|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Aug 18, 2014 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
In privinta radiatorului nu ai de ce sa te ingrijorezi, si Kenwood-ul meu precedent avea radiatorul foarte cald. E normal cand folosesti un volum ridicat pe toate iesirile din amplificarea interna. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Aug 21, 2014 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-ar putea sa iasa la vanzare pioneer deh x3600ui, ca player e f ok nu am ce sa-i reprosez, decat ca nu ma pot obisnui cu el, avand 4 ani player 2din nu ma pot obisnui cu butoanele mici si cu gaura ramasa in bord parca ceva e lipsa.
Asa ca m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-W233R/ dar vreau sa aud niste pareri. Pt cine are alpine vreau sa stiu daca exista o setare care anuleaza toate frecventele medii si inalte de pe dif spate, ramanand doar joasele. Pioneer are acesta optiune selectand optiunea SUB.W/SUB.W din meniul SP-P/O MODE (rear output and preout setting). _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Aug 22, 2014 7:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Ți s-au dus alea 10 zile Ăźn care-l poți returna?
Tu vorbești cumva de comutarea RCA-urilor și activarea LPF-ului pe ele? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 22, 2014 8:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Da..l-am cumparat pe 12 si oricum nu ai cum Sa returnezi un produs de genu dupa ce a fost instalat. Cand il instalezi trebuie sa impingi pintenii aia la sanie ..pe site scrie clar ca nu se retuneaza produsele care au fost instalate. Daca era doar probat..nu si montat ..era altceva.
Nu ma refer la rca . Pioneer are o setare din meniul ala ascuns in care intri cand hu ul e inchis, setare care taie toate mediile si inalte de pe rear..lasa doar basul. Asa pot sa pun un sw direct pe iesirile spate fara sa intre on el toate frecventele..cine are pio si l-a butonat bn stie despre ce vb. Dar nu tin neaparat sa aiba si alpine chestia asta..eram doar curios. Pan la urma ce ziceti de acel alpine? Ma refer ca sunet..fara amplificare separata. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Aug 22, 2014 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Aaaaa....tu ai activat Direct Sub Drive ! Numai Pioneer are tampenia asta. Nu stiu cum poti tine ovalele alea cu LPF activat, pur si simplu suna ca un ... le-am taiat si eu din amplificator doar asa ca idee si nu-si au rostul. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 22, 2014 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu le tin asa ..le tin normal.. doar am intrrebat. Revin la ce ma roade pe mine. Sa dau pio si sa iau alpine-ul ala 2din? Pio suna ok dar sincer nu m-a dat pe spate ca sa zic asa.. nu zic ca suna rau dar ma asteptam fata de stock sa fie o diferenta uriasa. Si nu cred ca e. Si basul ce il aveam cu playerul stock parca nu il mai am acum..am bass din plin daca vreau dar suna altfel parca..pe alte frecvente. ca sa am basul ce il aveam inainte tre sa activez loudnes si sa dau bass bost la +1 +2 dar nu mai pot urca in volum asa. imbunatatirea reala pe care o simt e pe partea de medii inalte. Si ma gandeam sa trec pe alpine poate imi ofera ce vreau . _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Aug 22, 2014 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
DacĂŁ vrei Alpine va trebui sĂŁ-ți iei ceva model vechi, astea noi sunt toate pentru conectivitate multimedia, nu mai au treabĂŁ cu muzica. La tine cu spațiul ĂŁla gol e mai bine cĂŁ ai pe unde sĂŁ tragi cablul USB din spate, eu unul nu prea am vĂŁzut sĂŁ aibĂŁ pe fațĂŁ. Pt. 2din ai de scos bani mulți care nu se justificĂŁ, trebuie sĂŁ te interesezi sĂŁ vezi cum se comportĂŁ pe parte de procesare deși eu le vĂŁd mai mult pt. navigare nu pt. sunet (aici mĂŁ refer strict la modelele scumpe cu display cĂŁ cele ieftine oricum sunt slabe) _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 22, 2014 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma refer strict la cde-w233r. de-as avea unde sa ascult.. da unde in saracia asta de oras. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 8:24 am Titlul subiectului: |
|
|
CĂąnd ai Ăźn vizor un model anume e greu sĂŁ-l gĂŁsești și Ăźntr-un oraș mai mare (: _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 01, 2014 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca si idee pt eventualii indecisi in privinta alegerii unui brand.
Am schimbat pioneeru cu alpine: are fidelitate ceva mai mare, amplif intern ceva mai puternic, inaltele mai pronuntate dar asta se rezolva din reglaje, iar bass este si aici de iti rupi boxele (daca vrei), pertotal sunetul este mai de calitate as zice, o idee metalic dar nu exagerat, nimic in sensul rau, depinde si de gusturi. Cine zicea ca alpine nu are bass NU AVEA DIF-uri! sau avea un player din seria noua. Oricand sunt disponibil pt un clip pt cine doreste.
Pioneer suna si el f bine foarte cald..toate sunetele sunt bine definite si profunde cu reglaje ceva mai multe ca la alpine, ai 3 nivele de loudness, da oricum nu folosesti decat cel mult level 1, bass boost, iti poti customiza sunetul efectiv dupa cum doresti..tai, scoti, bagi ce frecvente vrei si cum vrei. aici e f complex (depinde si de model, eu vb de deh x3600ui), ai posibilitatea sa pui un sw direct pe player, am probat, sincer iti ofera un bass f decent, si imi place cel mai mult ca are multe setari. LA radio ai o setare standard hi fi sau stable, pe hi fi se aude f misto radioul, iarasi mi-a placut si asta. si multe alte setari..ceva gen Advenced Sound Retriever care are 2 trepte si chiar imbunatateste calitatea mp3/wav.
INca o chestie legat de alpine, cel putin la modelul meu, cand dau next la piesa, de ex sunt la piesa nr 1 si vreau sa ajung la piesa nr 20 ... si dau next next next apas butonul de mai multe ori, iar piesa nu se schimba la fiecare apasare de buton, citirea e ceva mai lenta, are lag ca sa zic asa, in schimb la pioneer cand dai next..iti ia comanda instant ajungi de la piesa 1 la 20 dupa exact 20 de apasari indifderent cat de rapide sunt, la alpine tre sa apesi de mai multe ori pt ca se misca mai lent, tre sa ai rabdare mai multa, app cei care aveti alpine ati intampinat si voi problema asta???
Per total sunt multumit de schimbare, da si mai bine in bord acest alpine 2din, sunet f bun, posibilitate telecomanda...pt cand stai pe spate si tie lene sa te ridici sa schimbi piesa.
O chestie care nu-mi place la alpine si chiar e incomoda e nr pieselor citite dintrun folder.mai mult de 100 nu citeste deci daca ai muzica multa trebuie sa-ti faci mai multe foldere. La pioneer nu era asa..parca 1000 piese era limita per folder. Nici playerul stock nu avea "problema" asta ca sa zic asa..deci cat o fi el de alpine dar are cateva chestii care nu le inteleg...si chiar sunt incomode.
pt cei care au de ales intre aceste doua bran-uri le zic sa evite modele noi de la alpine cele seria 18x, mai degraba ceva din anii anteriori, iar daca vor un sunet mai bland mai cald sa mearga pe pioneer, daca vor ceva mai violent sa mearga pe alpine. Eu am ales alpine in primul rand pt faptu ca e 2din dar daca ar fi sa aleg din nou fara sa tin cont de asta, ci doar de setari, sunet, cred ca alege pioneer pt sunetul ceva mai cald, cu toate ca alpine are setarile mai la indemana, de ex apas pe un buton si ma duce direct la reglare bass medii inalte.. la pio trebuia sa intru in meniu,..etc..bla bla..pana ajungeam ma plictiseam. fiecare cu minusurile si plusurile lui. dar daca gaseam un pio 2 din care sa-mi placa si la aspect mergeam tot pe pio, care app nu prea imi place treaba cu jocurile de lumini, bling blinguri, alpine e mai sobru si asta imi place. totul tine de gusturi, sunetul e f bun la ambele cu ceva plusuri pe partea de fidelitate la alpine, efectiv parca aud instumentele in masina, dar nici pio nu e f departe.
aaa..mai exista si kenwood care nu am incercat deci nu pot sa ma pronunt si care pare sa fie o alegere buna in bani putini ( nu am fost atras de firma asta, dar pe viitor poate voi incerca doar de curiozitate)
scuze pt postul lung dar sper sa fie de ajutor pt cei care sunt in mare dilema, asa cum am fost si eu.. dar cel mai sfant e sa asculti personal, eu am mers la ghici, si ..nu imi pare rau. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|