|
Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci cred ca se poate inchide ...
Tare faza cu "regulatul"
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmm ar fi misto o inclestare a titanilor cu jbl si gz
nu sunteti dispusi sa incercati? asa sogur vedem kre e mai tare 
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
e o idee otzy.
la timisoara ai vazut ca a fost un bmw cu 2 jbl power ... nu stiu ce modele, alea cu 1000 W 133 DB
Mie mi-a placut masinutza cu mnc, 2 suburi de 25 in sealed parca, 131 db si se auzea si frumos
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
difuzoarele erau alea p care le-a inlocut p1222 , p1220 cred la 400 w rms amplificate de un jbl 1201.1
nu mi-a placut k in masina nu prea se simtea bass-u, mai mult afara , dar tre sa luam in considerare k era bmw nu dacie deci foarte bine izolata din fabrica
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
a scos rezultat bun "buburuza" aia d mnc ) da la marimea ei ...
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
inca o discutie "ce am eu e mai tare, ba nu al meu e mai tare"? hai la diverse si certati-va aici.
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca singurul mod de a aplana conflictul este un test cu amadoua difuzoare pe aceasi masina ,acelasi amp in cutii recomandate de fiecare producator.
la mine vor ajunge in scurt timp doua radioactive si voi face ceva teste pe ele sa vad daca cele spuse de elna sunt adevarate , desi ma indoiesc.
|
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
dorin a scris: | )
esti criminal! mai cerceteaza cu regulatul, chiar si a surselor de tensiune, adica, ai priceput?
Iar aproximarea cu ochiu liber a puterilor suportate de un subwoofer GZ (ca vad ca numai la GZ-uri si la JBL-ul tau iti dai cu presupusul ) nu prea cred ca e de competenta ta, nici macar dupa vasta ta experienta de lucru de o luna la Pro Vision. |
domnilor eu nu am lucrat nici o ZI ! la PRO VISION ! daca vreti il sunati pe IONUT si il intrebati ! cine v-a spus asta ? lucrez numai pe cont propriu !
am zis ca pot aproxima puterea unui amplificator nu a unui difuzor ! si nu dupa sigurante
Citat: | esti criminal! mai cerceteaza cu regulatul, chiar si a surselor de tensiune, adica, ai priceput? |
nu , nu am priceput nimic din ce ai vrut sa spui ! pe bune !
Citat: | Nu inteleg ....pt ca pe alte 2 forumuri te-ai plans ca ai ars un difuzor cu acel amplificator CALIBER.
Aici spui ca ai folosi un Alpine.....pai cine sa te mai creada?
Eu unul nu te cred si nu te supara pe mine! | da asa e am ars un GZ cu CALIBERU , dar ce te-a facut sa crezi ca eu vorbeam despre acelasi difuzor ? delirezi ?
mai am prieteni care au acelasi model de difuzor GZRW 12XS (defapt eu am avut XD) dar sunt identice numai ca al meu avea bobina dubla !
de asta tot iti spuneam sa il lasi incolo de difuzor ars ... e istorie ... ! defapt eu nici nu am adus vorba de acel difuzor in topicul asta ! tu ai adus vorba
|
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
baubau a scris: | eu cred ca singurul mod de a aplana conflictul este un test cu amadoua difuzoare pe aceasi masina ,acelasi amp in cutii recomandate de fiecare producator.
la mine vor ajunge in scurt timp doua radioactive si voi face ceva teste pe ele sa vad daca cele spuse de elna sunt adevarate , desi ma indoiesc. |
pe ce amp vrei sa le folosesti ?
bun test !
dupa care in free air la 50Hz si 400Wrms injectati in fiecare sa vedem care cedeaza primu
eu pun JBL`u meu la bataie
acuma va pun si eu o intrebare ? care din voi a avut ambele difuzoare pe mana sa se joace cu ele in diferite cutii si pe diferite amplificatoare?
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
elna a scris: | acum am observat .... se poate spune cu certitudine ca sistemul meu este alcatuit din pocnitori |
pai cum dracu sa nu faca poc
cand mai faci teste incearca sa le faci CORECT cu scule bune.
|
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
_vrx_ tu esti cu capul ? ? unde vezi tu ca am scris asta ?
si la intrebari vad ca te feresti sa raspunzi in schimb mai dai cu palma in ....
totusi bine zis cu scule bune ! acel GZ nu este nicidecum o scula buna
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
ELNA a scris: | _vrx_ tu esti cu capul ? ? unde vezi tu ca am scris asta ?
si la intrebari vad ca te feresti sa raspunzi in schimb mai dai cu palma in ....
totusi bine zis cu scule bune ! acel GZ nu este nicidecum o scula buna  |
cineva spunea "scripta manet verba volant"
poate la facultatea la care esti ai invatat si latina(sau care ai terminat-o)...daca nu iti traduc eu si iti si explic sensul cuvintelor.
si inca ceva ...eu ti-am vorbit frumos am incercat sa-ti explic ca nu ai dreptate in acele afirmatii si ca mai ai de lucrat serios la atitudine ...tu nu faci alteva decat sa creezi intrigi, la baza carora stau "experientele tale" dezastruase
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ppl iara degenereaza discutia k la alt topic...
acuma mi-a venit o idee, zic eu, meseriasa: sa facem un topic sau ceva unde sa postam numa rezultate de la niste confruntari reale x vs y !
2 difuzoare, hu, amplif orice din categoria x vs y la care sa se stie un raspuns sigur, declarat oficial p be-loud, certificat d cunoscatori si care sa spuna: DA ! in aceleasi conditii x este mai bun decat y si toata lumea sa fie d acord cu chestia asta, sa nu mai fie dubii...
e o idee buna sau tre sa o las mai usor cu berea?
dak cineva nu a inteles ideea o sa incerc sa fiu mai detaliat
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
si ca sa-ti raspund la intrebare ...testul meu a fost urmatorul jbl p1220 cu urmatoarele ampuri :
Description: |
|
Filesize: |
63.32 KB |
Viewed: |
356 Time(s) |

|
|
109.16 KB |
324 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar configuratia cu care am facut comparatia a fost GZRW 12S-AL cu...ce e in poza
nu are rost sa incep cu cabluri, condes, aceeasi masina etc.
|
86.92 KB |
339 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |