|
Autor |
Mesaj |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
..Shokaliptiku..nu ar fi o problema f mare cu transportul pt ca le poti trimite prin curierat si nu costa f mult..ma gandesc si cand ma hotarasc te anunt..(mai astept cateva zile poate gasesc pe cineva in bucuresti)
..chris..indemanare este dar nu am scule si sincer imi convine mai mult sa le cumpar gata facute de altcineva care a mai facut si stie despre ce este vorba..cred ca asa este cel mai bine
..este cineva din bucuresti care poate sa ma ajute cu aceste inele..?..multumesc
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
oke ... ! oricum ar fi mult mai bine dc gasesti din bucuresti !
bafta !
|
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt multe diferente intre MDF si Pal domnule Shokaliptiku
Atasez doua poze cu inele din MDF facut ca suport pt difuzor, nu ca distantier.
Description: |
|
Filesize: |
253.52 KB |
Viewed: |
723 Time(s) |

|
|
246.65 KB |
561 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru difuzoare, si PAL-ul e foarte bun. la subwoofere deja se schimba povestea.
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
3ldiablo a scris: | Atasez doua poze cu inele din MDF facut ca suport pt difuzor, nu ca distantier. |
3ldiablo vad ca esti din Bucuresti... Daca poti ajuta oamenii de pe forum cu "manufacturarea" acestor inele, spune-ne te rog ce, cum si cat... Eventual si daca te pricepi si la altele, gen insonorizari... Multumim anticipat.
_________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pot face orice tip de inel din MDF, iar ca tot veni vorba de izolare, pun niste poze cu ce am facut ieri!
Cu toate ca nu sunt inca in poze inelele de mdf, o sa pun saptama asta cand termin si poze cu sistemul de pe usa facut cu inele de mdf!
|
242.07 KB |
586 Time(s) |

|
|
262.75 KB |
575 Time(s) |

|
|
38.27 KB |
545 Time(s) |

|
|
59.03 KB |
541 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
..3ldiablo..ma intereseaza 2 inele din mdf pentru difuzoare de 16.5..cat dureaza si cat costa..?..ms
|
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Numarul meu este: 0765.317.028
Daca e vorba doar de inel pentru distantare se poate face pe loc doar cu dimensiunile de taiere, daca este vorba de inel suport pt difuzor cum am aratat mai sus, se pot face tot pe loc, preferabil cu masca difuzorului sa o vad si sa masor eu!
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
3ldiablo a scris: | sunt multe diferente intre MDF si Pal domnule Shokaliptiku
Atasez doua poze cu inele din MDF facut ca suport pt difuzor, nu ca distantier. |
si cam care ar fi domnule 3ldiablo diferentzele ! tinand cont ca eu am zis inel adaptor sau distantier ... si in nici un caz inel suport !
|
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Presupun ca in acel inel adaptor sau distantier vrei sa si insurubezi ceva!
Suruburile difuzorului se prind cam aproape de marginea inelului! Stii foarte bine care e structura Pal-ului si si a MDF-ului si cam care ar fi mai rezistent in aceste conditii!
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
am facut inele din PAL ... pt difuzoare ovale ( la logan pe spate ) , pt difuzoare de 16.5 ( pt logan pe fatza , clio , golf etc ) .. si nu am intampinat probleme !
dc iti pui un pic capul la controbutie ... si inainte de a prinde diful cu holsuruburi dai cate o gaura cu cel mai subtire spiral ... nu ai nici o problema cu PAL ul .. nu crapa ! sper ca mam facut cat de cat inteles !
multumesc !
|
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnule dar agresiv mai suntem! partea cu gaura inainte e bine stiuta, eu nu trebuie sa imi pun capul la contributie pentru a face asa ceva!!! invarte dumneata un holsurub in pal si strange tare, si invarte si in mdf, si strange tare! si fa cateva teste, poate omul le mai scoate o data, isi ia altele, o avea o placere sa desfaca usile de mai multe ori, etc! si o sa vezi clar diferenta intre MDF si Pal!
Se tot discuta si cu problema ca pica apa pe difuzor, nu scoateti cochilia lui originala. Mobila de pal ai avut? ai vazut ce se intampla cu el la umezeala? Rumegus scrie pe el! Acelasi lucru scrie pe el si daca sta mult in caldura, adica cum spui dumneata, pe polita din spate la logan! bineinteles ca asta nu se vede imediat dupa montare, dar trebuie sa te gandesti la toate problemele inainte, nu sa fii bucuros ca ai te-a dus capul sa dai gaura cu un burghiu subtire inainte sa bagi holsurubul si nu mai iti crapa materialul! Oare faptul ca iti crapa daca nu dai gaura nu e o problema pentru dumneata? se schimba cumva rezistenta materialului cand adaugi in consistenta lui o gaura de burghiu mic?
si daca tot nu vezi diferente intre pal si mdf, ia poza de la mine cu un inel, pozeaza si dumneata un inel din pal, si uita-te bine la amadoua! si sigur o sa vezi o diferenta
Pe de alta parte, fie ca dumneata, asa e cand ai doar pal si palul e mai ieftin!
PALul RULZ!!!
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai mare dreptate in tot ce zici !
asai .. PALul este mai ieftin .. si asta este tot ce am avut .. PAL si nu MDF !
tin sati spun ca ca iam facut unui amic cu logan inel adaptor din PAL .. si are ceva mai mult de 8 luni ... de curand sia cumparat dynamat .. am desfacut fetele de usa ... si inelul din PAL nu are nic ... nui nici crapat si nici umflat de la umezeala !
imi cer scuze dc am indus pe cineva in eroare cu ce am zis .. si imi cer scuze 3ldiablo dc teai simtit ofensat !
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
PAL e mai bun...MDF e mai bun...tonul jos si consumati-va timpul ajutand oamnii, nu certandu-va intre voi. e clar ca amandoi aveti ceva cunostinte in domeniu, uniti-le pentru altii, nu va mai dati atata cap in cap.
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
..3ldiablo mi-am notat nr de telefon..multumesc pentru amabilitate si rabdare..bafta
|
|
Sus |
|
 |
|