| |
| Autor |
Mesaj |
Sholimel Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 163 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:57 am Titlul subiectului: Sistem anti-furt amplif auto :) |
|
|
Cine stie sau cine si-a facut ceva la amplificatorul din masina,sa nu se fure asa usor,in caz ca hotii dau atacul. (sa n-avem parte).ca numa de asta ma tem acuma .
de ex:niste bare de protectie peste amplif si apoi prinse de tabla masinii,parca tot e ceva banal pentru un hot,dar e ceva mai bine decat sa fie prins doar in cele 4 suruburi....
dati si voi exemple,si poate unii dintre voi chiar vi-ati facut ceva...
|
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
izolezi radiatorul de masa si montezi un ridicator de tensiune pe el,si o camera video.Cand e gata fripturica,o pui pe youtube
Pui lantz la portbagaj si un caine comunitar langa ea
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 1:50 am Titlul subiectului: |
|
|
tare ,dar hai ca astept si alte exemple,mai serioase.apropo ce inseamna mai exact ridicator de tensiune?da-mi mai multe detalii.
|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 2:26 am Titlul subiectului: |
|
|
casco?
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 2:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Garaj ?
dala de curentat guitzu inainte de taiere
un impuls electric de durata scurta de tensiune f mare,cateva sute (chiar si mii)de v,dar de curent mic,cativa mA(sa nu se rumeneasca de tot )
ex de jucarie practica - quartzu ala de la briketa
ridicator de tensiune e inversul coboratorului de tensiune,adica in loc sa convertesti tensiunea in curent,convertesti curentul in tensiune ;se face ori cu traf ori cu surse in comutatie.
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 3:15 am Titlul subiectului: |
|
|
pai cand mergi la lucru, de ex, nu prea poti sa iei garaju dupa tine
erau colegi de forum care aveau sau au casco la sculele de muzica, a mai fost discutata problema parca
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 3:24 am Titlul subiectului: |
|
|
dap,se poate face casco la scule! nu e vrajeala
daca aveti nevoie sa utilizati asigurarea ,pm me
dupa reconstituire si ceva formalitati iti da banii de asigurare,si faci upgrade
Lantzu si inchiderea centralizata cu piuitoare sunt sfinte ,sau il bagi in masina sub bancheta ,scaune ;daca e ampu mare iti faci rost si de incalzire a scaunelor pe moka
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 3:42 am Titlul subiectului: |
|
|
10...15 tuburi de super glue, ATENTIE sa lucrezi cu manusi, nu de alta dar vrem sa stim si noi rezultatul.
Presupun ca, cu o bucata de tabla lipita de mana nu vei putea tasta
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Le montezi undeva cat mai ascuns
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| CBI a scris: |
Lantzu si inchiderea centralizata cu piuitoare sunt sfinte ,sau il bagi in masina sub bancheta ,scaune ;daca e ampu mare iti faci rost si de incalzire a scaunelor pe moka |
e cam mare sa il bag sub scaune,iar sub bancheta e exclus ca se incalzeste de numa,pt ca aerul nu circula deloc acolo.
O sa fac niste poze sa va arat unde vreau sa il montez.De ascuns,ar merge ascuns, sa trag un fel de panza neagra peste ea,dar oricum aia nu-l impiedica pe hot sa nu gaseasca amplifu (sau...cine stie?)
Si cum e cu asigurarea Casco? un pret aprox ceva?..si mai stiti alte idei?aia cu curentul imi place,da nu stiu eu sa fac asa ceva.
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine zic eu sa te inprietenesti cu agarici aia da dau spargerile
_________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar postati ceva serios daca stiti,nu mai veniti cu dinastea,eu vorbeam serios,chiar ma intereseaza un sistem ceva...
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum serios
trb sa nu te duci cu muzica tare acasa ca sa te auda cineva
si sa ai sculele cat mai ascunse de ochi lumi
si daca se poate alarma
_________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dgdgaby a scris: | acum serios
trb sa nu te duci cu muzica tare acasa ca sa te auda cineva
|
+ aproape de locurile unde urmeaza sa parchezi. Cu cat mai putina lume stie CE ai in masina, cu atat mai bine
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic asa...
Faci o bucata de "plasa" din fier beton (un fel de sarma groasa) o plasa cu ochiuri patrate, de 15 cm latura patratului (sau cat vrei...). Plasa sa vina pe tot fundu portbagajului.
Dupaia ... tai in locul unde va fi amplificatorul, o bucata din plasa, cat amplifu, bucata care va fi taiata, o vei inaltza sa faci un fel de cusca fara fund. deci practic dupa taiere, sudezi niste bucatzele de fier beton, din plasa propriu zisa, pana la bucata taiata anterior (imi e greu sa explic asa... incerc si un desen in paint)
Amplificatoru il pui in acel loc ridicat, iar plasa o prinzi cu suruburi mai multe la coltzuri si nu numai (depinde cum iti permite portbagajul).
Apoi pui o bucata de PAL peste plasa, pal taiat in dreptul amplificatorului, astfel incat "cusca" sa treaca prin pal, iar palu sa se aseze pe plasa din fier beton.
Peste pal pui mocheta.
nu cred ca se chinuie hotzii sa ii dea de cap.
ps. bulinele maro din poza .. sunt suruburile puse aleatoriu
ps2. chiestia maro de deasupra "plasei" .. este bucata de pal DUPA TAIERE
in fine sper sa intzeleaga cineva
app. plasa din asta se gaseste gata facuta in comert... trageti un strat de vopsea frumoasa peste plasa... ca sa fie treaba treaba
asta mi`a trecut acum prin cap...
| Description: |
|
| Filesize: |
18.7 KB |
| Viewed: |
1639 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|