| |
| Autor |
Mesaj |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
du-te la baieti la service! e pe langa piata bobocica.
si in plus... o sa poti sa iti umpli masina de stickere be-loud  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
niq.. omu este din Iasi cam greu sa vina pana la bobocica... a..  |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

Data înscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 32 Locație: Iasi
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
niq, nici o sansa sa vizitez floricelele alea, e distanta prea mare...
In alta ordine de idei, am comandat Coustic CX502 pentru fata si Cousic CX653 pentru spate. Daca voi si multumit de calitatea auditiei, ramine sa va spun luni, dupa ce le montez.
Multumesc tuturor pentru raspunsurile la intrebarile mele! |
|
| Sus |
|
 |
sorincis
Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 34 Locație: PITESTI
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Webdevst imi spui si mie te rog cum se aude configuratia pe care ai comandat-o?
Mie Coustic ale de 16 mi-au parut ca nu prea scot bass, dar e diferenta intre cum se aud pe stand si cum se aud pe masina!
SI legat de JBLurile ale pe 16 (CS2165) eu le-am incercat pe spate dar nu am fost multumit de ele acolo asa ca le-am montat pe fata.....nu a fost prea greu....
Ma gandesc la dif pe spate de 16 de la MacAudio .....astept propuneri....! |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca deschizi un topic nou si cer pareri / recomandari sigur le vei primi mai bine decat pe acest topic initiat de altcineva.  |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sorincis, imediat dupa ce le instalez, adica lunea viitoare, o sa scriu si impresia pe care mi-o fac aceste difuzoare. |
|
| Sus |
|
 |
sorincis
Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 34 Locație: PITESTI
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | Daca deschizi un topic nou si cer pareri / recomandari sigur le vei primi mai bine decat pe acest topic initiat de altcineva.  |
Am deschis dar multumesc  |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai am receptionat comanda, dupa 24 de ore de la efectuarea acesteia! Apreciez viteza
In alta ordine de idei, desi am comandat Coustic CX502 pentru fata si Coustic CX653 pentru spate, am primit ca difuzoare de 13cm MTX Audio XT502... Avind insa in vedere ca ambele modele sint produse de aceeasi firma, nu am refuzat comanda.
Si se pare ca MTX-urile sint mai scumpe decit Coustic-urile cu 24RON... Una peste alta, sper sa se auda ok.
Va voi spune despre calitatea audtiei luni, dupa ce le montez.
PS. Multumesc pentru sickers  |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Inginerii de la Dacia Caremil Pacurari din Iasi mi-au spus cu zimbetul pe buze ca pe spate nu monteaza difuzoare de 16.5cm Ce frumos! &^%#@!R#@^%
Asta in conditiile in care Dacia Caremil Bucium, au zis ca imi instaleaza si sistem pe fata [ desi inginerul nu era 100% convins ].
Deci, baietii au dat in ridicol! Asa incit o sa incerc eu sa le montez singur. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
asta e...te asteptam aici cu intrebari privind montajul. daca nu poti ajunge aici sa le punem noi, macar sa-ti oferim sfaturi. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc asus!
Foarte putin probabil sa ajung eu cu masina in Bucuresti [ desi am programat un drum pina acolo - am nevoie de aeroport ], insa multumesc pentru disponibilitate.
Ce imi pare rau este ca daca stiam ca ajung pina la urma sa le montez eu, imi luam sistem pe fata si ma c***** in ea garantie pe partea electrica [ oricum, e greu de demonstrat ca difuzoarele pot afecta partea electrica in conditiile in care ele vin dupa HU care e montat la ei ].
Trebuie sa fac rost de torx ca sa desfac suruburile alea care prind difuzorul de cochilia din plastic. Dupa aia vad eu ce probleme am... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu sunt din bucuresti. sunt din Sibiu . daca ai drum... _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ooooops... scuze pentru confuzie. Nu stiam ca esti din alta parte decit Bucuresti Foarte putin probabil sa ajung in Sibiu. Dar am vorbit deja cu shokaliptiku care o sa ma ajute sa le montez singur. |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am montat singur difurile de 13cm pe fata. Operatiune usoara [ da' era tare cald afara si am asudat oleaca... ]. De calitatea sunetului o sa ma pronunt dupa ce montez si cele de 16.5cm pe spate... Cred ca numai atunci pot evalua corect calitatea auditiei. |
|
| Sus |
|
 |
webdevst

|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca mi-ar putea spune cineva cum sa le montez pe cele de 16.5 cm pe spate... ar fi minunat. Am remarcat ca trebuie sa renunt la cochilia de plastic care cuprinde difuzorul de 13 cm stock si ca va trebui sa demontez bancheta spate + pinza care acopera toata suprafata platformei din spate, de sub luneta.
Astept sugestii de montare a difuzorului de 16.5 cm pe spate  |
|
| Sus |
|
 |
|