|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai la mine ar fi sistem de 4 ohmi pe fata + sis de 4 ohm spate, iar in fata ar mai fi si inca 2 tweetere care nu stiu cum sunt legate, ca nu scrie in cartea tehnica renault, iar cu impedante diferite la statie am patit-o bine, ca s-o ars pe loc, si deaia mi frica sa le las si pe alea,ca poate influenteaza imp sis din fata, si iara sa duce dracu statia.................. _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
E recomandat sa ramai doar cu 1 pereche din motiv de fidelitate,stai tu linistit ca nu o sa arzi finalii astfel.Tu ai ars aia ca ai fortat-o sub impedanta suportata,si la blana.Nu are nici o legatura una cu alta
Exista difuri care au diful de joase de 8o si tw de 4o si viceversa.Toata treaba e sa faci filtrele pt acea impedanta.
Cu cat e taiat mai sus tw,cu atat consuma mai putina putere.Si cum le taie astia pastea auto ca sa nu crape...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
da CBI ai mare dreptate chinezarii gasesti peste tot, dupa ce leam auzit si dupa ce ma sfatuit si baiatul de la beloud la telefon leam lasat palea si am loat Hifonics-urile astea
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/ZEUS_ZXi_52CX/
aku deor fi naspa sau nu mam procopsit ku ele, nu leam pus inca in masina, o sa le pun cand imi iau HU week asta, adica Pioneeru asta
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-3900MP/
ce ziceti or sa seauda bine? fac echipa buna? mam uitat cam peste tot si daca gaseam un HU bun navea iesiri de preut sau invers, la sony ar fi cea mai buna alegere dpdv pret/performanta (asta in hartie) dar nush dc toata lumea ma sfatuieste sa nu iau sony, voi ce ziceti??
ar mai fi
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/
care are avantajului filtrului HPF ca tot am sub in portbagaj si in difuri nu prea se mai aude bass dar are puterea mai mica precum pioneer-ul
Ultima modificare efectuată de către kmykze la Mar Feb 05, 2008 10:14 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai si tot nu ai luat sistem pt fata? ,nu pot sa-ti spun mare lucru nici despre alea,nu mi-au trecut prin mana.Nu aveau coustic sistem ,ca sunt 3 modele,cu bas de 13,15 si 17 cm.Luai unul care era pe stoc.
Eu nu ti-am zis ca trebuie neaparat sa le schimbi palea,ci sa iei sistem.In fine,te descurci tu
Leaga-le si tu la ceva de prin casa,le tii in mana,vezi cum suna media,inalta,cum alerga membrana,daca lalaie etc _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| CBI a scris: | Pai si tot nu ai luat sistem pt fata? ,nu pot sa-ti spun mare lucru nici despre alea,nu mi-au trecut prin mana.Nu aveau coustic sistem ,ca sunt 3 modele,cu bas de 13,15 si 17 cm.Luai unul care era pe stoc.
Eu nu ti-am zis ca trebuie neaparat sa le schimbi palea,ci sa iei sistem.In fine,te descurci tu
Leaga-le si tu la ceva de prin casa,le tii in mana,vezi cum suna media,inalta,cum alerga membrana,daca lalaie etc |
leam legat la sistem se aud bine si avantajul e ca tweeterul il pot pozitiona in toate directiile, adica senvarte pacolo nush km sa explic, oricum cousticuri sistem am ascultat si nu mi se par cine stie ce....au conu ala din hartie...carton ce e, eu ma uit f mult si la cat de bine este fabricat/finisat un obiect cand il cumpar.
P.S. am modificat raspunsu ku playerele  |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai ala e singurul ieftin care e mai 'dotat'.Ori mai strangi pana la 5 mil sa iei 4000ub ala,ori asta.Noi nu prea ai multe alegeri
Cat despre materialul membranei,tu stii mai bine .
Dar in general difurile cu membrana de celuloza(tratata) suna cel mai natural si mai placut,datorita fenomenului de break-up mai putin evident decat la membranele metalice,compozite.Nu ma refere la coustic in mod direct,ca nici eu nu am auzit nimic special la ele,da stii cum e,urekile difera
La categoria asta e pret,si si asa in general,nu toti stiu sa faca o membrana de plastic care sa nu sune a plastic,mai ales ca se fac mai usor decat celuloza,care trebuie beshtelita mai mult _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am inteles, deci ramane alpine si difurile vom vedea in masina cum se aud, multumesc pentru sfaturi tuturos si sper sa nu se mai certe nimeni pe pareri diferite care pana la urma tine de gust in cazul celor care stiu ceva electronica si sound si dupa cum stim gusturile nu se discuta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|