Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pareri plz
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
kmykze
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 9:12 pm    Titlul subiectului: pareri plz Răspunde cu citat (quote)

tocmai am cumparat difurile astea
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Super_Audio/Super_Audio_13.2/
ce ziceti am ales bine? a fost dragoste la prima vedere =)) acu ceo fi o fi Very Happy
o sa dau in ele cu acest alpine
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/
sper sa seauda bine, le voi pune pe fata, stiu ca toata lumea in topicul anterior m-a sfatuit sa iau sistem da nu am avut bani de unul mai bun si decat sa iau mai ieftin si mai prost am loat coaxialele astea.
aku spuneti-va si voi parerea Very Happy accept si critici, imi iau si palme dupa ceafa daca e Wink)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boxele alese nu sunt nici top da nici rele, oricum isi merita banii. Nu o sa ti se auda foarte tare inaltele, fiindca nu sunt aproape de urechi. Cu niste reglaje bine facute la alpine, o sa ai un sunet decent. Ce boxe ai pe spate?
kmykze
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe spate am 2 pioneeruri pe care le voi inseria ku neste boschman, deci vor vi 4 difuri, stiu e lame da deocamdata pana peste cateva sapt pana o sa iau pe spate ceva la 16 cm
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe spate iti recomand sistem de 16 de la clarion, nu costa mult si puterea e suficienta, avand in vedere ca nu ai amplificator
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1726/

adrian88
Pasionat

Data înscrierii: 17/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 11:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sistem pe spate????????? nu prea cred...
Sus
kmykze
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da sist pe spate nu prea e indicat, la clarionurile astea ma gandeam eu prima oara sa le pun pe fata dar cele de 13, a auzit cineva pana acum mac-urile?
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai uite eu am sistem si pe fata si pe spate, si se aude bine, le am legate la un amplif 4 canale, doar ca e mai complicat de montat, am avut ce lucra sa prind filtrele in interiorul usilor, si sa trag o tona de fire prin praguri.................
kmykze
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da adevarat, e putin mai greu, ideea e ca inaltele tre s leauzi tu in fata daia se pun in usile din fata, dar basii vin din spate, si medii lafel, e bine sa ai tweetere in fata pentru un sunte cat mai bun, eu am ales difurile alea pt k desi sunt coaxiale, au un tweeter maricel si de calitate care are o frecventa destul de apreciabila
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am vrut sa-ti spun ca tweeterele montate jos in usi, impreuna cu mediile, nu se aud prea tare fiindca nu sunt prea aproape de urechi, in schimb daca ar fi montate pe bord, sau chiar pe stalp s-ar auzi mult mai tare, de aici vine si avantaju sistemului, tweeterele fiind independente si le poti monta oriunde

Oricum pentru un sound complet ai nevoie de medii si inalte fata-spate, + subwoofer in portbagaj(eu am 2) Very Happy

CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru spui prostii,nu de-aia se monteaza tw pe bord si nu asta e avantaju' sistemelor.Vad ca esti inca la etapa 'TARE'.Mai ai de mancat inainte sa dai indicatii,asa ca las-o mai moale,poate sunt altii tot incepatori si care nu sunt siguri pe ei.Nu-i mai 'ajuta'.No offence!

kmikaze,tw ala are 19mm,tie asa ti se pare,maricel?at. cele cu calota de 1,25" cum sunt,'uriase' Smile
ce intelegi prin 'are o frecventa destul de apreciabila' ??
eu zic ca sunt junghiuri Exclamation ,dovedeste-mi contrariul Twisted Evil
Nu ai mai avut 30 lei,sa iei custicurile alea de 6" Confused ,pacat,coaxialele raman..coaxiale(care chiar dc ar fi cea mai buna solutie,sursa ideala fiind cea punctiforma),la masina in portiere sunt exceptia de la regula!
Daca nu stii,tw devin din ce in ce mai directionale cu cat urci in frecventa,apoi intervine si treaba cu scena(imaginea stereo,soundstage..)care pt multi este doar..o necunoscuta.Oricum in zona asta de pret nu se poate vorbi de asa ceva

Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba "CBI"(ce bou is , probabil) se pare ca esti primul care a reusit sa ma enerveze pe forumul asta, te felicit. Mai documenteaza-te si tu ca tweeterele de pe bord sau de pe stalp se aud total diferit decat cele din usi datorita plasarii lor, sau daca nu crezi, incearca tu singur si o sa vezi ca nu vb prostii. Nu am zis ca asta-i marele avantaj al sistemelor, dar e si asta unu, asa ca mai bine decat sa te iei de altii, da si tu niste sfaturi si cam atat.
Scuze celorlalti si mai ales celui care a postat topicul. Very Happy

CBI
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Eu am vrut sa-ti spun ca tweeterele montate jos in usi, impreuna cu mediile, nu se aud prea tare fiindca nu sunt prea aproape de urechi, in schimb daca ar fi montate pe bord, sau chiar pe stalp s-ar auzi mult mai tare, de aici vine si avantaju sistemului, tweeterele fiind independente si le poti monta oriunde

Oricum pentru un sound complet ai nevoie de medii si inalte fata-spate, + subwoofer in portbagaj(eu am 2) Very Happy

Tu ai scris ce ai scris mai sus,nu ti-am pus eu de la mine!
Si nu ,nu ai nevoie de medii spate.
Nu ma cunosti,deci nu stii ce am ascultat eu si ce posed.Nu a fost cu rea vointa,dar din tot ce scrii,am o impresie ca tu te aflii in categoria 'trancotar'
Eu am dat sfaturi,tu ai facut la fel?uitand-ma peste posturile tale,as zice ca mai ai mult de studiat si experimentat
Din nou,doar raspuns la atacul tau,nimic personal.Te superi degeaba.Eu nu scriu cu rea vointa
Scuze de OT

Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

na bine, hai sa nu ne mai certam, dar totusi nu crezi ca cei care stau pe bancheta din spate le-ar trebui si lor niste medii la cap/sau in usi depinde de masina?? Vrei sa spui ca masinile ce vin din fabrica echipate cu 4 boxe sunt o greseala????
CBI
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Discutia a deviat,era vorba despre altceva,dar
DA,masina este facuta pt transport,nu pt ascultat muzica in conceptul lor.Pun acolo niste cartoane sa auda tot poporu un radio,o 'manea',sa nu se plictiseasca,sa nu iti distraga atentia,nu sa faci petrecere,dar asta nu inseamna ca asa trebuie si sa ramana asa
Tu cand te duci la un spectacol,iti canta 'lautarii' in ceafa?Acasa stai cu spatele la boxe cand asculti ceva?
Boxele pe spate strica adancimea scenei,apar anulari de frecvente,daca sunt si mai slabe calitativ,mai si dauneaza.Difurile daca nu sunt identice ,suna diferit.Sunt multe fenomene care intervin,greu de remediat
'Spatele' nu este un fel de quadro,surround,este acelasi sunet ca si pe fata.
Se pun difuri si pe spate din cauza pozitionarii improprii a celor din fata,ca nu are cum sa ajunga sunetul si la cei din spate si sa cante mai tare din acei putini w
Dar ce treaba am cu cei din spate,eu ascult muzica!,eu merg cel mai mult timp cu masina,deci eu trebuie sa ma bucur!
Ridica tu media si inalta pe bord si o sa vezi ca o sa ajunga bucuria si la cei din spate
Si in casa,indica-mi tu 1 sistem multicanal pe care sa sune muzica stereofonica macar la fel ca pe 2 boxe bune.

Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok lasand la o parte micile discutii, CBI vrei sa zici ca difurile nu sunt bune? nusi merita banii? eu am fost astazi la un nene care se ocupa cu sunetul, ce e drept in incinte gen baruri, cluburi si puburi, si mia zis ca daca mie miau placut alea alea sa le iau sa nu stau prea mult sa aleg ca o sa ajung sa iau ceva ce nu se ridica la asteptarile mele, pana la urma fiecare percepem sunetul dupa preferinte, altii iubesc basul, altii inalte, altii vor sa aibe un sistem care sa nu seauda prea tare dar sa nu distorsioneze, altii vor mii de w, ideea e ca firma nu e varza si nici diful, pana la urma nu dau mii de euro pe sistem k sa fiu f pretentios, eu am intrebat daca cineva lea auzit si daca merita banii si or sa seauda bine, poate k o sa le pun pe spate si in fata imi iau un sistem, dar tot pe firma MAC o sa merg, am un amplif de la MAC pe spate si e cel mai iefitn, sincer ma multumeste se aude mai mult decat perfect, se aude bine nu distorsioneaza, si nu stau cu masina pe la showroomuri sau merg ku 20 prin cartier ku basu sa seauda pana la etajul 8.
in concluzie rog sa se dea sfatruri cu privire la difurile astea nu k ar fi trebuit sami iau alceva, pur si simplu ce e bun si ce e prost la ele.
aa si am uitat, CBI mam uitat la mai multe coaxiale si asta a avut cea mai buna raza de hz 39 - 52.000, iar cousticurile tot de 13 sistem au 55Hz - 25KHz, deci cifrele vorbesc, stiu ca pozitionarea conteaza f mult dar...parca mai mult ma tenteaza macurile, si cand ziceam k au tweeterele destul de mari ma fereream exclusiv pt coaxialele de marimea asta 19 mm pe cand cousticurile coaxiale au 13 mm deci iata diferenta, se vede si diferenta intre firme aici, te rog daca gresesc sau vorbesc pe langa subiect atragemi atentia.
astept rasp voastre. multumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum