|
Autor |
Mesaj |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 8:09 pm Titlul subiectului: Hyundai Accent 2006 |
|
|
Sa incepem cu HU : Pioneer P88RS - este un vis mai vechi, cred ca e singura componenta de care am fost decis 100%
Difuzoare fata : Focal K2Power 165K2P
Amplificator fata : Focal FP 4.75
Subwoofere : 2 x JBL P1222 in reflex 120l@34Hz - incinta calculata si construita de mine din MDF de 25mm
Amplificator subwoofer : JBL GTO 1201.1 + JBL RLC (bass remote)
Conectica putere : Kit AWG0 Ground Zero, AWG4 Dietz , distribuitoare Dietz
Conectica semnal : Aurix Crooner R2 pentru difuzoarele fata, Ground-Zero pentru subwoofer, cablu difuzoare Aurix Helix
Insonorizare : Standartplast Bimast Bomb , Standartplast Vibroplast M1
Ultima modificare efectuată purebhp la Mar Iul 15, 2008 5:33 am, modificat de 10 ori în total |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
..felicitari..vad ca ai ganduri mari..88rs este o alegere foarte buna..insonorizeaza inainte..e pacat de difuzoare..bafta |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Razvan a scris: | ..felicitari..vad ca ai ganduri mari..88rs este o alegere foarte buna..insonorizeaza inainte..e pacat de difuzoare..bafta |
Insonorizarea o fac sigur .. dar ziceam sa fac o proba fara insonorizare .. asa de proba, sa observ exact diferentele.
Mersi |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
..diferenta este f mare..tu ai ales difuzoare destul de scumpe..ca sa scoti tot din ele tb sa insonorizezi..oricum..este de admirat faptul ca ai ales produse bune..eu cred ca o sa iasa bine..dar..2 p1222 nu e cam mult..? |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Razvan a scris: | ..diferenta este f mare..tu ai ales difuzoare destul de scumpe..ca sa scoti tot din ele tb sa insonorizezi..oricum..este de admirat faptul ca ai ales produse bune..eu cred ca o sa iasa bine..dar..2 p1222 nu e cam mult..? |
Eu zic ca nu este prea mult pentru ca vreau un bass puternic, nu vreau o masina dedicata SQ. Ma gandesc ca, daca va fi prea mult, se poate scade nivelul subwoofer-ului. Cred ca niciodata nu e prea mult. Singura "problema" e ca am pierdut portbagajul  |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
..o sa ai putere mare..sa fii atent si pe instalare si la incinta..conteaza f mult |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Referitor la conectica pentru semnal sa iti iei ceva pe masura celorlalte componente (cablu OFC ecranat). Poti sa cauti chiar si la magazine de hi-fi pt interior. Diferentele sunt destul de mici per total, dar mari pe frecvente inalte in ceea ce priveste fidelitatea.
Nu inteleg de ce statie pe 4 canale ? vrei sa pui tweeterele amplificate separat ar fi foarte frumos.
Antifonarea este foarte buna, si nu numai pentru portiere. La ce subwoofer ai tu merge si plafonul antifonat un pic. Sigur o sa vibreze cate ceva. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Dum Sep 23, 2007 1:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Silviu a scris: | Referitor la conectica pentru semnal sa iti iei ceva pe masura celorlalte componente (cablu OFC ecranat). Poti sa cauti chiar si la magazine de hi-fi pt interior. Diferentele sunt destul de mici per total, dar mari pe frecvente inalte in ceea ce priveste fidelitatea.
Nu inteleg de ce statie pe 4 canale ? vrei sa pui tweeterele amplificate separat ar fi foarte frumos.
Antifonarea este foarte buna, si nu numai pentru portiere. La ce subwoofer ai tu merge si plafonul antifonat un pic. Sigur o sa vibreze cate ceva. |
Da, am de gand sa amplific tweeter-ele separat pentru a crea un sistem full-active. Este prima mea experienta cu full-active dar ma gandesc ca, daca nu voi reusi cu reglajele, voi puea oricand sa folosesc filtrele pasive si doar 2 canale. Deci, vreau amplificator pe 4 canale pentru a incerca ambele posibilitati.
Ca o intrebare : Vor fi de ajuns cei 75W pe canal pentru mid-bass-ii Focal?
Mersi pentru sugestii si sfaturi |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Sep 23, 2007 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Woofer-ele de la 165 K2P ar inghiti mai mult de atat, pe cand pentru 165 KF este numai bine. Oricum statia merge si mai mult un pic peste 75W dar va creste in distorsiuni. Teoretic vorbind le-ar trebui mai mult de 75W rms pentru ca tu o sa le aplici filtrare a frecventelor prea joase, iar ele nu vor avea absolut nici o problema chiar cu 90W in ele. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am hotarat si am si achizitionat Focal K2Power 165KF. Ca o prima impresie : Par bine construite, sasiul pare foarte rigid, conul la fel, suspensie destul de moale tinand cont ca sunt noi. Eu aveam impresia ca au phase plug dar am descoperit ca nu e asa  |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astazi am primit amplificatorul Focal FP 4.75 achizitionat tot de la be-loud. Dupa ce voi achizitiona si partea de conectica si insonorizarea sistemul va fi complet (in aceasta faza ) si voi incepe montajul.
Am inceput sa fiu nerabdator ... trebuie sa ma controlez .. trebuie ..  |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Astazi (adica ieri pentru ca deja este 00:07) am inceput montajul sistemului.
Nu am multe poze pentru ca nu am avut fotograf, si nu prea am avut timp sa ma opresc pentru poze. Azi voi lucra din nou si sper sa termin instalarea. Voi reveni cu poze.
Bafta |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 2:48 am Titlul subiectului: |
|
|
f f f frumos..!! si P-urile ce sa zic WOOOOOW i-am luat unui amic pentru cielo 1 P aplificat de un CA 23 si ii rupe in 2 masina zilele aste o sa mergem la insonorizat ca nu mai tine cu 2 imi e si frica.. de ce o sa fie la tine in masina si pe langa masina..multa bafta si tot asa si pe viitor asteptam poze si eu unu filmultete cu P-uri in acctiune vreau sa vad cu 2 cum e  |
|
Sus |
|
 |
andrei_xxl Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007 Mesaje: 84 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
OMG!
Sa le porti cu placere...sunt curios de amplitudinea onduleurilor facute de tabla  _________________ 2009 Ford Ka almost stock. |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 140 Locație: ROMANIA
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
FELICITARI pt investitie! ma gandesc la tabla accentului care e f subtire! trebuie insonorizant la greu! Spor la treba si sa ne tii la curent! |
|
Sus |
|
 |
|