|
Autor |
Mesaj |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Sâm Dec 16, 2006 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa le luam pe rand in ordinea preferintelor:
DLS MS6A suna bine rau de tot...are sunetul caracteristic dls acela cald care nu zgarie la ureche simti altfel muzica cu niste dls(eu unul am simtit-o in masina lui mihai)
mac 2.16 dar nu se mai importa in Romania mac audio
jbl p6550 c daca vrei tipete ia-le
gztc 2165T gz fac galagie nu scot un sunet clar bine definit ca dls spre exemplu scot ceva de genul jbl p dar mai prost |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 16, 2006 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok pt cele DLS am inteles ca trebuie niste inele de mdf pt ca sunt de 16.5cm. De unde le cumpar? Gasesc la cei de la BE-loud sau acolo unde le monteaza? |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Sâm Dec 16, 2006 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma m-am hotarat. Configuratia va fi asta:
statie JBL GTO 755.6
sub JBL GTO 1204BR
kit cabluri AIV 25mm
condensator USB 5483 1.5F
boxe DLS MS6A
adaptor High-low Dietz
Nu stiu cum ramane cu inelele pt fata.Ce parere aveti e ok? Si spuneti-mi si mie cat ma costa instalarea si reglarea sistemului, cu tot ce am enumerat eu mai sus, la un service recomandat de be-loud? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 3:46 am Titlul subiectului: |
|
|
preturi orientative pentru manopera sunt afisate pe site:
http://www.be-loud.ro/pagini/manopera/
Daca nu sunt implicate si alte difuzoare, pentru ce e mai jos nu are cum sa depaseasca 150 RON.
Iti va mai trebui insa ceva conectica, adaptoare Y pentru a baga semnal dintr-un singur RCA in 3 intrari in statie, cablu pentru difuzoare etc. Inca cateva sute de mii. |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au ramas cele de mai sus. Zi-mi ce cabluri si adaptoare sa comand, si eventual da-mi si un link. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iei o statie de 6 canale dar nu mi-e clar exact ce vei amplifica cu ea:
2 canale pe woofer, 2 pe difuzoarele MS6A, si cu doua ce mai faci? raman deocamdata libere?
Pe langa ce ai mentionat tu ar mai trebui asa:
3 perechi de adaptoare RCA Y, cu care faci din 2 canale ale cablului RCA, 6 canale - pentru ca statia are 6 intrari.
Un exemplu ar fi
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Stinger_Hyper_SHRY2F/
Avem si AIV, pretul ar fi pe la 20-30 RON perechea, probabil mai ieftine decat Stinger.
10m cablu difuzoare (pentru MS6A) de minim 2mm
Un exemplu ar fi
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Stinger_Custom_Pro_SWT12BLU2/
sunt mai multe modele, mai multe culori etc. asta e de 3.3mm deci mai pune 1-2m si pentru woofer, e destul de gros si pentru el.
Toata conectica de genul asta e disponibila la orice service specializat ai merge sa faci instalarea numai ca astea sunt de calitate si mai scumpe in acelasi timp fata de cablurile chioare folosite in multe astfel de locatii.
Daca totusi vrei conectica de calitate, ia-le pe astea, la noi sunt mai ieftine decat in orice service. |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK. deci uite ce cumpar si ce vreau sa instalez:
1 X JBL GTO 755.6
1 X JBL GTO 1204 BR
1 X DLS MS5A
1 X USB 5483 1.5F
1 X High low Dietz
1 X AIV 25 mm
3 X Stinger Hiper SHRY 2F
13 X Stinger Custom Pro SWT12BLU2
Daca i-mi ajung banii as vrea si 1 X DLS Clasic 269. Intrebarea este alta: I-mi ajunge doar un adaptor High low pentru a pastra reglaju fata-spate al HU-ului? Si daca iau si boxele spate cat cablu mai trebuie? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai sus era vorba de MS6A - de 16.5 cm
Pana la urma care iti trebuie? 13 sau 16.5 cm?
Daca vrei sa pui si difuzoarele spate amplificate pe cele 2 canale ramase libere, iti mai trebuie vreo 4-5m de cablu.
Controlul fader nu mai e valabil folosind un singur high low si un singur cablu RCA.
Pentru pastrarea controlulului fader ar trebui 2 adaptoare high low cu 2 cabluri RCA pentru a duce in statie semnal separat fata/spate.
In acest caz ti-ar mai trebui o singura pereche de adaptoare Y.
(in primul caz iti trebuie doar 2 perechi de Y, nu 3, am gresit eu: cu una faci din 2 canale 4, si dupa aia cu inca una faci din 2 canale din astea 4 inca 4... 4+2=6.) |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok mersi frumos. I-am dat comanda lui Vlad. Trebuie sa ajunga si baietii cu " jucariile " la mine. Daca mai am intrebari te mai deranjez. |
|
Sus |
|
 |
|