masori sa vezi, si sa-mi zici si mie dupa aia, ca s-ar putea sa-mi iau si eu 2 p1222 , merci mult
Tokyo
Pasionat

Data înscrierii: 08/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sti ce te rog ? masoara cati centimetri are un difuzor cu tot cu metalu ala sau ce e unde vin suruburile ca sa prinzi subul de cutie masoara exact de la margine si in interior cam cati centimetri imi trebuie in cutie , in adancime ma refer daca cumva poti sa masori sau poate sti ... deci cele 2 masuratori pt ca eu am o incinta de magnat charger 230 si as vrea sa pun 2x p 1222 in cutie si nush daca incap ... ms frumos Wink
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 4:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Boxes%20and%20Parameters/P1222rev3_27_06.pdf

Parerea mea: nu iti bate joc de 2 P-uri in incinta de Charger ...
Sus
Tokyo
Pasionat

Data înscrierii: 08/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 10:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si zici ca nu merg p urile ? e asa mica incinta ? dar eu tot 800w rms am in ea ... de la 2 magnaturi chiar asa monstru sa fie P -ul ? Smile ms oricum doar nu imi sare plexiglasu daca pun 2 p uri Wink)
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 12:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ti-am zis sfatul meu ... tu faci ce vrei ... Succes
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tokyo a scris:
si zici ca nu merg p urile ? e asa mica incinta ? dar eu tot 800w rms am in ea ... de la 2 magnaturi chiar asa monstru sa fie P -ul ? Smile ms oricum doar nu imi sare plexiglasu daca pun 2 p uri Wink)

Incintele nu se calculeaza in functie de putere...

Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tokyo a scris:
pt ca eu am o incinta de magnat charger 230 si as vrea sa pun 2x p 1222 in cutie si nush daca incap ... ms frumos Wink

pui degeaba P-urile in incinta aia

avand in vedere ca e bandpass, daca nu e construita dupa specificatiile difuzorului suna foarte PROST !

sfatul meu e sa vinzi magnatu si sa faci incinta dupa parametrii jbl-urilor.

purebhp
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 5:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoarele Focal K2Power 165KF au fost schimbate cu Focal K2Power 165K2P Wink
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari ... si diferentzele se simt ?!
sau .. se vor simti dupa rodaj ?!

YM: shokaliptiku
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 17, 2008 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi. Diferentele le-am observat din primul moment, exact de cand am pus mana pe cutie (cutia arata identic ca dimensiuni exterioare si, fiind invatat cu greutatea cutiei fostelor KF, era s-o scap din mana pe asta - cred ca e dubla la greutate), midbass-ii sunt mai grei, au suspensia ceva mai tare, crossover-ele sunt mult mai bine lucrate, tweeter-ele TN52 sunt putin mai mari decat TN47.

Deocamdata sunt in rodaj dar pot sa spun de pe acum ca TN52 se aud mult mai bine decat TN47.
Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 18, 2008 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o alegere fff buna a difuzoarelor.
ai zis ca ai suspensia tare.fa-le rodajul si in momentul in care membrana de cauciuc va fi moale atunci vor suna la adevarata lor valoare.
daca acum iti plac mult dupa rodaj o sa-i adori.
cunosc destul de bine difuzorul si stiu ce poate.
raman la parerea ca o amplificare activa este cea mai potrivita pt ei si cred ca merita sa iei in calcul si o astfel de varianta mai ales ca sunt destule focale pf2.75 si 2.150 de vanzare la bursa.
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Lun Iul 21, 2008 4:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
o alegere fff buna a difuzoarelor.
ai zis ca ai suspensia tare.fa-le rodajul si in momentul in care membrana de cauciuc va fi moale atunci vor suna la adevarata lor valoare.
daca acum iti plac mult dupa rodaj o sa-i adori.
cunosc destul de bine difuzorul si stiu ce poate.
raman la parerea ca o amplificare activa este cea mai potrivita pt ei si cred ca merita sa iei in calcul si o astfel de varianta mai ales ca sunt destule focale pf2.75 si 2.150 de vanzare la bursa.

Sunt amplificate full active dar, deocamdata, doar de un FP 4.75. In curand sper sa adaug si un 2.150.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum