Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pt. un Peugeot 307
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Wegeta

Data înscrierii: 24/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 3:06 pm    Titlul subiectului: Pt. un Peugeot 307 Răspunde cu citat (quote)

Am vazut pe pagina celor de la be-loud o chestie super. Si anume http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/West_Coast_Customs/WCC-PB500/

Cei care cunosc, sa imi spuna daca merita banii...sau de aceeasi suma pot obtine ceva mai bun si mai performant.
Masina mea are haion...deci oricum se va auzi mai tare decat la un portpagaj de tabla.
Astept raspunsuri si sugestii.
Mersi Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. puterea RMS nici macar nu e specificata. dar citind la celelate produse, ei folosesc un amplif monobloc de 150 W RMS ca sa amplifice 2 dif de cate 200 W RMS fiecare. Asa ceva nu se face, ba chiar e recomandat sa iei un amplif mai puternic, si sa nu il folosesti la maxim, unde apar distorsiunile.

2. de portbagaj nu o sa mai ai nevoie? Smile asa am zis si eu initial la loganul meu:) si m-am cam inselat. parca in lateralele portbagajului ai 2 locuri de depozitare. cred ca ar intra acolo niste cutiutze de vreo 15 litri, sealed, ceea ce e suficient pentru destule subwoofere de 10".

Eu zic ca la aceiasi bani poti obtine 4-500 W RMS de la alte marci serioase
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca SPL-u dat de producator este adevarat merita banii.

3ldiablo tu auzi DB nu W ... si daca ai un dif cu sensibilitate ca astea (114-120db-lucru de care ma cam indoiesc) mare poti face minuni cu puteri mici.
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dintr-un amplif mai puternic si dintr-un subwoofer mai bun, care la SPL are tot 90 DB cum are si dif WCC, tu scoti tot 120 db?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca wcc-u are spl 90db atunci ai dreptate.
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de pe site-ul de la WCC eu am tras cuncluzia ca acea cutie este formata din 2X WCC104s amplificate de WCC5001. specificatiile acestora se gasesc pe site.
m-am uitat la un 307. in spatele stopurilor nu cred ca are loc un dif de 10", sorry. imi aminteam locul respectiv ca fiind mai mare
Sus
Wegeta

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK....mersi baietii Smile
Ce sa zic,,,cu totii am vazut ce poate face WCC ,,, sper ca si difuzoarele sa fie bune.

Am sa mai astept pareri...dar inclin sa le iau.
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul nu stiu pe cineva care sa fi spus lucruri bune despre WCC! nici nu am ascultat vreun WCC vreodata. iar gama lor nu prea este de-a dreptul variata.
Sus
Wegeta

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa e...multi zic ca sunt prea scumpe pt ce pot.
M-am mai uitat prin niste posturi.....
NUsh ce sa zic...imi place cum arata...dar daca pot sa iau ceva mai bun.,...nu am sa ezit sa fac asta.

Ma gandeam la JBL, Magnat...asta tot din auzite!
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uita-te si la produsele de la DLS, nu sunt de neglijat.

Eu cred ca acel spl de 114-120dB este nivelul ce se poate obtine la volum maxim, nu la 1W/1m.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, posibil sa ai dreptate...sa aia SPL-ul asta la 2.8V sau 1W/m este ceva aproape imposibil...avand in vedere ca nici difurile din clasa pro,hi-fi sau hi-end pt casa(cu de astea m-am jucat destul de mult) nu ai asa spl la 1w/m...

P.S eu sincer nu as da banii pe el...mai bine as cumpara de ~aceiai bani 2 Summer bass pack 2 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Summer_Bass_Pack_II/ si un cond de 1,1.2f
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca dispui de atatia bani nu cred ca merita sa ii dai pe tuburi. Din punctul meu de vedere incintele de tip tub sunt pentru cei cu un buget mai restrans.

Si inca ceva, avand in vedere ca Peugeot 307 are portbagajul destul mic, ar fi mai bine sa optezi pentru un singur difuzor mai puternic decat pentru 2 mai slabe.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:

P.S eu sincer nu as da banii pe el...mai bine as cumpara de ~aceiai bani 2 Summer bass pack 2 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Summer_Bass_Pack_II/ si un cond de 1,1.2f

citeste mai bine ce am zis... nu i-am zis omului sa cumpere...

P.S nu vad d c ar suna mai prost un tub decat un trapez daca volumul si porturile sunt facute dupa proiect...oricum astept ceva lamuriri..sau sa imi vina difuzorul sa fac eu singur teste...
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok acu am vazut ca ai scris "mai bine".

Dezavantajul tuburilor ar fi ca au volum destul de mare (cu toate ca si bass reflez necesita incinta maricica dar macar se aseaza mai bine in portbagaj) si nu scot un bass foarte clar, mai si huruie cateodata.

De exemplu. asculta Lil Jon & ESB - I Don't Give A Fuck intr-un tub si ai sa observi ca bass-ul se aude un huruit lung. Daca asculti insa in altfel de incinta o sa vezi ca e altfel, este diferenta iar tubul este mai departe de sunetul original.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 25, 2006 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu ce sa zic...daca nu e construit k lumea e normal sa huruie la anumite fregvente...oricum o sa fac eu teste in toate cutiile recomandate de producator cu gto1202D ...asta daca ajunge diful...dupa 5 zile de asteptare si minciuni... Shocked
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum