Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer vs. Alpine vs. Kenwood
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa cum banuiam... totusi e interesant cum sinusoidala ramane curata cu basul la maxim in clipul de mai sus.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La 40-50hz am vĂŁzut cĂŁ reproduce un semnal sinusoidal prefect pĂąnĂŁ la un volum acceptabil dar cĂąnd a pus testul de 500hz mi-am pus mĂąinile Ăźn cap.... Mai mult 23-24 nu mai trece din volum. Nici pe Ăźnalte nu a reușit sĂŁ mĂŁ surprindĂŁ distorsiunile fiind EXTREM DE MARI volumul maxim fiind de 22. Din pĂŁcate nu m-a dus capul la momentul respectiv sĂŁ-l rog sĂŁ mĂŁsoare și pe RCA distorsiunile, oare sĂŁ se ĂźmbunĂŁtĂŁțeascĂŁ situația semnificativ?

ÎncĂŁ unul fĂŁcut tot Ăźn numele științei cu o varietate mai largĂŁ de frecvențe, a se viziona alĂŁturi de o pungĂŁ mare de popcorn!

http://youtu.be/lHjd-WtBAPo

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe RCA-uri ar trebuii sa faca o treaba mai buna.Amplificatoarele din ele nu sunt chiar cele mai bune.

https://www.youtube.com/watch?v=zoCDWmw9Qr0

Un exemplu de test pe RCAuri si rezultate foarte bune .
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 3:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

on topic

banuiesc ca o sa am nevoie si de asta?? http://www.be-loud.ro/produse/Integrare-OEM/Chevrolet/Cablaj-adaptor-Chervrolet-ISO-55-462-02/

dar playerul (oricare ar fi..kenwood sau pio) are o singura mufa la spate si aici vad doua.. ma ajuta cineva?

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vĂŁzut clipul ĂŁla acum mult timp. Totuși am mai cĂŁutat și am gĂŁsit playere cu 0% THD la volum maxim dar tot Ăźn zona aceea de preț. Totuși nu ar trebui luat Ăźn considerare cĂŁ are preout de 5V pe cĂąnd Alpine-ul de mai sus are doar 2V?

Alex, tu la mașinĂŁ nu ai cele 2 mufe din stĂąnga? La player Ăźți vor veni cele 2 din dreapta bĂŁgate Ăźn una mai mare adicĂŁ asta:

http://www.mikado.ro/images/detailed/7/Conector-ISO-pentru-sistemul-de-sunet-auto-16-pini-Volkswagen-Well.3.jpg

Vezi cĂŁ adaptorul ĂŁla nu intrĂŁ direct Ăźn cd player, el Ăźți vine cu un cablu care aratĂŁ așa:

http://www.niden.ro/983-1135-large/conector-auto-iso-panasonic.jpg

Mufa aceea micĂŁ din drepta Ăźți intrĂŁ direct Ăźn cd player.

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 10:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A..deci adaptorul ala mai vine cu alt adaptor a carui mufa intra direct in noul player. Sau al doilea asaptor treb sa-l cumpar separat? Eu am vazut doar primul adaptor si ma intrebam cum naiba bag eu alea doua mufe din dreapta in noul player.
Ideea e ca nu vreau sa tai nimic din firele alea de la masina ca sa pot conecta oricand vechiul Hu. Si mufa aia din dreapta care intra la final in noul player e universala adica se potriveste si la alpine kenwood..etc? Intreb asta pt ca daca imi fac mai intai legaturile iso as putea sa probez mai usor chiar pe configuratia masinii mele mai multe playere..asta daca mufa aia e universala...

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, cd player-ul vine cu acel cablu cu mufa ISO (al doile link de mai sus) care intra in adaptorul chevrolet <> ISO (linkul de pe beloud) care o sa-l cumperi tu. Si da, vei putea conecta toate tipurile de playere dupa ce faci asta.
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce am vazut in unboxing-uri playerele vin cu un cablu..un capat are o mufa care intra in cd player iar la celalalt capat capat firele sunt libere..dezizolate..nu au nici o mufa.
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tocmai de cablul ala vorbeam ! Au mufa ISO, nu stiu de fire dezizolate visezi tu ! Uita-te la 1:15 ...

https://www.youtube.com/watch?v=BSuinEmPS84

Cablul ala care-ti vine in pachet la cd player il legi la cel din masina prin intermediul adaptorului, ce mare smecherie ?

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt sfaturi, dupa indelungi cautari pe net si vorbit cu diverse pers am ajuns la concluzia ca diferenta de putere intre playere nu e una notabila cam toate se invart la 15 w rms cu 1% distorsiuni.. asa ca 30 w rms la kenwood e poveste pt copii mici. sau 22 rms e cu 5% distorsiuni. Asa ca am mers pe modelul care mi-a placut de la incept, un pioneer deh 3600ui..teoretic maine ar trebui sa ajunga.

mai ramane mai tarizu sa schimb gz-urile (app se scot la vanzare) de pe fata..si mai tarziu..pe la anu un amplif in 4 canale cu care sa amplific ovalele de pe spate si un sw in punte.

multumesc tuturor.

cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar fii fost de apreciat daca le dadeai in aceleasi conditii in care le-ai si primit!
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 6:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
Ar fii fost de apreciat daca le dadeai in aceleasi conditii in care le-ai si primit!

Dada,excelenta remarca !
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok..asa voi face. Cand le voi da jos de pe masina le voi dona si eu .
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta vroiam sĂŁ sugerez și eu dar mi-au luat-o colegii Ăźnainte.

Tare curios sunt cum se va schimba sunetul fațĂŁ de cel stock. Cine ți-a spus ție care cĂąți W scoate și la ce THD? CĂąnd vei pune un amplificator pe acele RCA-uri probabil o sĂŁ-ți dai seama ca existĂŁ diferențe intre ele... mult mai mari decĂąt 1% distorsiuni.

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Aug 16, 2014 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este normal sa friga radiatorul?? Am observat asta in timp ce-l probam pt ca il tineam pe genunchi.
Si as mai avea ceva intrebari dar sa le iau pe rand. Pe fata am boxe gz mk2 la care am legat in paralel cate un tw pt fiecare dif. Deci am luat plus de la dif si am pus la tw..si minus la minus. Impedanta s-a injumatatit la 2 ohmi. Intrebarea e..ca sa fie playerul in siguranta e ok sa dau fade doar pe spate adica protejez cu ceva finalii sau treb sa scot tw de tot. Nu prea mai am chef acu sa demontez iar..cand voi demonta voi schimba si sistemul si insonorizare..toate intr-o treaba. Rezolv ceva prin fade???

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum