| |
| Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai depinde de dealer. care-i stiu eu se pierd cand e vorba de asa ceva. in orice caz, fie ca o faci tu, fie ca o face cineva specializat, nu exista legatura intre garantia masinii si alte difuzoare. mai fac ei fite la alt player, dar la difuzoare (mai ales ca nu se decupeaza deloc din tabla) nu au ce comenta. de unde esti? _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

Data înscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 32 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sint de departe, de peste mari si tari... din Iasi Deci nici o sansa sa ne intilnim... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha. oricum, nu e mare filozofie sa pui de 16 la logan. doar ca e destul de greut de explicat. in principiu, ai nevoie doar de putin insonorizant (macar un http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Hushmat/Starter_Kit__(A_050)/ ) care-l lipesti pe tabla, peste gaura. (dupa ce in prealabil ai dat difuzorul original si fata de usa jos). apoi mai ai nevoie de un inel adaptor (nu neaparat rotund, si o placa de PAL/MDF 18mm 25cmX25cm isi face treaba, care o prinzi direct pe tabla, (cu insonorizantul intre el si tabla) dupa ce ai dat in interiorul ei o gaura de 14,6-14,7 cm diametru. apoi prinzi difuzorul de inel/placa de PAL/MDF si pui fata de usa la loc. se va potrivi perfect, marginea fetei de usa va veni lipita de marginea difuzorului. capacul va veni peste. maine incerc cateva poze, chiar am in plan sa desfac usile, sa demontez oglinzile ptr vopsit. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
Data înscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune mana si monteaza-ti coustic cs652 pe fata.
eu mi-am pus ieri unele ca astea, cei drept am taiat putin din suportii aia de plastic din usi, dar n-au de ce sa se lege de tine cei de la garantie pt ca oricum nu o sa le demonteze sa vada ce ai facut tu acolo. cu 13 pe fata nu faci mare lucru. |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc asus pentru disponibilitate! Din pacate, nu-s eu chiar handy-man... |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| narcis, pe spate ai ramas cu cele stock? |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
am avut ambiance..
deci nema sunet.
nici macar nu am avut cabluri pe spate.
nici in mufa iso nu sunt conectori pt spate.
iar de montat am pus niste pioneer (mi-au venit cu playerul cand a fost promotia de la be-loud) http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Dual_cone/TS-G1309/
care se aud suficient pentru spate (important e ca nu distorsioneaza). iar de coustic ...tot respectu' . am fost indrumat de catre baietii de la be-loud. |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 7:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Asadar, cistigator este unul dintre sistemele:
- Coustic CS652
- DLS Classic B6A
Intrebarea e... gasesc pe cineva din Iasi sa mi le monteze??? Contra cost, desigur Ca imi inchipui ca cei de la la reprezentanta Dacia nici nu vor vrea sa auda de difuzor de 16 pe fata...
Deci, e cineva de pe aici care locuieste in Iasi si e dispus sa ma ajute cu montatul? |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau, ca sa nu fac modificari/adaugiri sistemului de prindere, as putea merge si pe:
- fata CS2105
- spate CS2165
Ce parere aveti? |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
O alta idee:
- fata Coustic CX502
- spate Coustic CX653
sint ceva mai bune decit JBL la specificatii!
Asadar, ramin la Coustic-urile astea. Imi poate spune cineva din experienta proprie cum se aud? Merita sa le cumpar? |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
tot la 13cm ai ajuns?
sunt mai mult decat sigur ca trebuie sa existe vreun service unde sa iti poti monta boxe de 16,5 si vei fi mult mai castigat.
a, si, din ce ai insirat tu acolo, DLS-urile zic eu ca merita cel mai mult  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Problema este ca nu vreau orice service, ci chiar Dacia Service pentru ca nu vreau sa pierd garantia pe partea electrica pentru niste difuzoare... [ masina mai este in garantie inca 2 ani de aici inainte... ] |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
da' nu pierzi nicio garatie daca iti pui niste difuzoare putin mai mari in usi.
eu mi le-am pus singur acasa. fac si ei figuri, ca nah, asta fac figurantii. |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
cand iti cumperi un televizor iti spun aia sa nu montezi receiver-ul de la dolce ca pierzi garantia si ca trebuie sa montezi numai de la digitv?
atata timp cat nu pui in pericol instalatie electrica a masinii nu pierzi nicio garantie. poti intra si pe www.daciaclub.ro sa cauti pe forumul lor si sa stai linistit. |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
shokaliptiku, prezent si pe acest forum, mi-a raspuns pe daciaclub.ro... se pare ca nu as pierde garantia daca difurile noi sint montate de altcineva decit Dacia Service. Acum trebuie doar sa gasesc pe cineva priceput care sa "se bage"  |
|
| Sus |
|
 |
|