Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MP3 Player cu tot cu boxe
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Exist

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 3:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Îmi rĂŁspundeĂŸi, vĂŁ rog, Âși mie la Ăźntrebarea de mai sus? Merci!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu, nu trebuie sa fie boxele pioneer. dintre cele doua as alege Infinity, desi nu le-am auzit. JBL 3169 le am montate pe masina. nu le-am cumparat de mult timp si imi face probleme o boxa. imi face un sunet ciudat la frecvente joase, caraie... nici nu stiu cum sa descriu acel sunet. trebuie sa merg cu ele la garantie.

eu am Hertz DSK pe fata, sunt de 16, 5 cm. scot mult mai mult bass JBL-urile decat cele de pe fata. dar se aud f bine si hertz-urile.... isi fac treaba!
Sus
Exist

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda...
Am mai vazut pe cineva pe forum care avea probleme cu niste JBL-uri noi... Sad

Merci!

Inca ceva:
E ceva de capul boxelor Pioneer? Are cineva?
M-ar interesa http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-G1749/. Merita http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6901/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6911/ diferenta de pret?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exist a scris:

Am mai vazut pe cineva pe forum care avea probleme cu niste JBL-uri noi... Sad

orice difuzor de la orice firma poate sa aibe defecte de fabricatie.
aceste cazuri sunt rare si izolate.
majoritatea problemelor apar in urma folosirii necorespunzatoare a difuzoarelor, adica "dat in blana(la maxim)" si/sau reglaje facute prost.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din punct de vedere al raportului calitatea sunetului/pret Pioneer sunt inferioare altor marci: MTX, DLS, Coustic. (Ma refer la gama entry-level).

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_126/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_1269/

Sau

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT653/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT693/

Sau

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/

..... in ordinea preferintei, in cadrul bugetului tau.
Sus
Exist

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, merci mult, cĂąnd vin data viitoare la BucureÂști o sĂŁ iau dintre astea 6 pe care o sĂŁ aveĂŸi atunci. La contact vĂŁd cĂŁ nu e nici o adresĂŁ. Unde pot sĂŁ vin sĂŁ vĂŁ vizitez? Eventual se pot Âși asculta boxele ĂŁlea?

ÎncĂŁ ceva: dacĂŁ totuÂși nu voi sta bine cu banii, un 2820MP e mult sub 30MP sau e bun Âși ĂŁla? Merci!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inainte sa ajungi in buc cu cateva zile ii suni pe baieti la nr de pe site si o sa te intalnesti cu unu dintre reprentantii firmei, care iti va aduce produsele dorite.

2820mp are muuult mai putine reglaje decat 30mp.merita sa faci un efort sa cumperi 30mp-u.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bai io am 2800mp si se aude bine dar 30mp are mai multe reglaje
Sus
Exist

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, merci, voi suna Ăźnainte.

CĂąt despre reglaje... nu are Âși 2820MP-ul egalizator pe care Ăźl pun cum vreau eu? Nu e egalizatorul suficient pentru reglaje? Poate mĂŁ ĂźnÂșel, dar eu la casetofoanele de acasĂŁ Âși la playerele software umblu la egalizator Âși sunt mulĂŸumit...

PS: Cum se decurcĂŁ 30MP-ul Âși 2820MP-ul cu folderele? Au navigator de ĂŁla, Âștiu sĂŁ managerieze folderele cu mp3-uri (adicĂŁ se pot plimba printre foldere Âși intra Ăźn ele? Smile )

LATER EDIT:
Uffffffffffffffff! Sad
Am luat subforumul cu boxe la citit Âși, dupĂŁ o jumĂŁtate de orĂŁ de studiu ĂźncepuserĂŁ sĂŁ mĂŁ ĂźncĂąnte (dacĂŁ se poate spune aÂșa Ăźn urma cititului Smile ) boxele DLS. Mai mulĂŸi le vorbeau de bine. MĂŁ gĂąndeam cĂŁ "alesele mele" vor fi Classic 126 sau 226 sau 1269... Ca la un moment dat sĂŁ citesc asta: http://www.be-loud.ro/forum/jbl-cs-2165-t740.html:
Cod:
direct pe player, JBL-urile sunt excelente. trebuie sa recunosc ca incep sa apreciez mai mult JBL-ul la clasa entry level decat DLS. ieri am primit confirmarea ca nu sunt singurul putin dezamagit de DLS.

Sad
Care sunt pĂąnĂŁ la urmĂŁ mai bune dintre DLS-urile Classic 126 / 226 / 1269 / JBL-urile CS3196 pentru un HU (atĂąt, un HU simplu, fĂŁrĂŁ amplificator separat) Pioneer 2820MP sau 30MP (Ăźn funcĂŸie de cum voi sta cu banii atunci)???
Sus
beautifulromania

Data înscrierii: 03/Ian/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la sediul firmei BE LOUD si sa asculti tu boxele alea de care vorbesti , la care te-ai hotarat , alegerea e bine sa-ti apartina comentariile de aici pot fi subiective.Daca o sa cauti posturi despre fiecare in parte ,mereu vei gasi ceva sa nu-ti convina si nu vei mai lua nimic.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exist a scris:

Care sunt pĂąnĂŁ la urmĂŁ mai bune dintre DLS-urile Classic 126 / 226 / 1269 / JBL-urile CS3196 pentru un HU (atĂąt, un HU simplu, fĂŁrĂŁ amplificator separat) Pioneer 2820MP sau 30MP (Ăźn funcĂŸie de cum voi sta cu banii atunci)???

Si eu am fost putin dezamagit de DLS 125/225 pe partea de kick bass ultima data cand le-am auzit.
Parca seria JBL CS e mai buna in gama asta de preturi. Ma refer aici la DLS 125/126/225/226/1269. Pe inalte tot DLS imi place mai mult dar la bass, ovalele JBL CS sunt cel putin la fel de bune ca DLS 1269.
Sus
Exist

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, rĂŁmĂąn DLS-urile 1269.

VĂŁ mulĂŸumesc mult!

Cred cĂŁ ar fi interesant sĂŁ aveĂŸi un sistem pe web prin care vizitatorii sĂŁ poatĂŁ vedea dacĂŁ anumite produse sunt pe stoc sau nu. AdicĂŁ un numĂŁr (care sĂŁ arate cĂąte produse sunt pe stoc Ăźn momentul respectiv) ataÂșat fiecĂŁrui articol, care sĂŁ aibĂŁ legĂŁturĂŁ cu o bazĂŁ de date pe care s-o modificaĂŸi de fiecare datĂŁ cĂąnd aduceĂŸi produse Âși cĂąnd vindeĂŸi cĂźte un produs, Ăźn sensul creÂșterii, respectiv diminuĂŁrii numĂŁrului respectiv. În speranĂŸa cĂŁ m-am fĂŁcut ĂźnĂŸeles Âși cĂŁ nu am spus o aberaĂŸie (ceea ce nu ar fi exclus, pentru cĂŁ nu mĂŁ pricep deloc la web, baze de date Âși alte chestii dintr-astea... Smile ), vĂŁ mai mulĂŸumesc o datĂŁ Âși vĂŁ urez succes! Wink
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi cer scuze daca o sa te dezamagesc dar si eu sunt dezamagit de dls
ma refer strict la modelul B5 care nu isi merita banii dupa parerea mea
inainte sa sariti pe mine subliniez ca e vorba de B5, si ca e o parere personala, existand si posibilitatea sa nu stiu sa recunosc un difuzor bun cand il aud sau ca nu am ureche formata
am cumparat sistemul cu 230 lei
il am montat pe fata in logan, pe spate avand o pereche stock, adica blaupunkt de vreo 15-20 w rms , nu stiu exact
pe langa faptul unul dintre tweetere imi face figuri, pe anumite frecvente sau variatii ale frecventelor suna ca si cum ar fi ars, dar nu tot timpul, chiar imi place aproape la fel de mult cum suna blaupunkturile luand in considerare ca se pot cumpara pe la 35 de lei de la proprietarii logan
cu toate ca dls au filtre si tweetere daca ar fi sa aleg din nou nu as mai da atatia bani pe ele
din player (pioneer 4800mp) dls incep sa distorsioneze pe la volum 37/62 (62 cred, nu prea am dat la maxim sau nu tin minte sa fi mers mai mult) iar blaupunkt distorsioneaza pe la 34-35
concluzie : sunt dezamagit de dls, ma asteptam la mai mult luand in considerare cat de laudate sunt
am dat exemplu blaupunkt pentru ca astea le mai am pe masina, as putea sa spun si ca o pereche de no-name ale unui coleg suna poate chiar mai bine decat aceste dls si coboare parca si mai bine in frecventa
astea fiind spuse, inca sunt in cautarea unor difuzoare ovale pentru spate. parca as merge pe mtx xt693 dar se pare ca nu le-a auzit nimeni de pe aici sa-si dea cu parerea
oare cati o sa sara pe mine ca vorbesc asa despre dls ? Laughing
repet, e o parere personala
Sus
Exist

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad

În speranĂŸa cĂŁ n-am fost la candid camera, rĂŁmĂąne sĂŁ mai reflectez...

Merci!
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 3:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam toate ne dezamagesc deoarece sunt facute de omuletii aia mici, chinezii...

eu la cielo, am pe spate boxe de 20cm blaupunkt...se aud foarte foarte frumos! odata le-am amplificat si chiar nu distorsionau, cred ca ar trebui sa ma duc sa vad unde sunt facute...ca le amplificam cu mai mult decat trebuie si ele se auzeau la fel...chiare erau fantastice. au 40, iar eu am dat minim 70w...

nu zic sa iei blaupunkt, dar macar ia-ti pe 20 cm!!!, daca ai loc de ce sa nu pui, oricum dif de pret e foarte mica.

o idee unde gasesc si eu boxe originale JBL?...facute la mama lor
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum