Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare achizite boxe ovale spate Opel Astra G
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
widoo

Data înscrierii: 13/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2014 11:41 pm    Titlul subiectului: Recomandare achizite boxe ovale spate Opel Astra G Răspunde cu citat (quote)

Salut! Am nevoie de un sfat pentru achizitia unor difuzoare ovale pentru polita portbagaj pentru un Opel Astra G Hatchback.
Saptamana asta vreau sa le cumpar de la be-loud si nu stiu ce sa aleg intre:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Pioneer/TS-A/TS-A6923is/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/Classic-269/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Access-SG/Access-690-CA1-SG/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Ground-Zero/Iridium/GZIF-6904X/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-690.3/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/JBL/GTO/GTO938-/

Mentionez ca vreau sa le pun direct pe amplificarea player-ului, nu doresc amplificare separata.
Player-ul este acesta: http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-160Ui/

Ascult in general house si drum 'n' bass. As dori ca difuzoarele sa aiba un bas decent, dar neaparat sa stea bine si partea de medii si inalte.

dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2014 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca sunt si la sh o gramada de difuzoare decente de vanzare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2014 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as merge pe jbl sau hertz. Ambele au sensisibilitatea f sus iar jbl e pe 2 ohmi si se vor auzi mai tare decat unele pe 4 ohmi. Oricum intre astea doua..
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2014 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as merge pe jbl sau hertz. Ambele au sensisibilitatea f sus iar jbl e pe 2 ohmi si se vor auzi mai tare decat unele pe 4 ohmi. Oricum intre astea doua..
Sus
widoo

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2014 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau totusi sa cumpar niste difuzoare noi, nu sh.
Si pe mine ma atrag acele JBL, dar as mai dori niste pareri inainte de achizitie.
Ar mai fi o optiune:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HELIX/Blue/B-69X/

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In toptenreviews acele jbl ocupa locul 1. Tu punandu-le direct pe player iti trebuie ceva cu sensibilitate ridicata..ori hertz stau cel mai bn la capitotul asta..ele chiar sunt facute sa cante bn pe player.. jbl si ele au sensibilitate ridicata plus ca faptul ca sunt pe 2 ohmi iti va da un plus de putere. Eu cred ca oricare din aceste doua vei alege nu vei regreta. Eu altceva nu as lua
Sus
victor

Data înscrierii: 27/Ian/2014

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am eu JBL 938 puse direct la player. Pot spune ca se aud chiar foarte bine. Au bass puternic, le simt prezenta cand stau pe bancheta din spate(dar si cand sunt la volan bineinteles) si le am puse pe un Matiz.

Ultima modificare efectuată de către victor la Mie Apr 16, 2014 12:40 am, modificat de 1 dată în total
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL-urile alea au sensibilitatea in pom !
widoo

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:

Adica?

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 12:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e reala.
widoo

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 12:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. Tu ce firma ai recomanda?
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 1:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ți-aș recomanda sĂŁ asculți ceva modele Ăźnainte sĂŁ cumperi. Ești din București, dĂŁ-i o fugĂŁ pĂąnĂŁ la sediu și probeazĂŁ cĂąteva din modele care crezi tu cĂŁ meritĂŁ.

DacĂŁ vrei totuși o pĂŁrere personalĂŁ de la mine sĂŁ știi cĂŁ aș merge pe Hertz, am un sistem tot gama Dieci de la ei și nu m-au dezamĂŁgit. Firma asta stĂŁ foarte bine pe Ăźnalte și medii, la rotunde duc lipsĂŁ de bass dar la tine nu cred cĂŁ va fi cazul fiind ovale. Mulți de pe aici cer prea multe de la niște boxe pe DOUÃ cĂŁi care n-au fost concepute pentru joase.

widoo

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 1:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hertz am auzit doar subwoofere pana acum si am ramas placut impresionat. Sunt putin mai scumpe, dar probabil si mai bune.. nu stiu ce sa zic.
Cum pot sa le ascult inainte de a le achizitiona? Se poate la sediul Be-loud?

mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

victor a scris:
... le simt prezenta cand stau pe bancheta din spate...

Foarte adevarat, din pacate.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2014 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:

Compenseaza faptul ca au 2 ohmi.

Totusi nici la hertz nu cred ca e reala sensibilitatea dar ca si tine..nu sunt sigur de ceea ce zic..asa ca nu luati de bun tot ce se banuie
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum