|
Autor |
Mesaj |
Wegeta
Data înscrierii: 24/Aug/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 3:06 pm Titlul subiectului: Pt. un Peugeot 307 |
|
|
Am vazut pe pagina celor de la be-loud o chestie super. Si anume http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/West_Coast_Customs/WCC-PB500/
Cei care cunosc, sa imi spuna daca merita banii...sau de aceeasi suma pot obtine ceva mai bun si mai performant.
Masina mea are haion...deci oricum se va auzi mai tare decat la un portpagaj de tabla.
Astept raspunsuri si sugestii.
Mersi  |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. puterea RMS nici macar nu e specificata. dar citind la celelate produse, ei folosesc un amplif monobloc de 150 W RMS ca sa amplifice 2 dif de cate 200 W RMS fiecare. Asa ceva nu se face, ba chiar e recomandat sa iei un amplif mai puternic, si sa nu il folosesti la maxim, unde apar distorsiunile.
2. de portbagaj nu o sa mai ai nevoie? asa am zis si eu initial la loganul meu:) si m-am cam inselat. parca in lateralele portbagajului ai 2 locuri de depozitare. cred ca ar intra acolo niste cutiutze de vreo 15 litri, sealed, ceea ce e suficient pentru destule subwoofere de 10".
Eu zic ca la aceiasi bani poti obtine 4-500 W RMS de la alte marci serioase |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca SPL-u dat de producator este adevarat merita banii.
3ldiablo tu auzi DB nu W ... si daca ai un dif cu sensibilitate ca astea (114-120db-lucru de care ma cam indoiesc) mare poti face minuni cu puteri mici. |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
dintr-un amplif mai puternic si dintr-un subwoofer mai bun, care la SPL are tot 90 DB cum are si dif WCC, tu scoti tot 120 db? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca wcc-u are spl 90db atunci ai dreptate. |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
de pe site-ul de la WCC eu am tras cuncluzia ca acea cutie este formata din 2X WCC104s amplificate de WCC5001. specificatiile acestora se gasesc pe site.
m-am uitat la un 307. in spatele stopurilor nu cred ca are loc un dif de 10", sorry. imi aminteam locul respectiv ca fiind mai mare |
|
Sus |
|
 |
Wegeta
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK....mersi baietii
Ce sa zic,,,cu totii am vazut ce poate face WCC ,,, sper ca si difuzoarele sa fie bune.
Am sa mai astept pareri...dar inclin sa le iau. |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu unul nu stiu pe cineva care sa fi spus lucruri bune despre WCC! nici nu am ascultat vreun WCC vreodata. iar gama lor nu prea este de-a dreptul variata. |
|
Sus |
|
 |
Wegeta
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e...multi zic ca sunt prea scumpe pt ce pot.
M-am mai uitat prin niste posturi.....
NUsh ce sa zic...imi place cum arata...dar daca pot sa iau ceva mai bun.,...nu am sa ezit sa fac asta.
Ma gandeam la JBL, Magnat...asta tot din auzite! |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uita-te si la produsele de la DLS, nu sunt de neglijat.
Eu cred ca acel spl de 114-120dB este nivelul ce se poate obtine la volum maxim, nu la 1W/1m. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, posibil sa ai dreptate...sa aia SPL-ul asta la 2.8V sau 1W/m este ceva aproape imposibil...avand in vedere ca nici difurile din clasa pro,hi-fi sau hi-end pt casa(cu de astea m-am jucat destul de mult) nu ai asa spl la 1w/m...
P.S eu sincer nu as da banii pe el...mai bine as cumpara de ~aceiai bani 2 Summer bass pack 2 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Summer_Bass_Pack_II/ si un cond de 1,1.2f |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca dispui de atatia bani nu cred ca merita sa ii dai pe tuburi. Din punctul meu de vedere incintele de tip tub sunt pentru cei cu un buget mai restrans.
Si inca ceva, avand in vedere ca Peugeot 307 are portbagajul destul mic, ar fi mai bine sa optezi pentru un singur difuzor mai puternic decat pentru 2 mai slabe. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
citeste mai bine ce am zis... nu i-am zis omului sa cumpere...
P.S nu vad d c ar suna mai prost un tub decat un trapez daca volumul si porturile sunt facute dupa proiect...oricum astept ceva lamuriri..sau sa imi vina difuzorul sa fac eu singur teste... |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok acu am vazut ca ai scris "mai bine".
Dezavantajul tuburilor ar fi ca au volum destul de mare (cu toate ca si bass reflez necesita incinta maricica dar macar se aseaza mai bine in portbagaj) si nu scot un bass foarte clar, mai si huruie cateodata.
De exemplu. asculta Lil Jon & ESB - I Don't Give A Fuck intr-un tub si ai sa observi ca bass-ul se aude un huruit lung. Daca asculti insa in altfel de incinta o sa vezi ca e altfel, este diferenta iar tubul este mai departe de sunetul original. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu ce sa zic...daca nu e construit k lumea e normal sa huruie la anumite fregvente...oricum o sa fac eu teste in toate cutiile recomandate de producator cu gto1202D ...asta daca ajunge diful...dupa 5 zile de asteptare si minciuni...  |
|
Sus |
|
 |
|