Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MP3 Player cu tot cu boxe
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AnDrU a scris:

oare cati o sa sara pe mine ca vorbesc asa despre dls ? Laughing
repet, e o parere personala

n-o sa sara nimeni pe tine. ai facut o afirmatie care ai sustinut-o foarte bine, deci nu are nimeni ce sa-ti reproseze. dar ca idee....nu uita ca B5 e "entry-ul entry-urilor" de la DLS, deci pe romaneste cel mai slab model. deci nu putem judeca un brand dupa cel mai slab model, nu-i asa? adevarul e ca nu esti singurul de parerea ca B5 nu-si merita banii...poate mai mult decat la oricare alt produs DLS, la B5 platesti foarte mult brandul. totusi....daca ai posibilitatea sa asculti ceva superior, gen C5/C5A amplificate, sunt sigur ca diferenta ar fi mare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corect

oricum :
AnDrU a scris:

inainte sa sariti pe mine subliniez ca e vorba de B5, si ca e o parere personala....

revenind la topic si la dilema lui Exist eu as recomanda sa ia in calcul si altceva pe langa dls 1269 care se pot considera tot entry level cel putin pentru difuzoare ovale
Sus
Exist

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 4:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AnDrU a scris:

revenind la topic si la dilema lui Exist eu as recomanda sa ia in calcul si altceva pe langa dls 1269 care se pot considera tot entry level cel putin pentru difuzoare ovale

Eu mĂŁ mai gĂąndisem la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS3196/...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in ciuda pretului, sincer, mie-mi place cum suna seria CS pe player. la banii aia isi fac treaba mai mult decat decent. cat despre amplificarea lor...mai bine nu. eu unu nu le-as amplifica.
Sus
Exist

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Despre Hertz Dieci DCX 690 ce ÂștiĂŸi?

2. Cineva mĂŁ sfĂŁtuise sĂŁ nu pun coaxiale pe faĂŸĂŁ... De ce nu e bine?
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exist a scris:
Cineva mĂŁ sfĂŁtuise sĂŁ nu pun coaxiale pe faĂŸĂŁ... De ce nu e bine?

pt ca la un sistem de difuri poti pune tweeterul pe stilpul parbrizului, la oglinda pe bord indreptat spre tine si inaltele vor veni direct spre tine si vei avea o auditie mult mai buna.
de curind am ascultat tweeterele dls Ultimate UR1 amplificate de un audison srx3 si crede-ma ca am ramas Shocked player era un clarion 938 parca si woofer hertz mille.
Sus
Exist

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, merci.

De Hertz-urile ĂŁlea ce ziceĂŸi?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="Audi_A6"
o idee unde gasesc si eu boxe originale JBL?...facute la mama lor[/quote]
Difuzoare originale JBL gasesti la noi, sunt facute la mama lor, adica China. Care crezi tu ca e mama lor? USA? E bunica sau strabunica, nu mama lor.

Mai oameni buni, incercati sa scapati de idea asta, cum ca americanii au difuzoare marca X facute la ei si noi avem aceleasi difuzoare marca X facute in Asia de 10 ori mai proaste... IN ASIA SE FAC TOATE.
JBL se produce in China, Infinity prin Vietnam, ambele au ceva si de prin Taiwan.
Difuzoarele comercializate de noi sunt originale, sunt produse de concernul Harman Kardon in Asia si sunt importate in tara noastra de unicul importator oficial, Luxacustica SRL.
Mergeti la http://www.jbl.com/car/where_to_buy/international_where_to_buy.aspx si alegeti Romania daca aveti indoieli.
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exist a scris:
De Hertz-urile ĂŁlea ce ziceĂŸi?

nush ce sa spun ca nu le-am auzit
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum