Trimis: Vin Mai 10, 2013 12:01 am Titlul subiectului:
mersi frumos de apreciere. initial am incercat rasina cu rumegus....si nu stiu din ce motiv nu se intarea deloc....chiar si cu exces de intaritor. am dat tot jos si am facut amestec de aracet cu rumegus...care mi s-a intarit dupa vreo 4 zile....cred ca rumegusul ori este ud...ori e de la vreun lemn tratat si face ceva reactie.
grila o sa caut maine ca abea acum am ajuns in bucuresti.
Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Mai 14, 2013 2:27 pm Titlul subiectului:
Poti incerca la cei care vand diverse materiale/placi de marmura sau chiar si la cei care fac ... cruci
Poti cauta si la amicul google "praf marmura pret" ...
Trimis: Mar Mai 14, 2013 4:54 pm Titlul subiectului:
interesant...nici nu mi-a dat prin cap sa caut...20 lei 50kg. pare foarte ok.
in fine...masina a castigat locul 1 la emma exporom...partea de sub bass a fost cam slaba deoarece difuzorul nu este facut sa cante in incinta inchisa. o sa caut alt difuzor pentru incinta asta....sau sa o transform in reflex.
Trimis: Mar Mai 14, 2013 6:55 pm Titlul subiectului:
Ah daca stiam ca ai fost la Buc tare mi-ar fi facut placere sa-mi bag picioarele in subul tau dar na, daca nu te cunosc nici nu am remarcat masina. _________________
Ora este GMT + 3 ore Du-te la pagina Anterioară1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum