|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
cata frica... cred ca e nasol sa stai tot timpul cu gandul ca iti "$ute$te" cineva jucariile, dar pe aci miroase a paranoia....
on topic.
eu zic ca un gard electric ar fi solutia sau sa face-ti ca mine... o incinta mare(pt woofere), in asa fel incat sa incapa in portbagaj la "milimetru", iar apoi prindeti amplificatorul deasupra ei, intoarce-ti difuzorul/difuzoarele cu magnetul/tii in spre afara + senzorul de soc al alarmei pozitionat pe usa de la portbagaj si uite asa a-ti rezolvat problema...de furat nu le poate fura (ii trebuie ceva timp)... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 163 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru Vitrina:hmm,am cam inteles in mare parte ce ai vrut sa zici,e ceva bataie de cap,dar sti ca nu ti-l mai fura.Am sa ''studiez'' varianta data de tine.
cine mai stie si alte exemple,sa posteze.
apropo dgdgaby,am alarma.
si inca ceva,masina e combi,are ea ceva folie,dar tot se vede prin geamu din spate,si apoi cu subu ce fac?trebe sa-l prind si pe ala cumva tzapan,sa-i fac un grilaj ceva,ca altfel raman fara el....
mama lor de hoti!! 
Ultima modificare efectuată de către Sholimel la Mie Feb 06, 2008 12:38 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
haideti fratilor ca nu-i tara`n prada
puneti alarme, cuplati toate portierele + portbagajul la alarma si gata
doar nu sta nimeni in masina la tine sa dezlenge cabluri si sa desfileteze suruburi in timp ce-i urla sirena la c#r
eventual dai o gaura in carcasa subwooferului, prinzi un inel metalic si ii pui un lant ..... asa in stil roacker
si apoi ... daca ia subwooferul in brate - cat poate sa fuga cu el ??  |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adi_0106 a scris: | haideti fratilor ca nu-i tara`n prada
puneti alarme, cuplati toate portierele + portbagajul la alarma si gata
doar nu sta nimeni in masina la tine sa dezlenge cabluri si sa desfileteze suruburi in timp ce-i urla sirena la c#r
eventual dai o gaura in carcasa subwooferului, prinzi un inel metalic si ii pui un lant ..... asa in stil roacker
si apoi ... daca ia subwooferul in brate - cat poate sa fuga cu el ??  |
da tu ce crezi ca sta hotu sati deschida portbagajul,ala iti sparge geamu frumos,si pe acolo iti ia ce poate,asta la combi,ca la berline e alta treaba |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sholimel a scris: | | ala iti sparge geamu frumos, |
senzorul de soc abia asteapta sa se faca util
acu sa lasam paranoia la o parte ..... chiar nu cred ca-i tara`n prada
cel putin pe unde stau eu ..... eu sa fiu sanatos
nici nu stiu de cate ori lasam masina deschisa noaptea ... pur si simplu uitam sa o inchid
daca e sa o dam si pe partea ai`lalta .... poti face tu ce sistem vrei ..... tot se gaseste unu sa-l "rezolve" |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| adi_0106 a scris: | | Sholimel a scris: | | ala iti sparge geamu frumos, |
senzorul de soc abia asteapta sa se faca util
acu sa lasam paranoia la o parte ..... chiar nu cred ca-i tara`n prada
cel putin pe unde stau eu ..... eu sa fiu sanatos
nici nu stiu de cate ori lasam masina deschisa noaptea ... pur si simplu uitam sa o inchid
daca e sa o dam si pe partea ai`lalta .... poti face tu ce sistem vrei ..... tot se gaseste unu sa-l "rezolve" |
nu stiu pe unde stai tu,eu stau in timisoara,si e cam naspa,o data a uitat maicamea fata pusa la cd player,si gata o fost,si multe altele....
si da,pot face ce sistem vreau eu,dar faza e ca ii dai multa bataie de cap,ceea ce e mai bine decat deloc si atunci ai mai multe sanse sa-l prinzi. Hai ca tot fac eu un sistem,ceva bazat pe ideea lui Vitrina |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt din iasi ... si stau intr-un cartier linistit ... plin de batranei
alarma !!!!
pt ce s-au inventat alarmele auto ? fix pt asta
in cazul amplifurilor - le poti fixa cu niste suburui sanatoare + piulita pe partea cealalta si stranse bine
nu cred ca vine hotu` cu chei potrivite - de 10, 13 etc ca sa stea sa desfaca 4 subururi
iar la subu-uri ... lantu si lacatu taica  |
|
| Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
sau mai elegant nu vii cu muzica duuummm dumm zzzddrrrrr pana in fata blocului (unii si in timp ce parcheaza masina). Acum depinde si de oras, ca daca e mic , degeaba..
dar daca vrei sa stie cartieru ca a venit "cutarica" acasa fati casco pe "scule". Eu varinata cu alarma ( in caz de nu ai ) si pe urma si casco.
Prima varianta nu e prea buna , ca poate mai stai cu baietii vara 5 minute in spatele blocului...
oricum s-a mai discutat subiectul asta, si zicea cineva dar nu mai stiu sigur cat e casco pt scule.
aici s-a mai discutat http://www.be-loud.ro/forum/cum-ne-protejam-t1312.html
andrei006 "Cea mai buna ... de fapt singura metoda buna este asigurarea casco. Ca asa ai cosco pe sistemul audio insa trebuie sa ai cosco si pe masina.
Am avut inainte o dacie 1310 si desi nu avea cine stie ce sistem (cd-player si 4boxe ... cam 8 milioane toate)am decis sa-i fac casco.
Plateam in jur de 1 milion pe an pentru audio.
Faza "naspha" e ca nu poti sa asiguri un sistem ce depaseste 20% din valoarea la care e asigurata masina."
taz21: " Alarma, lacat la portbagaj si nu te da mare in cartier cu muzica, ca tot "pretenii" te fura. " |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Lucru sfant este sa nu te dai cocos in cartier...daca te-au auzit poti sa dormi cu sculele sub perna ca tot te fac...
Treaba cu geamurile fumurii nu tine..ba chiar e mai nasol pt ca poate sta linistit in spate si sa demonteze la diofurile tale....si nu il vede nimeni..
Pe mine m-au calcat hotii acum 3 saptamani si teapa lor a fost ca difurile erau prinse in suruburi nu aruncate in gaura pur si simplu...asa ca s-au multumit cu telecomanda de la player , un handsfree si vreo 30 de cd-uri...le multumesc ca nu mi-au spart difurile si bagat cheia in lamelele de la player...
asa cum se spunea si mai sus poti face casco la scule DOAR daca faci casco si la masina...separat nu se poate...
Eu am o dacie din 99 si m-am interesat pt casco, singurii care au fost de acord sa incheie un casco, pentru un cazan ca al meu ,au fost cei de la ASIROM (fac reclama pt ca au fost oameni cu caracter spre deosebire de altii).
ai grija... _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Sâm Feb 09, 2008 5:16 am Titlul subiectului: |
|
|
trebuie sa privim si partea pozitiva ! in caz de "praduiala" poti face upgrade  |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Sâm Feb 09, 2008 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci un montaj simplu e cel al meu.
1.firele pozate de la player baterie amplif (amplifu sub scaun la shofer) pe sub mocheta principala a masinii.
2.nu se vede de unde vine firul alimentat la amplif asa de bine e pozat. si cat despre subwoofer...sansa sa mil fure este sa ia caroseria cu totu. de ce ? simplu. incinta mea e un panou in spatele soferului (wall) cu 2 difuri. si incinta e f f mare. pt doua ground zero radioactive 12''. suburile is prinse de incinta cu suruburi de alea hexagonale.
a)sansa de a fura amplif 50 %
b)sansa de a fura subwooferele 0.0001 % (am pus inel de protectie peste marginea unde sunt suruburile la sub)
c) sansa de a ramane fara scule : 100 % - daca pleaca cu masina ) _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| ELNA a scris: | trebuie sa privim si partea pozitiva ! in caz de "praduiala" poti face upgrade  |
in my dreams....  |
|
| Sus |
|
 |
alzisor
Data înscrierii: 19/Apr/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 12:31 am Titlul subiectului: |
|
|
am vazut cum se fura din masini "live" intr-o seara. Credeti-ma ca hotzul cand fura nu se incurca....trage,smulge,rupe nu-l intereseaza ca-ti strica tie ceva, scopul lui e sa plece cu prada, oricum nu are ce pierde, daca nu se poate pleaca pur si simplu. Casetofonul se smulge cu bucata din bord, difuzoarele din usi se smulg usor daca cunosti modelul de masina, fara sa le strici, statia se scoate usor din suruburi daca tragi hotarat de ea, boxele de la luneta nu prea se fura la berline daca sunt prinse bine, la modele cu haion se sparge triunghiul sau geamul spate, ridica sigurantza deschide usa si ia polita cu tot cu difuzoare, subwooferul la majoritatea nu e prins deloc, sta si el pe acolo. Cea mai sigura metoda e sa le ai asigurate, alarma e degeaba, face pipi pe ea hotul, nu-l sperie deloc.
ps: metoda de deschidere a usilor vazuta de la geam din casa, valabila pt masini cu usile de genul DACIA NOVA, DAEWOO MATIZ, TICO, GOLAN, BMW si altele nu dureaza 5 secunde.
1 se pune piciorul in dreptul clantei, la baza geamului.
2 se apuca rama usii cu ambele maini de sus la plafon.
3 tragi cat poti de tare, se indoaie destul de usor.
4 ramane un spatiu pe unde bagi mana lejer, ridici siguranta
5 deschizi usa...............ghici mai departe
sper sa nu incercati pe masinile voastre , faceti pariu cu prietenii  |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| alzisor a scris: | DAEWOO MATIZ, TICO, GOLAN, BMW si altele nu dureaza 5 secunde.
1 se pune piciorul in dreptul clantei, la baza geamului.
2 se apuca rama usii cu ambele maini de sus la plafon.
3 tragi cat poti de tare, se indoaie destul de usor.
4 ramane un spatiu pe unde bagi mana lejer, ridici siguranta
5 deschizi usa...............ghici mai departe |
saracu var`miu poate sa confirme ...... a ramas fara un player sony de vre-o 5-6 mil
eu i-am zis sa-si puna alarma ..... el nimic ... batman batman |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
pot sa comfirm si eu metoda cu usa am patit si eu la TIcozauru meu... din fericire fatza casului o aveam in casa si nu a incercat la el nimik... la mom respectiv aveam doar boxele in bord..
a fost mai mare paguba cu indreptat si vopsit...
ideea e sa incerci sa limitezi "show of" prin cartier si o alarma dar sa o poti si auzi.. ideal cu pager.. si daca sa poate CASCO.. si dormi linistit |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|