|
|
|
Autor |
Mesaj |
Wegeta
Data înscrierii: 24/Aug/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci si prin urmare....o sa ma reorientez.
Intr-adevar portbagajul nu e foarte mare .... si un tub intr-adevar ar ocupa destul de mult.
Am vazut http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/BLAUPUNKT/Summer_Bass_Pack_Ib/ si sincer imi si place cum arata.
Din cate stiu eu Blaupunkt e destul de veche in meserie....deci cred ca ar merita.
Asa...mai am si eu loc de o minge de fotbal in portbagaj, si obtin si un bass decent.
10x again guys,.....si.....nu ma mai luati cu 1w/1m...ca oricum nu shtiu ce inseamna I'm a NOOB in ale lucrurilor astora  |
|
Sus |
|
 |
scOrpyoN

Data înscrierii: 19/Iul/2006 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 8:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Daca vrei ceva si mai puternic dar si la un pret aproape dublu poti sa te gandesti si la un sistem JBL:
Amplificator GTO 75.2 - legat in punte 290W RMS - 539,90 lei
Subwoofer GTO 1204BR - 300W RMS - 464,90 lei
+ un chit de cabluri de 20mm si un adaptor de semnal(daca playerul nu are iesiri RCA) - 125,00 lei
Bafta! |
|
Sus |
|
 |
Wegeta
Data înscrierii: 24/Aug/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Suna bine ce zici tu si arata si bine Ms de sfat
P.s. Sincer...tre sa si arate cumva placut ! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|