Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

jbl vs ground zero
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yo vroiam sa ma incadrez in max 5 mil.
vroiam doar un sub provizoriu pana strang bani de ceva sooper Very Happy
deci max 5 mil

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pacat, super dls-ul recomandat de asus, pe langa fiabilitate cred ca-si pastreaza mai bine valoarea daca zici ca e configuratie intermediara ...

altfel iti recomand jbl-ul bigger is better Laughing .

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar mai fi si
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/06S12L52/

poate ma ajuta cineva sa inteleg diferenta intre ala si:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/S12L5/

baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 3:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

primul model este modelul nou de la kicker care este importat de catre o anumita firma direct din america de la kicker.
al doilea model este modelul vechi si nu este importat direct din america de aia este asa diferenta de pret.
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pana la urma kre ar fi mai bun? Very Happy k tre sa ma decid Confused
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 5:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca e o diferenta intre ele , poate doar un pic designu lor.
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ar conta faptul k as merge pe un amplif jbl?
si sub si amplif jbl??

adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
si sub si amplif jbl

vezi ca stii Wink
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 2:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca si posesor al ambelor difuzoare va spun ca JBL`u nu discuta cu GZ`u .... acel radioactiv este pistol cu apa pe langa JBL !

eu am facut comparatie intre Hydrogen de 12" si JBL P1222 si JBL a iesit castigator Confused

acu problema este ca la JBL aveam incinta de 80L si la GZ de 47L puterea a fost cam pe 1000W rms nici unu din difuzoare nu a dat semne de stres termic Wink aratati-mi voi un GZ radioactiv sa mearga pe 1000W ca il mananc Twisted Evil

baubau a scris:
dintre cele doua difuzoare as inclina pe jbl din simplul motiv ca are bobina de 3 inchi cea ce inseamna ca la putere maxima nu se va incalzi si nu va pierde db.

cine stie cunoaste Wink insa o bobina mai mare inseamna si un control mai bun al membranei la frecvente joase ! putere suportata mai mare ! daca GZ are 500W RMS inseamna ca JBL are peste 1000W rms !

cei care spun ca GZ`ul suna mai tare sau ca tine cu 100W mai mult ca JBL`u habar nu au despre ce vorbesc e evident ca nu au avut pe mana ambele difuzoare !

Sharkky a scris:
Ia in considerare diferenta de putere din GZ si JBL (100W), unde GZ e mult in fata si uita-te te rog la excursia membranei la GZ: 18 mm , deci aproape 2 cm ...
Acuma ia spune si tu: care difuzor are un bas mai profund, unul care de abia se clinteste sau unul care are excursia membranei destul de mare?

aici e un exemplu tipic de "cunoscator" Laughing tin sa iti spun ca GZ masoara Xmax in ambele directii adica cei 18mm sunt defapt +/-9mm deci JBL ar avea Xmax de 28mm daca ar masura ca si GZ ei in schimb spun ca are +/-14mm !
deci care se misca mai mult ?

puterea recomandata de importatorul GZ pentru RADIOACTIV este de 350W rms Laughing

PS: se pare ca am uitat ceva .... JBL`u necesita cutie mai mare ca si GZ`u Crying or Very sad asta este neajunsul lui Sad
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai ELNA cum le stii tu pe toate....
si eu am facut aceasta comparatie ...doar ca jbl-ul era p1220 (mai bun decat p1222) si nu mi s-a parut k suna mai tare decat gz-ul ...poare ai tu vre-o reteta secreta Wink
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
pistol cu apa

Tare expresia domnule profesor ELNA ...
Ai masurat cumva si decibelii sa vezi daca intr-adevar suna mai tare?
Vino si tu cu argumente valabile te rog ... De unde stii tu ca GZ masoara in ambele directii Xmax? Ai vreo "pila" pe acolo de esti asa de sigur?
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:
si eu am facut aceasta comparatie ...doar ca jbl-ul era p1220 (mai bun decat p1222) si nu mi s-a parut k suna mai tare decat gz-ul ...poare ai tu vre-o reteta secreta Wink

nu le stiu pe toate , dar stiu ce difuzoare am !

mda ... pai pe un amplificator slab nu prea are cum sa sune mai tare ! chestia e ca JBL`u suporta cel putin de 2 ori mai multa putere decat GZ`u ! eu il am pus pe 800W rms ! de aia se aude mai tare decat GZ`u .... care la 400w isi da duhul !

Citat:

chiar si un surd si-ar da seama care suna mai tare Wink acu pe bune !! numai dupa cum se misca parbrizul !

Citat:
Vino si tu cu argumente valabile te rog ... De unde stii tu ca GZ masoara in ambele directii Xmax? Ai vreo "pila" pe acolo de esti asa de sigur?

nu exista indoiala ca masoara Xmax in ambele directii ! am si intrebat importatorul si am si masurat lungimea bobinajului la GZRW 12 XD si are fix 26mm ! la JBL este de 40mm !

am vazut mai multe GZRW 12 XD desfacute si stiu despre ce vorbesc Wink oricum chiar mi-a placut cum sunt lucrate !
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:

nu le stiu pe toate , dar stiu ce difuzoare am !

mda ... pai pe un amplificator slab nu prea are cum sa sune mai tare ! chestia e ca JBL`u suporta cel putin de 2 ori mai multa putere decat GZ`u ! eu il am pus pe 800W rms ! de aia se aude mai tare decat GZ`u .... care la 400w isi da duhul !

Citat:

chiar si un surd si-ar da seama care suna mai tare Wink acu pe bune !! numai dupa cum se misca parbrizul !

Citat:

nu exista indoiala ca masoara Xmax in ambele directii ! am si intrebat importatorul si am si masurat lungimea bobinajului la GZRW 12 XD si are fix 26mm ! la JBL este de 40mm !

am vazut mai multe GZRW 12 XD desfacute si stiu despre ce vorbesc Wink oricum chiar mi-a placut cum sunt lucrate !
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai ELNA ... ampliful ala de care vb e cumva un caliber modificat de tine ...iar daca da permite-mi sa pun la indoiala calitatea ta de electronist ...vezi ca recomandat de producator este RODAJUL desi ma indoiesc ca nu stii.
asa ca testul pe care l-ai facut nu este corect iar "milionul" de wati cu care te lauzi sunt de fapt niste distorsiuni nenorocite.
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA subiectul asta sa mai dezbatut si in alta parte...si tu susti ca G-Z este mai slab construit fata de JBL,...si ca ambele difuzoare le-ai avut , le-ai ascultat si din pacate unul sa si ars.
TE ROG FRUMOS sa faci poze cu interiorul amplificatorului pe care voi (tu si prietenul tau) sustineti ca are 800w.
Daca tu nu dezvalui acest amplificator adica poze cu el in interior inseamna ca tot ce ai afirmat se pune sub semnul intrebarii.
Nu i-ti cer simulari si alte chestii sa vedem si noi forma de unda pe un osciloscop...eu cer ceva simplu , doar poze.

Nu vreau sa fiu rautacios , vreau doar sa particip constructiv la aceasta discutie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum