Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ma puteti ajuta?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am sa vad daca playerul are si rca, ceea ce nu prea cred
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok astept un mesaj de latine maine. sa stiu si ce boxe fata sa iau, si poate ma indrumati si spre un anume kit de cabluri sa fie totul clar pt mine.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV_25mm/
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hyundai 78 a scris:
Pt Admin Mihai. daca vreau sa cumpar toate astea de voi si stau in Bucuresti pot sa vin eu personal sa le ridic impreuna cu factura? nu prea as vrea sa lucrez cu Cargus pt ca la servici avem contract cu ei si tot neseriosi sunt. Plus ca as vrea sa ridic produsele pe loc si sa platesc tot pe loc. Se poate plati si cu card bancar la voi? Sincer mar avantaja cu card. Multumesc anticipat.

Pentru Bucuresti Cargus nu are nici o treaba, un agent al nostru iti aduce produsele unde vrei la ce ora vrei. Din pacate singura metoda de plata in acest moment este cash la livrare. Tot atunci poti face si o programare pentru instalare la un service specializat.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok multumesc frumos.
Sus
Hitman_047
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am eu sub Pioneer 306c in cutie de 35 de litri inchisa. Zgaltaie mashina si la volum mic si se aude si frumos. Poti merge pe el cu incredere. Singura problema ar fi ca da cel mai bine cu statii tot Pioneer. Si cel mai bine e in cutie si nu in tub pentru ca tubul este oarecum standardizat pe cand daca iti faci cutie ai si sunet cum trebuie si o poti si personaliza.
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 12:39 am    Titlul subiectului: salutare Răspunde cu citat (quote)

daca tot te-ai gandit la acel amplificator, eu zic sa mergi tot pe jbl pe interior. in fata pana la urma merg de 16cm? si spate 16x23 cm?
foarte bine ca are asa mari pe spate:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/GTO/GTO927/
si pt fata, de care am si eu,..si nu ca sunt multumit, efectiv nu le poti tine la maxx!! http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/GTO/GTO6507C/

4x80w pe interior, si inca 300w in protbagaj,..e foarte suficient.
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Hyundai 78 -- m-am uitat azi la tweeter si este de 25 in diametru prins de un suport. nu stiu exact daca tweeterele de la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_R5A/ intra perfect in acel suport, dar se poate face o mica adaptare(prindere) in interiorul tapiseriei si nimic nu va fi vizibil. pot sa spun ca acum ceva timp am ascultat difurile, dar varianta de 165 mm http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_R5A/ intr-un golf 1 pe un amplif jbl si sunau ft bine cu toate ca la prima vedere zici ca sant luate de la gunoi.
daca as avea bani le-as lua fara sa ma gandesc o secunda. la tine intra fara probleme cele de 165 numai ca iti va trebui un inel din mdf cam de 15 mm pt a nu lovi geamul in ele.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 2:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Super. Ms mult de tot si raman dator la tine
Dupa ce o sa reusesc sa le iau pe toate si o sa le si montez cu siguranta o sa va spun cum se aude sistemul. Sper ca pana pe 15 ianuarie 2007 sa le am pe toate montate. Deja am o parte din bani si vreau sa fac rost si ceilalti. Sper sa merite efortul. Maine plec in delega tie cu masina noua sa vad cu se " duce ", asa ca nu stiu daca o sa pot sa intru pe forum, dar ne auzim sigur saptamana asta. Va urez bafta la toti.
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 7:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bafta cu masina si... la strans bani.
cu toate ca masina are o acustica mai buna fata de modelul mai vechi (pe care il posed) iti recomand sa-i faci si o izolare fonica http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_Roadkill_BulkPack/ . acum, nu stiu daca iti va ajunge si pt usile spate, dar vorbeste cu mihai pt ca el si-a pus unul pe masina.
a, era sa uit de podea si de pietrele care sar in ea de la roti si se aud de parca iti da in cap (pe mine ma enerveaza la culme) http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Road_Kill_Carpet_Pad/ si vei avea o diferenta acustica destul de mare.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms pentru sfaturi, masina merge super bine, chiar nu ma asteptam la asa putere pentru ea. Ce vroiam sa te intreb: te-ai uitat daca combina are RCA-uri sau imi trebuie adaptor high-low?
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu are RCA. iti va trebui adaptor
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma lamuritima si pe mine ca am vazut atatea raspunsuri de nu mai stiu ce sa iau. Pe fata cu ce difuzoare sa merg si la ce diametru 13cm sau 16.5? Si ce marca?Ca deja termin de facut lista si nu stiu la care sa ma hotarasc si ce model. Astept pareri.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 1:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu are nimeni nici o parere?
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Haideti sa va ajut: voi ce ati alege unul dintre astea sa zicem, si de ce?
1. GZTC 2165T
2. DSL MS6A
3. mac Olympic 2.16
4. JBL P6550 C
Astept si alte pareri daca aveti.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum