Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme cu sunetul
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihai, i-mi dai si mie un raspuns cu garantia pt statie?
Si am si eu nevoie de restul de garantii pt a le pune stampila la seviceul unde le-am instalat.
Si mai vreau si o parere de la tine legata de boxe spate: care le-ai alege dintre astea doua?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Reference_R1070/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/mac_Audio/Olympic/Olympic_Gold_69.3/
Mersi anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hyundai 78, nici nu stiam ca mi-ai pus vreo intrebare.
Ce raspuns sa-ti dau?
Daca tu consideri ca statia este de vina o vom duce la garantie. Eu ti-am zis, daca nu face nici un zgomot cu RCA-urile scoase, ma indoiesc puternic ca are ceva.

Forumul este destinat doar discutiilor despre car audio, pentru interactiunea intre Be loud! si clienti exista email-ul si telefonul.

Trimite un email la contact@be-loud.ro sau da un telefon si va trece agenul nostru s-o ia azi sau maine.

Ca boxe spate eu nu as alege nimic.... de peste o luna difuzoarele mele de pe spate sunt deconectate si nu le simt lipsa. As pune ceva mic pe player pentru a le putea folosi cu motorul si statia oprita. In nici un caz nu recomand amplificarea difuzoarelor spate si modelele de care intrebi tu sunt difuzoare de varf, pentru amplificare (daca trebuie totusi, as alege DLS R1070 fara discutie).
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai de facut zgomot face si cu RCA-uri si cu alt HU, dar zgomotul il face doar pe canalele de pe fata. Acum merg cu ea pe canalele spate si nu are nimic dar daca le mut pe fata zgomotul este acelasi ( adica cu canalele spate de la statie amplific boxele fata!!!!! ).
Si cu garantiiele cum fac? Vin eu undeva sa le iau,vine cineva la mine?
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si daca nu folesc amplificare pt boxele spate sa pun statia in varianta: 160Wx2 + 300Wx1 ? In cazul asta boxele fata care le am sunt prea mici nu? Ce altceva ar trebui sa iau, sau este ok asa?
Te tot sacai cu intrebarile pt ca tu ai o anumita experienta si cred ca esti in masura sa dai sfaturi.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hyundai 78 a scris:
Pai de facut zgomot face si cu RCA-uri si cu alt HU, dar zgomotul il face doar pe canalele de pe fata. Acum merg cu ea pe canalele spate si nu are nimic dar daca le mut pe fata zgomotul este acelasi ( adica cu canalele spate de la statie amplific boxele fata!!!!! ).
Si cu garantiiele cum fac? Vin eu undeva sa le iau,vine cineva la mine?

Esti sigur ca statia este reglata identic in cele 2 situatii, boxe legate pe canalele fata si boxe legate pe canalele spate? Daca pe fata ai level-ul mai sus e normal sa fie si ceva mai mult zgomot la volum mic...
Cu garantiile te rog sa ne contactezi telefonic si iti vor fi aduse astazi sau maine de noi. Eu ma intreb de ce nu le-ai primit in momentul livrarii... nu erau in cutiile produselor?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hyundai 78 a scris:
Si daca nu folesc amplificare pt boxele spate sa pun statia in varianta: 160Wx2 + 300Wx1 ? In cazul asta boxele fata care le am sunt prea mici nu? Ce altceva ar trebui sa iau, sau este ok asa?
Te tot sacai cu intrebarile pt ca tu ai o anumita experienta si cred ca esti in masura sa dai sfaturi.

Ai putea sa mergi asa, da... ai difuzoare bune si daca statia este reglata corect se va auzi excelent. Atentie insa la level... or fi ele bune dar chiar 160W nu duc sigur.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Legat de statie: Levelul este reglat identic pe ambele canale. Pe canalele fata nu este un pic de zgomot, este un zgomot oribil.
Cu garantiile: Cand a venit Vladutz si cu Adi de au adus componentele nu mi-au dat decat factura si produsele, iar in cuti nu erau si garantiile, exceptie facand doar condensatorul. Pt restul nu am nimic.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa fi sigur ca nu dau in ele. Si in clipa de fata levelul statiei nu depaseste nici macar jumatate, este putin peste un sfert.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

putin peste un sfert inseamna MAXIM de multe ori. aceala nu este VOLUM UL statiei... ci este un reglaj a carui setare corecta depinde de semnalul de intrare.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hyundai 78 a scris:

Cu garantiile: Cand a venit Vladutz si cu Adi de au adus componentele nu mi-au dat decat factura si produsele, iar in cuti nu erau si garantiile, exceptie facand doar condensatorul. Pt restul nu am nimic.

Ok, se rezolva, suna-l pe Vlad te rog (numarul de pe site) si se va rezolva cu siguranta. Zi-i ca te-am trimis eu Smile
Intre timp, hai sa nu mai poluam forumul cu mesaje offtopic. Voi sterge pe seara mesajele astea din topic-ul asta, aici era vorba de un zgomot in difuzoare.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Putin peste un sfert levelul statiei avand in vedere ca volumul de la HU nu depaseste nici o data 10 din maxim 35. Si acest 10 poate doar pt o melodie in rest 7 - 8 este mai mult decat suficient avand in vedere ca mie i-mi place sa se auda calitativ nu tare si zgomotos.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vb cu Vlad acum si se rezolva. Mersi de sprijinul acordat si inca o data La Multi Ani!
Sus
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

man ia incerca tu scoti din sistem condensatorul ala si incerca si fara el .. .. lasa statia aia alimentata direct de la baterie fara condensator sar putea sa ai o surpriza placuta Wink
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai si atunci de ce am dat banii pe condensator?
si de ce pe canalele spate nu face probleme?
Sus
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

man eu ti-am dat o idee , daca dispare fasaitul te gandesti u dupa aia dc ai dat banii pe condensatorul ala ... nu vb de plictiseala stiu ce spun , stiu personal 2 cazuri care s-au rezolvat asa .. incearca daca poti sa inlocuiesti statia cu alta de la un prieten si vezi daca face lafel ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum