Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem audio Citroen C3
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hertz se vand prin dealeri, nu online, nu in hypermarket-uri;

Va asteptam sa le distribuiti si voi, Hertz, Audison, AudioComp si Audison Conection, ar fi o chestie foarte buna pentru piata.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
inmang20

Data înscrierii: 22/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos pentru raspunsuri, m-am chinuit mute ore sa gasesc un site care sa-mi spuna ce preturi ar avea boxele de la Hertz si nu am gasit. Am gasit intr-un final citind pe multe forumuri ca sunt un pic cam mult peste buget (cele de 165 ar fi 304 ron).

Asa ca am ramas la configuratia MP40 cu boxe clarion fata spate. Am facut comanda si acum astapt sa fie livrata.

O sa revin cu impresii Smile

bebeko
Pasionat

Data înscrierii: 18/Mai/2007
Locație: Cluj-Napoca/Bistrita

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pacat .... Mai bine ramaneai la Hertz Dieci si Clarion 578 ...
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

omul tine la un buget si nu cred ca sistemul audio din masina era o prioritate pentru el, plus combinatia actuala nu este deloc proasta, cel putin pe hartie;

pacat este ca nu a putut sa mearga si sa aleaga in cunostinta de cauza, dupa o auditie, nu dupa sfaturi pe net.

las'ca nu trebuie sa-si ia toti hertz Laughing

bebeko
Pasionat

Data înscrierii: 18/Mai/2007
Locație: Cluj-Napoca/Bistrita

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy
Sus
inmang20

Data înscrierii: 22/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Off, ma innebunesc astia de la Alfa Motors din Constanta.

Astazi aveam programere la service pentru o avarie pe casco si ieri primisem boxele si HU de la be-loud si m-am gandit cat timp sta masina in service sa le duc si sa le si monteze.

Dupa ce i-am intrebat de vre-o patru ori ce anume imi trebuie pt montaj, ce dimensiune sa aibe boxele si cat costa montajul, acum imi spun ca de fapt imi mai trebuie o chestie care face legatura intre HU si firele trase in bord ( exact asa s-a exprimat ) si ca nici nu o au pe stoc, si ar costa cam 45 ron.

Eu am vazut ca in cutia de la Pioneer DEH-P40MP era o mufa cu niste fire cu papuci si izolate, e posibil ca asta sa fie folosita pentru conectarea la firele din bord ? Eu l-am intrebat si i-am aratat-o tipului de la receptie si s-a uitat crucis la mine si mi-a spus ca nu prea stie, ca doar electricianul stie care nu era acolo.

Asa ca as vrea sieu sa stiu :
1. Daca mai trebuie sa cumpar o chestie care face legatura intre HU si firele trase sau este cea din cutie.
2. Ce anume as putea sa observ la montaj daca este treaba facuta ok sau nu ? Asa ca niste sfaturi pentru tonti.

Multumesc

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e bun iso-ul de la pio, cred ca e vorba de o mufa fakra, n-am mai multe detalii dar pe clubcitroen s-a intors pe toate fetele subiectul, inclusiv preturi si furnizori de astfel de accesorii Wink
kitsched

Data înscrierii: 30/Mai/2007
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un link poate?
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1014

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=4310

kitsched

Data înscrierii: 30/Mai/2007
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult.
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

esti aproape de oradea si capodimonte Very Happy
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
Hertz se vand prin dealeri, nu online, nu in hypermarket-uri;

Va asteptam sa le distribuiti si voi, Hertz, Audison, AudioComp si Audison Conection, ar fi o chestie foarte buna pentru piata.

Sincer noi vrem si am facut demersurile necesare in acest sens... dar exista interese pentru a pastra distributia de Hertz intr-un cerc cat mai restrans pentru a mentine preturile foarte sus (singura explicatie la care ma gandesc). Oricum, deja piata gri de Hertz cred ca o depaseste pe cea "oficiala". In Bulgaria se gaseste Hertz in hypermarketuri la preturi mult mai mici decat la noi si de cand cu UE... deja tot mai multi romani aduc de acolo diverse. Cand oi pleca la mare la ei ma gandesc sa ma intorc si cu un portbagaj plin de Hertz Very Happy

Hertz sunt bune dar overrated, partial si din cauza acestui mister care le inconjoara, a dificultatii cu care se pot obtine. Din acest motiv sunt si scumpe, foarte scumpe pentru ce ofera. Hertz Dieci (DSK) nu sunt cu nimic peste DLS seria B, B5, B6, 225, 226, etc. Sa nu mai vorbim de Focal Access, gama cu preturi de care Hertz Dieci se apropie uneori...
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 5:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu pot sa spun decat pacat, mare pacat, si sa-ti dau dreptate, aproape tot ce am eu pe masina, Hertz si Audison s-au luat "la negru" sau second hand, ori era blocaj la distributie, ori erau prea scumpe etc ... Iar la conectica si cablaje acum un an preturile erau criminale, raportate la dietz {care totusi nu-s la fel} sau la stinger.
Can't beat those interests Very Happy
Eu raman la concluzia ca este marfa de calitate, nu China Made, mai ales gamele middle-top.
Access sunt mai scumpe decat dieci, si nu prea ma omor dupa ACEL sunet Focal.

ps cam in cat timp se proceseaza o cerere de oferta by mail la voi? Twisted Evil

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum