|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmz ... materialul da rigiditate ...
cu cat e mai rigid .. mai dens materialul pe care il folosesti cu atat e mai bine ...
sunt ceva persoane care fac niste lucrari ... demne de luat in seamna
iar inele le fac din metal ..
daca ai scule .. daca ai posibilitatea sa lucrezi in metal
sau sa ia de unde sa le iei ... ar fi pacat _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
zengy Priceput
Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 208
|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa ma interesez maine cand merg sa mi se ia dimensiunile in vederea confectionarii inelelor, insa strict intre mdf , pal si textolit e mai bun textolitul, am inteles ca toate caracteristicile de luat in seama, rigiditate, rezistenta mecanica, rezistenta la umezeala, duritate sunt in favoarea textolitului fata de mdf si pal, acuma poate in prima faza imi fac din textolit si vedem mai apoi cat e de complicat cu metalul si cat m-ar costa, dar totusi daca puteti sa imi spuneti parerea voastra despre textolit v-as fii recunoscator  |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai sincer acum ...
la un anumit nivel .. nu cred ca se sediseaza diferentza dintre MDF si textolit
acum na ... poate fi vorba si de pitic ..
daca piticul tau e multumit ca pui texto in loc de mdf
fai pe plac _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vorbit acuma cu baietii, pot sa-mi faca si de aluminiu daca vreau, va rog sa ma ajutati cu un sfat, e mai bun aluminiul ca textolitul, dupa cate informatii am eu zic ca da, voi ce ziceti? |
|
Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata au facut masuratorile baietii, e lansata in executie comanda, am ales aluminiu pana la urma, sper sa fii facut o alegere buna  |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mie Feb 24, 2010 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok, sambata veti afla raspunsul, insa ma deranjeaza ca tot imi vibreaza ceva prin portiera de la vibratii si baraie ca un difuzor cu distorsiuni undeva la nivelul locului pentru tweetre, dar eu nu am tweeter am doar boxa coaxiala, sunt foarte mohorat ca nu scap de acest sunet, nu stiu daca rezolv ceva daca desfac portiera, mi-e frica sa nu gasesc raspunsul si sa produc mai multe stricaciuni, ma gandesc daca o insonorizare ma va ajuta sa elimin acel barait... |
|
Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Vin Apr 16, 2010 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inele au grosime universala sau conteaza in functie de fiecare masina ?
Am vazut ca sunt de cumparat pentru Skoda Fabia si eram curios daca sunt facute special sau universale ? |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Apr 16, 2010 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei se pot face orice grosime si dimensiune  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Vin Apr 16, 2010 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar exista o grosime minima sau maxima care este cea mai eficienta ?
Sau cum ar trebui sa fac, sa montez difuzoarele si vad la fata locului ce grosime imi trebuie ? |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Vin Apr 16, 2010 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Demontata fata de usa si vazut cat spatiu ai nevoie pentru ele. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2010 Mesaje: 108 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 07, 2010 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
sal
niste inele pt boxe ovale 6x9 poti sa faci? vrea sa prind boxele ovale pe un symbol in spate in locul celor originale...eventual dc ai avea o poza sa-mi dau exact seama cum vin ca acum am aflat ca poti prinde ovale pe gauri rotunde |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Vin Mai 07, 2010 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am facut la Clio Symbol nociodata...iar s apui diametru mai mare peste mai mic, depinde de mai multe lucruri. Fara sa pun mana pe masina si difuzoare nin cazul asta nu merge. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Banned

Data înscrierii: 20/Iun/2007 Mesaje: 46 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mar Iun 29, 2010 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
al3xsutz a scris: | sal
niste inele pt boxe ovale 6x9 poti sa faci? vrea sa prind boxele ovale pe un symbol in spate in locul celor originale...eventual dc ai avea o poza sa-mi dau exact seama cum vin ca acum am aflat ca poti prinde ovale pe gauri rotunde |
Inele MDF pt. difuzoare format 6x9 avem gata de livrare... daca inca te mai intereseaza _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
|