| |
| Autor |
Mesaj |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Hertz se vand prin dealeri, nu online, nu in hypermarket-uri;
Va asteptam sa le distribuiti si voi, Hertz, Audison, AudioComp si Audison Conection, ar fi o chestie foarte buna pentru piata. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
inmang20

Data înscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 18 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc frumos pentru raspunsuri, m-am chinuit mute ore sa gasesc un site care sa-mi spuna ce preturi ar avea boxele de la Hertz si nu am gasit. Am gasit intr-un final citind pe multe forumuri ca sunt un pic cam mult peste buget (cele de 165 ar fi 304 ron).
Asa ca am ramas la configuratia MP40 cu boxe clarion fata spate. Am facut comanda si acum astapt sa fie livrata.
O sa revin cu impresii  _________________ O zi buna  |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pacat .... Mai bine ramaneai la Hertz Dieci si Clarion 578 ... |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
omul tine la un buget si nu cred ca sistemul audio din masina era o prioritate pentru el, plus combinatia actuala nu este deloc proasta, cel putin pe hartie;
pacat este ca nu a putut sa mearga si sa aleaga in cunostinta de cauza, dupa o auditie, nu dupa sfaturi pe net.
las'ca nu trebuie sa-si ia toti hertz  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
inmang20

Data înscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 18 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Off, ma innebunesc astia de la Alfa Motors din Constanta.
Astazi aveam programere la service pentru o avarie pe casco si ieri primisem boxele si HU de la be-loud si m-am gandit cat timp sta masina in service sa le duc si sa le si monteze.
Dupa ce i-am intrebat de vre-o patru ori ce anume imi trebuie pt montaj, ce dimensiune sa aibe boxele si cat costa montajul, acum imi spun ca de fapt imi mai trebuie o chestie care face legatura intre HU si firele trase in bord ( exact asa s-a exprimat ) si ca nici nu o au pe stoc, si ar costa cam 45 ron.
Eu am vazut ca in cutia de la Pioneer DEH-P40MP era o mufa cu niste fire cu papuci si izolate, e posibil ca asta sa fie folosita pentru conectarea la firele din bord ? Eu l-am intrebat si i-am aratat-o tipului de la receptie si s-a uitat crucis la mine si mi-a spus ca nu prea stie, ca doar electricianul stie care nu era acolo.
Asa ca as vrea sieu sa stiu :
1. Daca mai trebuie sa cumpar o chestie care face legatura intre HU si firele trase sau este cea din cutie.
2. Ce anume as putea sa observ la montaj daca este treaba facuta ok sau nu ? Asa ca niste sfaturi pentru tonti.
Multumesc _________________ O zi buna  |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu e bun iso-ul de la pio, cred ca e vorba de o mufa fakra, n-am mai multe detalii dar pe clubcitroen s-a intors pe toate fetele subiectul, inclusiv preturi si furnizori de astfel de accesorii  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
kitsched
Data înscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 7 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un link poate? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
kitsched
Data înscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 7 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi mult. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
esti aproape de oradea si capodimonte  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | Hertz se vand prin dealeri, nu online, nu in hypermarket-uri;
Va asteptam sa le distribuiti si voi, Hertz, Audison, AudioComp si Audison Conection, ar fi o chestie foarte buna pentru piata. |
Sincer noi vrem si am facut demersurile necesare in acest sens... dar exista interese pentru a pastra distributia de Hertz intr-un cerc cat mai restrans pentru a mentine preturile foarte sus (singura explicatie la care ma gandesc). Oricum, deja piata gri de Hertz cred ca o depaseste pe cea "oficiala". In Bulgaria se gaseste Hertz in hypermarketuri la preturi mult mai mici decat la noi si de cand cu UE... deja tot mai multi romani aduc de acolo diverse. Cand oi pleca la mare la ei ma gandesc sa ma intorc si cu un portbagaj plin de Hertz
Hertz sunt bune dar overrated, partial si din cauza acestui mister care le inconjoara, a dificultatii cu care se pot obtine. Din acest motiv sunt si scumpe, foarte scumpe pentru ce ofera. Hertz Dieci (DSK) nu sunt cu nimic peste DLS seria B, B5, B6, 225, 226, etc. Sa nu mai vorbim de Focal Access, gama cu preturi de care Hertz Dieci se apropie uneori... |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot sa spun decat pacat, mare pacat, si sa-ti dau dreptate, aproape tot ce am eu pe masina, Hertz si Audison s-au luat "la negru" sau second hand, ori era blocaj la distributie, ori erau prea scumpe etc ... Iar la conectica si cablaje acum un an preturile erau criminale, raportate la dietz {care totusi nu-s la fel} sau la stinger.
Can't beat those interests
Eu raman la concluzia ca este marfa de calitate, nu China Made, mai ales gamele middle-top.
Access sunt mai scumpe decat dieci, si nu prea ma omor dupa ACEL sunet Focal.
ps cam in cat timp se proceseaza o cerere de oferta by mail la voi?  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
|