Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ma puteti ajuta?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 12:44 am    Titlul subiectului: Ma puteti ajuta? Răspunde cu citat (quote)

Buna seara
M-am hotarat si eu sa-mi iau un sistem pe masina, stiu ce statie vreau ( JBL GTO 755.6), dar nu stiu ce sub. sa aleg. La boxe spate m-am gandit la (JBL T 595 Limited). As vrea sa folosesc statia in formatul 160W x 2 + 300W x 1 la 4 ohmi. Ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi si niste preturi?
Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vrei doar difuzor sau cutie cu tot cu difuzor?
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

binenteles ca ma intereseaza si o cutie dar as prefera sa fie un tub.
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1200T/ dar mai bine iei http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1200B/ pt ca se aude mai bine ca un tub
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca e suficient. Eu vreau ceva de minim 300W rms chiar 400W rms ar fi ideal. Sincer as inclina undeva la un dif Pioneer si sa vedem la cine gasesc sa cumpar un tub tot nou.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 1:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ma gandeam la un dif Pioneer TS-W306C. Ce parere aveti? E ceva de capul lui? Gasesc vreo firma care sa i-mi calculeze ce volum trebuie sa aiba si sa fabrice tubul?
Multumesc anticipat
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 2:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma indoiesc ca vei gasi pe cineva care sa-ti faca un tub calculat pentru un anume difuzor.
Tuburile sunt universale si se fac pe banda rulanta pe dimensiuni standard... si din materiale mult mai slabe chiar decat PAL-ul, nu mai zic MDF-ul.
De ce vrei tub si nu incinta (care ar suna mult mai bine)?
Difuzorul e foarte bun dar in cutie, nu in tub...
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 2:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok sa zicem ca iau cutie nu tub. ocupa mai mult sau mai putin spatiu? Si in cazul asta cine i-mi face cutia? Pentru ca asa cum am zis vreau totul nou si nu vreau improvizatii. Sunt destui bani care ii bag in sculele astea daca mai socotim si un condensator de 1,5 F kit de instalare pt toate si manopera de montaj. nu?
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 2:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si as prefera ca tot ce cumpar sa le cumpar de la Be-loud + montaj de la ei
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 3:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt Admin Mihai. daca vreau sa cumpar toate astea de voi si stau in Bucuresti pot sa vin eu personal sa le ridic impreuna cu factura? nu prea as vrea sa lucrez cu Cargus pt ca la servici avem contract cu ei si tot neseriosi sunt. Plus ca as vrea sa ridic produsele pe loc si sa platesc tot pe loc. Se poate plati si cu card bancar la voi? Sincer mar avantaja cu card. Multumesc anticipat.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 9:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dai adresa celor de la be-loud si vine un reprezentant al firmei sa iti aduca produsele si factura.
nu cred ca se poate face plata cu cardul...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iara vin cu vechea mea propunere. lasa boxele pe spate...ai subwoofer, imensitati de sute de W pe spate devin inutile, chiar dauneaza sunetului, mai ales in cazul unu sedan. pune un sistem suparat rau pe fata, amplificat de cele 2 canale ale JBL-ului, pune niste coaxiale normale pe spate, de max 50W rms, amplificate de player, si un sub jbl 1204BR sau BP in portbagaj. mai baga ceva izolatie stinger sau dynamat in portiere si vei avea un sunet mult mult mult mai bun decat cu jbl limited pe spate si ceva mai slabut pe fata. sa vedem cine mai e de acord cu mine...
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 11:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt de acord cu asus
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si la ce difuzoare coaxiale v-ati gandit pe fata? Sub. ala de la pineer nu e bun? Si lamuritima si pe mine care ocupa mai putin spatiu tubul sau cutia?
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dintre cele 2 sub care lea recomandat Asus care e diferenta? Vad ca unul raspunde in frecventa de la 35 - 300 Hz si unul de la 30 - 150 Hz ?Si nu prea stiu ce inseamna asta.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum