| |
| Autor |
Mesaj |
webdevst

Data înscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 32 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 6:38 pm Titlul subiectului: Sfat achizitie difuzoare pentru Dacia Logan |
|
|
Am un HU Sony MEX BT2500 montat pe o Dacia Logan care momentan are difuzoarele stock pe care as vrea sa le schimb cu aceste doua modele:
- fata Pioneer TS-G1349
- spate Pioneer TS-G1749
Nu am gasit nicaieri impresii despre calitatea auditiei cu aceste difuzoare. Imi puteti spune voi daca am un cistig in calitatea auditiei achizitionind aceste difuzoare? Se aud mai bine decit cele stock, mult mai bine?
Ultima modificare efectuată de către webdevst la Joi Iun 14, 2007 6:57 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 6:41 pm Titlul subiectului: Re: Sfat achizitie boxe Pioneer pentru Dacia Logan |
|
|
pai nu prea ai ce impresii sa gasesti, pentru ca pioneer nu pot spune ca exceleaza la capitolul difuzoare. alternative mult mai reusite, sunt Coustic, JBL CS, Alpine, DLS Classic, Focal Acces, depinde de buzunarul tau. ideal este sistem fata, coaxiale spate. cauta putin discutiile despre Logan si ai sa descoperi ca sunt foarte multe. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 7:34 pm Titlul subiectului: Ieftin |
|
|
| In Iasi, la media galaxy cele doua perechi de mai sus costa 210 RON [ mai ieftin ca pe site-ul vostru ] si ma gindeam ca ar fi bine sa profit de aceasta oferta. |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| depinde ce vrei de la muzica pe care o ai in masina daca vrei doar sa ai muzica... sa se auda ceva sunt peste difusoarele stok dar.. nu mult de 210 iai un sitem http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ si ramai cu originalele pe spate nu iti vor trebui innalte din spate ... si esti mai castigat |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
KRZ multumesc pentru raspuns, dar nu cred ca pot pune difuzoare de 16 pe fata [ fara a decupa suplimentar locasul actual ]... merg doar cele de 13.
Ce vreau de la noul sunet? Difuzoarele actuala se aud doar in medii, pe mine ma intereseaza sa obtin o inalta si un bas decente... nu vreau hi definition, pentru ca sint constient ca la banii astia... nici nu intra in discutie. Sunetul sa fie clar, fara distorsiuni si cu frecventele inalte si joase bine definite.
Vreau cam mult pentru banii pe care sint dispus sa ii dau... ?  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sa se auda bine inseamna sa iei sistem pe fata |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:33 pm Titlul subiectului: Alternativa... |
|
|
O alternativa [ multumesc "asus" ] JBL ar putea fi:
- fata CS2105
- spate CS2165
... si in aceeasi bani! Interesant... ce puteti sa imi spuneti despre aceasta configuratie JBL CS?[/url] |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| webdevst-- nu te complici cu dif de 16.5 pe fatza era la un moment data o skita facuta de asus un model de prindere destul de simplu nu pierzi decat capacele din fabrica dar le veai avea pe cele ale difouzoarelor.. pentru un mid-bass sa zic asa decent trebuie 16.5 inalte vei avea de la Tw care vor veni pozitionate pe stalpi .. la oglinda sau pe bord tu decizi...partea cu distorsionatu se datoreaza in genreal HU cand este folosit la capacitate aproape de maxim. Tu ce HU ai ? |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
KRZ, am HU Sony MEX BT2500 [ LOVE - conectat cu tel. prin dinte albastru am carkit ]
Ultima modificare efectuată de către webdevst la Lun Iun 11, 2007 8:38 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
|
|
| sory de intrebare cu Hu eram prins si nu am vazut akm am vazut... |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
|
|
| cum ziceam daca ai ocazia roaga-l pe asus sa iti trimia desenu skita aia .. el are de 16.5 pe fatza |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| KRZ, cred ca trebuia sa specific ca am 2 boxe in portierele din fata + 2 in spate, deasupra banchetei? Tu imi sugerezi sa pun de 16 pe fata si sa pastrez cele stoc tot de 16 pe spate. Confirmi? [ nu vreau sa jignesc, vreau doar sa va dau toate datele ] |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da comfirm... Ideea e ca din spate pe tine ca sofer nu prea te ajuta boxele dar daca vei pune sistem pe fata vesi auzi tu... si boxele din spate vor reda doar bass si medi pt ca sunt dualcone nu au tw si stau mai prost cu frecventele innalte practi ce zic eu aici.. vei auzi muzica venind din fata.. "stage efect" |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din ce am mai citit in alte topicuri de pe aici, se pare ca fata e musai sistem cu difuzor de 16... Nu stiu insa cum ar reactiona cei de la Dacia daca ma duc la ei sa montez de 16 pe fata... |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| aici nu pot sa te ajut poate cineva care.. a fost in acceasi situatie sa te lamureasca |
|
| Sus |
|
 |
|