Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

jbl vs ground zero
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci cred ca se poate inchide ...
Tare faza cu "regulatul" Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmm ar fi misto o inclestare a titanilor cu jbl si gz Very Happy
nu sunteti dispusi sa incercati? asa sogur vedem kre e mai tare Very HappyVery Happy

dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 6:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e o idee otzy.
la timisoara ai vazut ca a fost un bmw cu 2 jbl power ... nu stiu ce modele, alea cu 1000 W Smile 133 DB
Mie mi-a placut masinutza cu mnc, 2 suburi de 25 in sealed parca, 131 db Smile si se auzea si frumos
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele erau alea p care le-a inlocut p1222 , p1220 cred la 400 w rms amplificate de un jbl 1201.1
nu mi-a placut k in masina nu prea se simtea bass-u, mai mult afara Sad , dar tre sa luam in considerare k era bmw nu dacie deci foarte bine izolata din fabrica

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a scos rezultat bun "buburuza" aia d mnc Smile) da la marimea ei ...
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 6:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca o discutie "ce am eu e mai tare, ba nu al meu e mai tare"? hai la diverse si certati-va aici.
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca singurul mod de a aplana conflictul este un test cu amadoua difuzoare pe aceasi masina ,acelasi amp in cutii recomandate de fiecare producator.

la mine vor ajunge in scurt timp doua radioactive si voi face ceva teste pe ele sa vad daca cele spuse de elna sunt adevarate , desi ma indoiesc.
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorin a scris:
Smile)
esti criminal! mai cerceteaza cu regulatul, chiar si a surselor de tensiune, adica, ai priceput?
Iar aproximarea cu ochiu liber a puterilor suportate de un subwoofer GZ (ca vad ca numai la GZ-uri si la JBL-ul tau iti dai cu presupusul ) nu prea cred ca e de competenta ta, nici macar dupa vasta ta experienta de lucru de o luna la Pro Vision.

domnilor eu nu am lucrat nici o ZI ! la PRO VISION ! daca vreti il sunati pe IONUT si il intrebati ! cine v-a spus asta ? lucrez numai pe cont propriu !

am zis ca pot aproxima puterea unui amplificator nu a unui difuzor ! si nu dupa sigurante Wink

Citat:
esti criminal! mai cerceteaza cu regulatul, chiar si a surselor de tensiune, adica, ai priceput?

nu , nu am priceput nimic din ce ai vrut sa spui ! pe bune !

Citat:
Nu inteleg ....pt ca pe alte 2 forumuri te-ai plans ca ai ars un difuzor cu acel amplificator CALIBER.
Aici spui ca ai folosi un Alpine.....pai cine sa te mai creada?
Eu unul nu te cred si nu te supara pe mine!
da asa e am ars un GZ cu CALIBERU , dar ce te-a facut sa crezi ca eu vorbeam despre acelasi difuzor ? delirezi ?

mai am prieteni care au acelasi model de difuzor GZRW 12XS (defapt eu am avut XD) dar sunt identice numai ca al meu avea bobina dubla !

de asta tot iti spuneam sa il lasi incolo de difuzor ars ... e istorie ... ! defapt eu nici nu am adus vorba de acel difuzor in topicul asta ! tu ai adus vorba
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baubau a scris:
eu cred ca singurul mod de a aplana conflictul este un test cu amadoua difuzoare pe aceasi masina ,acelasi amp in cutii recomandate de fiecare producator.

la mine vor ajunge in scurt timp doua radioactive si voi face ceva teste pe ele sa vad daca cele spuse de elna sunt adevarate , desi ma indoiesc.

pe ce amp vrei sa le folosesti ?

bun test !

dupa care in free air la 50Hz si 400Wrms injectati in fiecare sa vedem care cedeaza primu Very Happy

eu pun JBL`u meu la bataie Wink

acuma va pun si eu o intrebare ? care din voi a avut ambele difuzoare pe mana sa se joace cu ele in diferite cutii si pe diferite amplificatoare?
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

elna a scris:
acum am observat .... se poate spune cu certitudine ca sistemul meu este alcatuit din pocnitori

pai cum dracu sa nu faca poc Shocked
cand mai faci teste incearca sa le faci CORECT Wink cu scule bune.
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ tu esti cu capul ? ? unde vezi tu ca am scris asta ?

si la intrebari vad ca te feresti sa raspunzi in schimb mai dai cu palma in .... Laughing

totusi bine zis cu scule bune ! acel GZ nu este nicidecum o scula buna Wink
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
_vrx_ tu esti cu capul ? ? unde vezi tu ca am scris asta ?

si la intrebari vad ca te feresti sa raspunzi in schimb mai dai cu palma in .... Laughing

totusi bine zis cu scule bune ! acel GZ nu este nicidecum o scula buna Wink

cineva spunea "scripta manet verba volant"
poate la facultatea la care esti ai invatat si latina(sau care ai terminat-o)...daca nu iti traduc eu si iti si explic sensul cuvintelor.
si inca ceva ...eu ti-am vorbit frumos am incercat sa-ti explic ca nu ai dreptate in acele afirmatii si ca mai ai de lucrat serios la atitudine ...tu nu faci alteva decat sa creezi intrigi, la baza carora stau "experientele tale" dezastruase Sad
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ppl iara degenereaza discutia k la alt topic... Sad
acuma mi-a venit o idee, zic eu, meseriasa: sa facem un topic sau ceva unde sa postam numa rezultate de la niste confruntari reale x vs y !
2 difuzoare, hu, amplif orice din categoria x vs y la care sa se stie un raspuns sigur, declarat oficial p be-loud, certificat d cunoscatori si care sa spuna: DA ! in aceleasi conditii x este mai bun decat y si toata lumea sa fie d acord cu chestia asta, sa nu mai fie dubii...
e o idee buna sau tre sa o las mai usor cu berea?
dak cineva nu a inteles ideea o sa incerc sa fiu mai detaliat

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ca sa-ti raspund la intrebare ...testul meu a fost urmatorul jbl p1220 cu urmatoarele ampuri :

inside1.jpg
 Description:
 Filesize:  63.32 KB
 Viewed:  356 Time(s)

inside1.jpg

inside1111.jpg
 Description:
 Filesize:  109.16 KB
 Viewed:  324 Time(s)

inside1111.jpg

Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iar configuratia cu care am facut comparatia a fost GZRW 12S-AL cu...ce e in poza
nu are rost sa incep cu cabluri, condes, aceeasi masina etc.

inside2.jpg
 Description:
 Filesize:  86.92 KB
 Viewed:  339 Time(s)

inside2.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum