Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme cu sunetul
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma ma ajutati si pe mine? Ca banii deja i-am dat si nu sunt 3 mil...sunt cu mult mai multi si totusi se aude de mai bine nu asculti. Macar cu HU-ul masinii si cu boxele ei se putea asculta muzica decent, dar asa nici macar decent nu se poate numi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te vom contacta maine pentru clarificare. cel mai probabil va trebui sa mergi la instalatori sa vada ce se intampla.
s-ar putea sa fie din player... dar sa se poata rezolva cu adaptorul high low ceva.
Statia nu are nimic, cablurile la fel.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu m-as duce la instalatori numai ca la cat s-au priceput la montaj..... ( adica mai mult eu am montat ), si nici nu stiu sa-mi regleze statia. Tocmai de aia as fi vrut sa i-mi reglati voi statia, asa cum mi-a promis Vlad, cand a venit cu "jucariile", binenteles daca vreti.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si inca ceva: player-ul nu i-l pot schimba, dar nu se pot pune niste filtre, adaptoare mai performante, nustiu.......... ceva dar numai sa mearga calumea?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai un PM. Facem maine o verificare...
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK mersi frumos. M-am intalnit cu Florin si se pare ca, cauza este HU-ul, si deja am vb cu un electronist sa-mi traga niste RCA-uri inainte de etajul final. Maine sambata trebuie sa reusesc sa scot HU-ul de pe masina sa i-l poata rezolva baiatul. Daca nici in cazul asta nu o sa mearga asa cum trebuie o sa cumpar un HU nou ( exact ceea ce nu am dorit ). Va tin la curent, si maine o sa fac si niste poze cu sistemul si o sa le postez la Prezentari sisteme.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate am o veste proasta si nu prea mai stiu de la ce e. Am scos semnal curat din preamplificatorul HU-ului pe mufe RCA de foarte buna calitate, si acel fasait se aude la fel. Am mai facut o proba: am inchis complet HU-ul si am dat semnal in statie cu un Mp3 extern si tot la fel. Dupa asta am montat un alt HU pe masina, ( un Alpine imprumutat care se aude impecabil ), si rezultatul a fost identic acelasi fasait dezastruos. Concluzia e ca nu este de vina HU-ul meu, si nici nu stiu ce altceva ar putea fi. Spuneti-mi voi ce sa mai fac? Astept un raspuns si de la Admin MIHAI.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cablul RCA cred ca e de vine.
nu poti sa faci o proba cu alt amplificator ?
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care cablu RCA? eu pe masina nu am decat doua Stinger " Y " care vin din adaptorul high-low in amplif, iar cablul RCA cu care am facut proba cu alt HU era cablu AIV din kit-ul de instalare amplificator. Cablurile din amplif pana in boxe sunt cabluri Stinger de 3,3mm. Tot ce am cumparat zic eu ca sunt de foarte buna calitate, si totusi nu inteleg unde este problema.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si inca ceva o&g: nu am de unde sa iau alt amplif.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g, finalul di HU este un Toshiba TA8263BHQ. Sti ceva despre el? Are ceva calitate? O sa pun si o poza cu HU-ul sa i-l vezi si tu.

CIMG1179.JPG mic1.jpg
 Description:
 Filesize:  196.75 KB
 Viewed:  413 Time(s)

CIMG1179.JPG mic1.jpg

CIMG1178.JPG mic1.jpg
 Description:
 Filesize:  255.34 KB
 Viewed:  427 Time(s)

CIMG1178.JPG mic1.jpg

CIMG1177.JPG mic1.jpg
 Description:
 Filesize:  268.87 KB
 Viewed:  410 Time(s)

CIMG1177.JPG mic1.jpg

Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...acum vad ca nu ai RCA...

statie poti incerca ceva de la vre-un prieten...

TA8263BHQ max power 4x43W/4ohmi la 14.4V.
nu stiu cum sta cu calitatea.

mai mult chear nu stiu ce sa zic... Rolling Eyes

hai noroc
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca ti-am trimis un prv.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vazut si raspuns Very Happy
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 31, 2006 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca am gasit solutia. Dupa ce am demontat toata masina, am verificat toate firele am verificat polaritatile, am scos HU-ul si i-am pus RCA-ri tot asa facea. Am schimbat si adaptoru high-low, totul a fost in zadar. Nu a mai ramas decat o singura optiune pe care am si incercat-o: avand in vedere ca pe spate inca nu am cumparat boxe, si ramasesera 2 canale libere in statie, am zis sa incerc sa mut intrarea pe canalele spate si iesirile de la boxe tot pe spate. Surpriza Acum se aude "cristal" fara nici cea mai mica distorsiune, si HU-ul este trcut prin adaptor nu pe RCA-uri. Acum inteleg perfect de ce boxele DLS au o reputatie asa buna. Deci problema e de la amplificator si trebuie sa vorbesc cu Mihai sau cu Vlad sa vad cum facem cu garantia, pt ca totul e nou, si asa s-a auzit din clipa in care au fost montate pe masina de catre cei de la service.

VA DORESC TUTUROR UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE IMPLINIRI.

Si sa speram ca urmatorul an " 2007 " sa fie macar la fel de bun, ca cel care tocmai va trece in cateva ore, daca nu chiar si mai bun.
LA MULTI ANI
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum