Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

parere amplificator.
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
TL-55-CDI
Pasionat

Data înscrierii: 30/Ian/2011
Locație: Tulcea-bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 16, 2011 11:57 am    Titlul subiectului: parere amplificator. Răspunde cu citat (quote)

Ma intereseaza o parere despre acest amplificator http://www.mediafun.ro/Amplificator-auto-Peiying-PY-1K76D-3000W-9072 imi poate spune si mie cineva daca la folosit si cum se descurca la un ohm.nu am auzit de acesta firma inca.multumesc pentru raspunsuri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ralphmandl

Data înscrierii: 20/Ian/2011
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Feb 16, 2011 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

firma esxista, doar ca sunt facute pe vapor sculele lor, eu am cumparat doar cabluri de la ei si se cam rup singure.
la pretul ala nu cred ca are 1200W RMS probabil 600W RMS

Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Mie Feb 16, 2011 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca e sa o luam dupa fuse rating puterea aia de 1200W ar trebuis a fie reala dar pana nu vad unul desfacut si ce piese are in el nu bag mana in foc ca ar avea puterea declarata
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Feb 16, 2011 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sugar are acest amplificator, poate ne spune cate una alta despre el
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Mie Feb 16, 2011 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, da eu il am, si ii de vanzare Very Happy

Eu l-am folosit la 1 ohm pe un xtr de 12” si pot sa zic k am fost multumit de el, se incalzea in limitele normale si in rest impingea bine de tot xtr.
Am avut pe XTR si SPl Dynamics Ice 800D si pot sa zic k Peiying misca XTR mai bine.
De desfacut nu l-am desfacut dar mie m-i se pare solid si e super ok la banii astia.
Il vand pt k o sa plec dincolo o perioada si cand vin fac upgrade la tot Very Happy
Iar ca putere cred k are urmatoarele: 400w RMS / 4 ohmi
750w RMS / 2 ohmi
950w RMS / 1 ohm
Deci umpic mai mici puterile decat spune producatorul.

leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Feb 16, 2011 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alo,domnu`,ce a patit Dls-ul CA12? Wink
Sus
TL-55-CDI
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 16, 2011 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exact la amplificatorul lu sugar ma gandesc.si eu tot xtr am.acum am un dls ca 12 dar cu 500 ai lui nu face fata de loc.sper sa merite acest amplificator.multumesc celor care au raspuns.si din cate stiu sunt fabricate in Polonia nu pe vapor.poate nu gresesc.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 17, 2011 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sincer si fara suparare nu am incredere intr-un amplif de "1200" rms care costa ~ 5 mil nou...in trecut am avut experiente nefericite cu astfel de "best-buy-uri".
cat despre ice-800..daca e pus la treaba pe un xtr d2 e arhisuficient(depinde cum sunt facute reglajele si in ce incinta e xtr-u)....si sa fim seriosi,chiar daca pe hartie puterea spl-ului e mai mica...totusi numele e garantia calitatii si fiabilitatii(la un pret nitel mai mare).

Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Joi Feb 17, 2011 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
eu sincer si fara suparare nu am incredere intr-un amplif de "1200" rms care costa ~ 5 mil nou...in trecut am avut experiente nefericite cu astfel de "best-buy-uri".
cat despre ice-800..daca e pus la treaba pe un xtr d2 e arhisuficient(depinde cum sunt facute reglajele si in ce incinta e xtr-u)....si sa fim seriosi,chiar daca pe hartie puterea spl-ului e mai mica...totusi numele e garantia calitatii si fiabilitatii(la un pret nitel mai mare).

Dar cum de ICE 800D nu apare pe siteul oficial SPL Dynamics?
Am auzit k sunt contrafacute sub numele de SPL Dynamics.

TL-55-CDI
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 20, 2011 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda.....se pare ca aceste amplifcatoare kiar daca sunt facute pe ''vapor''imping destul de grav.am desfaacut amplificatorul am numarat 14 finali....ceeace demostreaza ca are o putere cat de cat reala...pana nu masor nu ma conving ms celor came meau raspuns
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Dum Mar 20, 2011 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu sunt contrafacute...probabil sunt prea comozi sa le puna pe site sau au un motiv foarte bun sa nu o faca...

toata gama noua (difuzoare,amplificatoare) exista,este foarte buna si originala nu sunt contrafacute...
Sus
Dj Dog

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TL-55-CDI a scris:
mda.....se pare ca aceste amplifcatoare kiar daca sunt facute pe ''vapor''imping destul de grav.am desfaacut amplificatorul am numarat 14 finali....ceeace demostreaza ca are o putere cat de cat reala...pana nu masor nu ma conving ms celor came meau raspuns

ai putea pune o poza cu el desfacut sa se vada seria finalilor?
Sus
kmykze
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa cate am vazut Peiying sunt polonezi (sau asa vrea chinezu sa credem). Chiar ar fi frumos sa vedem unul desfacut, ca au preturi nu foarte bune, exagerat de bune, si hai sa fim seriosi decat sa dau 3.3 mil pe un Blaupunkt de 4x60 mai bine dau 2.6 mil pe un Peiying de 4x60, Blaupunktul nu cred ca e facut in alta tara decat china.

L.E. Am vazut ca pe site-ul oficial distribuitorii sunt numai prin europa, in special Polonia si Republica Ceha.

L.L.E. Uitati o poza cu fratele mai mic al lui de 500w. Are 12 tranzistori D998 si D778.
Pareri?

8_1226515154.jpg
 Description:
 Filesize:  627.89 KB
 Viewed:  468 Time(s)

8_1226515154.jpg

Sus
Dj Dog

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kmykze a scris:

L.E. Am vazut ca pe site-ul oficial distribuitorii sunt numai prin europa, in special Polonia si Republica Ceha.

L.L.E. Uitati o poza cu fratele mai mic al lui de 500w. Are 12 tranzistori D998 si D778.
Pareri?

arata bine amplificatorul,
o pereche de tranzistori D998 si D778 pompeaza 50W reali, avand 6 perechi ar avea cam 300W rms, destul de decent zic eu
Sus
kmykze
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa am zis si eu. Eu cred ca se merita.

L.E. Ei spun 500w pentru ca dau puterea maxima a tranzistoarelor adica 80w ( 5 milisecunde Smile) ceea ce e aberant dar adevarat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum