|
Autor |
Mesaj |
TL-55-CDI Pasionat
Data înscrierii: 30/Ian/2011 Mesaje: 57 Locație: Tulcea-bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
ralphmandl
Data înscrierii: 20/Ian/2011 Mesaje: 32 Locație: Arad
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
firma esxista, doar ca sunt facute pe vapor sculele lor, eu am cumparat doar cabluri de la ei si se cam rup singure.
la pretul ala nu cred ca are 1200W RMS probabil 600W RMS
_________________ Dragster Team |
|
Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e sa o luam dupa fuse rating puterea aia de 1200W ar trebuis a fie reala dar pana nu vad unul desfacut si ce piese are in el nu bag mana in foc ca ar avea puterea declarata
|
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
sugar are acest amplificator, poate ne spune cate una alta despre el
|
|
Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, da eu il am, si ii de vanzare
Eu l-am folosit la 1 ohm pe un xtr de 12” si pot sa zic k am fost multumit de el, se incalzea in limitele normale si in rest impingea bine de tot xtr.
Am avut pe XTR si SPl Dynamics Ice 800D si pot sa zic k Peiying misca XTR mai bine.
De desfacut nu l-am desfacut dar mie m-i se pare solid si e super ok la banii astia.
Il vand pt k o sa plec dincolo o perioada si cand vin fac upgrade la tot
Iar ca putere cred k are urmatoarele: 400w RMS / 4 ohmi
750w RMS / 2 ohmi
950w RMS / 1 ohm
Deci umpic mai mici puterile decat spune producatorul.
_________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alo,domnu`,ce a patit Dls-ul CA12?
|
|
Sus |
|
 |
TL-55-CDI Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
exact la amplificatorul lu sugar ma gandesc.si eu tot xtr am.acum am un dls ca 12 dar cu 500 ai lui nu face fata de loc.sper sa merite acest amplificator.multumesc celor care au raspuns.si din cate stiu sunt fabricate in Polonia nu pe vapor.poate nu gresesc.
|
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 17, 2011 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sincer si fara suparare nu am incredere intr-un amplif de "1200" rms care costa ~ 5 mil nou...in trecut am avut experiente nefericite cu astfel de "best-buy-uri".
cat despre ice-800..daca e pus la treaba pe un xtr d2 e arhisuficient(depinde cum sunt facute reglajele si in ce incinta e xtr-u)....si sa fim seriosi,chiar daca pe hartie puterea spl-ului e mai mica...totusi numele e garantia calitatii si fiabilitatii(la un pret nitel mai mare).
_________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Joi Feb 17, 2011 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
mircea_ioan_25 a scris: | eu sincer si fara suparare nu am incredere intr-un amplif de "1200" rms care costa ~ 5 mil nou...in trecut am avut experiente nefericite cu astfel de "best-buy-uri".
cat despre ice-800..daca e pus la treaba pe un xtr d2 e arhisuficient(depinde cum sunt facute reglajele si in ce incinta e xtr-u)....si sa fim seriosi,chiar daca pe hartie puterea spl-ului e mai mica...totusi numele e garantia calitatii si fiabilitatii(la un pret nitel mai mare). |
Dar cum de ICE 800D nu apare pe siteul oficial SPL Dynamics?
Am auzit k sunt contrafacute sub numele de SPL Dynamics.
_________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
Sus |
|
 |
TL-55-CDI Pasionat
|
Trimis: Dum Mar 20, 2011 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda.....se pare ca aceste amplifcatoare kiar daca sunt facute pe ''vapor''imping destul de grav.am desfaacut amplificatorul am numarat 14 finali....ceeace demostreaza ca are o putere cat de cat reala...pana nu masor nu ma conving ms celor came meau raspuns
|
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Dum Mar 20, 2011 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu sunt contrafacute...probabil sunt prea comozi sa le puna pe site sau au un motiv foarte bun sa nu o faca...
toata gama noua (difuzoare,amplificatoare) exista,este foarte buna si originala nu sunt contrafacute...
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
TL-55-CDI a scris: | mda.....se pare ca aceste amplifcatoare kiar daca sunt facute pe ''vapor''imping destul de grav.am desfaacut amplificatorul am numarat 14 finali....ceeace demostreaza ca are o putere cat de cat reala...pana nu masor nu ma conving ms celor came meau raspuns |
ai putea pune o poza cu el desfacut sa se vada seria finalilor?
|
|
Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cate am vazut Peiying sunt polonezi (sau asa vrea chinezu sa credem). Chiar ar fi frumos sa vedem unul desfacut, ca au preturi nu foarte bune, exagerat de bune, si hai sa fim seriosi decat sa dau 3.3 mil pe un Blaupunkt de 4x60 mai bine dau 2.6 mil pe un Peiying de 4x60, Blaupunktul nu cred ca e facut in alta tara decat china.
L.E. Am vazut ca pe site-ul oficial distribuitorii sunt numai prin europa, in special Polonia si Republica Ceha.
L.L.E. Uitati o poza cu fratele mai mic al lui de 500w. Are 12 tranzistori D998 si D778.
Pareri?
Description: |
|
Filesize: |
627.89 KB |
Viewed: |
468 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
kmykze a scris: |
L.E. Am vazut ca pe site-ul oficial distribuitorii sunt numai prin europa, in special Polonia si Republica Ceha.
L.L.E. Uitati o poza cu fratele mai mic al lui de 500w. Are 12 tranzistori D998 si D778.
Pareri? |
arata bine amplificatorul,
o pereche de tranzistori D998 si D778 pompeaza 50W reali, avand 6 perechi ar avea cam 300W rms, destul de decent zic eu
|
|
Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa am zis si eu. Eu cred ca se merita.
L.E. Ei spun 500w pentru ca dau puterea maxima a tranzistoarelor adica 80w ( 5 milisecunde ) ceea ce e aberant dar adevarat.
|
|
Sus |
|
 |
|