Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem anti-furt amplif auto :)
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Sholimel
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 12:57 am    Titlul subiectului: Sistem anti-furt amplif auto :) Răspunde cu citat (quote)

Cine stie sau cine si-a facut ceva la amplificatorul din masina,sa nu se fure asa usor,in caz ca hotii dau atacul. Sad (sa n-avem parte).ca numa de asta ma tem acuma .
de ex:niste bare de protectie peste amplif si apoi prinse de tabla masinii,parca tot e ceva banal pentru un hot,dar e ceva mai bine decat sa fie prins doar in cele 4 suruburi....

dati si voi exemple,si poate unii dintre voi chiar vi-ati facut ceva...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

izolezi radiatorul de masa si montezi un ridicator de tensiune pe el,si o camera video.Cand e gata fripturica,o pui pe youtube Laughing
Pui lantz la portbagaj si un caine comunitar langa ea Smile

Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 1:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tare Very Happy ,dar hai ca astept si alte exemple,mai serioase.apropo ce inseamna mai exact ridicator de tensiune?da-mi mai multe detalii.
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 2:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

casco? Laughing
CBI
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 2:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Garaj ? Laughing

dala de curentat guitzu inainte de taiere
un impuls electric de durata scurta de tensiune f mare,cateva sute (chiar si mii)de v,dar de curent mic,cativa mA(sa nu se rumeneasca de tot ) Laughing
ex de jucarie practica - quartzu ala de la briketa Smile
ridicator de tensiune e inversul coboratorului de tensiune,adica in loc sa convertesti tensiunea in curent,convertesti curentul in tensiune ;se face ori cu traf ori cu surse in comutatie.

Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 3:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cand mergi la lucru, de ex, nu prea poti sa iei garaju dupa tine Razz Laughing

erau colegi de forum care aveau sau au casco la sculele de muzica, a mai fost discutata problema parca Rolling Eyes

CBI
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 3:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap,se poate face casco la scule! nu e vrajeala
daca aveti nevoie sa utilizati asigurarea Laughing ,pm me Smile
dupa reconstituire si ceva formalitati Very Happy iti da banii de asigurare,si faci upgrade Laughing
Lantzu si inchiderea centralizata cu piuitoare sunt sfinte Smile ,sau il bagi in masina sub bancheta ,scaune ;daca e ampu mare iti faci rost si de incalzire a scaunelor pe moka

Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 3:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10...15 tuburi de super glue, ATENTIE sa lucrezi cu manusi, nu de alta dar vrem sa stim si noi rezultatul.
Presupun ca, cu o bucata de tabla lipita de mana nu vei putea tasta

Razz Razz Razz Razz
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 10:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Le montezi undeva cat mai ascuns
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI a scris:

Lantzu si inchiderea centralizata cu piuitoare sunt sfinte Smile ,sau il bagi in masina sub bancheta ,scaune ;daca e ampu mare iti faci rost si de incalzire a scaunelor pe moka

e cam mare sa il bag sub scaune,iar sub bancheta e exclus ca se incalzeste de numa,pt ca aerul nu circula deloc acolo.

O sa fac niste poze sa va arat unde vreau sa il montez.De ascuns,ar merge ascuns, sa trag un fel de panza neagra peste ea,dar oricum aia nu-l impiedica pe hot sa nu gaseasca amplifu (sau...cine stie?)

Si cum e cu asigurarea Casco? un pret aprox ceva?..si mai stiti alte idei?aia cu curentul imi place,da nu stiu eu sa fac asa ceva.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine zic eu sa te inprietenesti cu agarici aia da dau spargerile
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar postati ceva serios daca stiti,nu mai veniti cu dinastea,eu vorbeam serios,chiar ma intereseaza un sistem ceva...
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 9:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum serios

trb sa nu te duci cu muzica tare acasa ca sa te auda cineva

si sa ai sculele cat mai ascunse de ochi lumi

si daca se poate alarma

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
acum serios

trb sa nu te duci cu muzica tare acasa ca sa te auda cineva

+ aproape de locurile unde urmeaza sa parchezi. Cu cat mai putina lume stie CE ai in masina, cu atat mai bine Smile

Sus
Vitrina
Priceput

Data înscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic asa...
Faci o bucata de "plasa" din fier beton (un fel de sarma groasa) o plasa cu ochiuri patrate, de 15 cm latura patratului (sau cat vrei...). Plasa sa vina pe tot fundu portbagajului.
Dupaia ... tai in locul unde va fi amplificatorul, o bucata din plasa, cat amplifu, bucata care va fi taiata, o vei inaltza sa faci un fel de cusca fara fund. deci practic dupa taiere, sudezi niste bucatzele de fier beton, din plasa propriu zisa, pana la bucata taiata anterior (imi e greu sa explic asa... incerc si un desen in paint)
Amplificatoru il pui in acel loc ridicat, iar plasa o prinzi cu suruburi mai multe la coltzuri si nu numai (depinde cum iti permite portbagajul).
Apoi pui o bucata de PAL peste plasa, pal taiat in dreptul amplificatorului, astfel incat "cusca" sa treaca prin pal, iar palu sa se aseze pe plasa din fier beton.
Peste pal pui mocheta.

nu cred ca se chinuie hotzii sa ii dea de cap.

ps. bulinele maro din poza .. sunt suruburile puse aleatoriu Very Happy
ps2. chiestia maro de deasupra "plasei" .. este bucata de pal DUPA TAIERE Laughing
in fine sper sa intzeleaga cineva
app. plasa din asta se gaseste gata facuta in comert... trageti un strat de vopsea frumoasa peste plasa... ca sa fie treaba treaba
asta mi`a trecut acum prin cap... Very Happy

untitled.JPG
 Description:
 Filesize:  18.7 KB
 Viewed:  1638 Time(s)

untitled.JPG

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum