Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem bmw e39
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi pare rau ca ai asa impresie distorsionata asupra lucrurilor...cum ca s-ar masura totul in bani si tepe.

Ma retrag, discutia nu merita, parerile pre-concepute au prins radacini.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate...probabil ai dreptate in legatura cu parerile pre-concepute, insa eu stiu clar la ce ma refer... si mai sunt vreo 2 persoane care stie CLAR despre ce vreau sa spun ...
Sus
tuning
Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009
Locație: severin

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa revenim la subiectul topic-ului....
Ai inceput constructia incintei pe usi?incearca totusi ca dif.dinspre balama sa ii dai un unghi in sus,nu cred ca acoo ajunge scaunul..
Spor la treaba!
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce?
Fii putin mai explicit de ce trebuie sa faca asa ...
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai am mai explicat odata.... acolo pun 2 difuri de 20 cm nu de 16,5 cm ... nu exista loc , efectiv , nu este loc intre stalp si scaun ... stlpul care tine usa din fata ...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@tuning: Am ascultat masini care sunau mortal de bine cu difuzoarele in plan normal, nu inclinat. Ca tu ai asa pe masina, nu e o regula ca asa se aude cel mai bine sau ca asa trebuie sa fie.
Sus
sorin20

Data înscrierii: 04/Sep/2010

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

diferenta intre ele inclinate si puse drept ar fi ca in cazul celor inclinate ai mai multa voce dar pierzi pe partea de bass si in cazul celor puse normal ai si bass si medie atat cat este necesar intr-un sistem
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si vocea trebuie sa vina de jos?
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele mele vor fi putini ridicate cam 2,5 cm fata de plan drept dar catre interiorul masinii .... nu in sus
Sus
sorin20

Data înscrierii: 04/Sep/2010

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
Si vocea trebuie sa vina de jos?

scz sharkky...am scris voce in loc de medie...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil nu si-a dat seama ca Ludovic va "arunca" 2 difuzoare de 20 cm pe usa, si nu de 16.5. Diferenta e destul de mare ...
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.senia.ro/alpha-8a-difuzor-eminence-983-3
cate 2 difuri legate in 4 ohmi si puse in punte pe un GZ 4350
Sus
tuning
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
@tuning: Am ascultat masini care sunau mortal de bine cu difuzoarele in plan normal, nu inclinat. Ca tu ai asa pe masina, nu e o regula ca asa se aude cel mai bine sau ca asa trebuie sa fie.

Stati calmi oameni buni....nimeni nu face o regul din pozitionarea dif,indiferent de putere,marime sau mai stiu eu ce caracteristici
Eu imi exprim parerea si cum mie imi plac pozitionate intr-un unghi anume,tocmai de asta discutam....RETINETI: DISCUTAM,deci inca o data, nu fac reguli Wink
Incontestabil ca sunt sisteme care suna fantastic cu dif in pozitie paralela cu portiera...deci Idea
Sus
tuning
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
De ce?
Fii putin mai explicit de ce trebuie sa faca asa ...

Nu "trebuie sa faca asta"...
Dar daca ar fi mai inclinate,avand in vedere ca are dif de 20 si nu i-ar permite spatiul,"inclinarea" l-ar ajuta plus ca repet,din puncul meu de vedere, ar arata mai agresiv,scotand in evidenta montajul...din cate mi-am dat eu seama,omul vrand si ceva look in masina lui.
Asa ca ,spor la munca!!
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu vreau sa fie frumos , pentru ca nu-mi place sa fac tiganie, asta nu inseamna ca trebuie sa placa la toata lumea... important este sa imi placa mie... le-am inclinat, doar ca nu aveam loc sa le pun unul langa altul , daca as fi inclinat spre sus ar fi insemnat sa fie aceeasi dimensiune ca si cand ar fi unul langa altul ....asta este motivul principal ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Următoare
Pagina 6 din 41

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum