| |
| Autor |
Mesaj |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da dupa cum am scris si mai sus in primul post si P1222 este o optiune si cred ca o sa raman la el si la un kit pentru amplificator AIV 25mm asta in caz de nu este o statie din cele 2 in stoc ... astept raspuns de la baieti ... Mersic pentru solutii Silviu ...
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 7:41 am Titlul subiectului: |
|
|
pt P1222, recomand DLS CA 12, asta am eu deja, iar P-ul o sa vina curand
|
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată Leutz la Sâm Ian 13, 2007 3:31 pm, modificat de 3 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am nevoie de nitzel ajutor. sunt cumva bagat in ceatza tinand cont ca W15GTi MKII are o impedanta: 3 sau 12 Ohm (2 bobine x 6 Ohm) iar statia GTO 1201.1 merge pe 4 sau 2 Ohm se vor intelege ? sau nu e buna combinatia... daca se poate cum ar trebui sa leg woofer-ul
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| statia nu are 2 sau 4 ohm. ci suporta orice impedanta mai mare de 2 ohm. deci 3 nu e nici o problema. puterea RMS debitata va fi undeva intre cea pe 4 ohm si cea pe 2 ohm.
|
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersic frumos Asus raman dator sper sa nu dispara topicul anul asta ca sa pot atasha la el si rezultatele
|
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce parere aveti de Ground Zero GZHB 30BT ? Initial am zis ca o sa merg per total pe JBL (amplificatoarele or sa fie JBL 99,9% ) dar la Woofer as dori niste pareri, observ ca nici Ground Zero nu sta prost la capitolu asta asa ca as face o exceptie tinand cont ca are si incinta de la mama lui (Difuzorul fiind asta GZHW 30X). Acum nu prea sunt Sigur ce sa fac sa merg tot pe JBL si la woofer dar cu un pret ceva mai ridicat sau sa merg pe GZ in schimb nu am vazut nici un filmuletz cu Ground Zero pe net sa imi pot face o impresie... astept niste pareri de la cei care au ascultat woofere de la firma asta sau de ce nu chiar dif-ul acesta.
|
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Avand in vedere ca nici o camera video nu inregistreaza ca lumea basii, imi imaginez ca vrei filme pentru a vedea cum arata difuzorul in "lucru", nu?
http://www.realmofexcursion.com/videos.html
Cauta in partea stanga Ground Zero si-o sa gasesti si filme. Enjoy!
_________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sigur sa il vad asa cum se misca ... oricum fiecare firma care produce woofer sau amplificator are un anumit sunet specific pentru fiecare asa ca pana ce nu auzi unu live nu poti sa iti faci o parere despre el... mersic frumos pentru ajutor. Astept totusi niste pareri merita sa merg pe modelu de mai sus de la Ground Zero sau sa merg pe 2 JBL-uri P1222 sau daca nu Seria GTI de la JBL 12"....
|
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 10:37 am Titlul subiectului: Poze JBL P1222 |
|
|
Primu P1222 a ajuns, ce sa spun impresionant... ma cocoshat numa cat l-am invartit sa ii fac poze pentru curiosii care vor sa vada niste poze reale cu Jbl-ul :
P.S. O sa revin cu rugamintea de a ma ajuta sa fac o incinta calumea
| Description: |
|
| Filesize: |
742.04 KB |
| Viewed: |
408 Time(s) |

|
|
669.67 KB |
427 Time(s) |

|
|
576.61 KB |
415 Time(s) |

|
|
719.43 KB |
414 Time(s) |

|
|
666.68 KB |
395 Time(s) |

|
|
600.29 KB |
396 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca deja il iubesti din moment ce nu l-ai lasat sa faca contact cu suprafetele din casa:) vezi ca are o tipla pe magnet.....e un fel de inaugurare, inaine de ce va urma:))
boxe pt interior sa iei tot P-uri, sau daca nu macar infinity kappa perfect in 2 ohm,..sa scoti putin untul din amplificatorul ala, evident si din boxe. eu as merge pe infinity pe interior...
totusi zic sa te opresti la inca un CA12, isi merita banii, dar daca ar fi avut jbl subsonic, recomand jbl.
apropo de gto-urile mele ieftinescu din masina, amplificate pe un gto75.2 adica cu taticu lor, se aud bestial... iti dai seama cum se aud niste kappa?? pe ampliful tau..
vezi cum faci cutia subului...sa fie cat mai teapana....
totusi nu imi place ce ti s-a recomandat in leg cu cutia,..nu imi place forma, o sa te incurce cu siguranta.
iti trebuie una cu partile laterala in forma de trapez isoscel..ca sa poti sa lipesti cutia de spatele banchetei, iar pe partea opusa sa se afle montat diful ala frumos!! iar portul sau porturile pe partea de sus a cutiei, adica pe verticala.
cat despre amplificatoare, montate exact pe lateralele cutiei, deoarece cutia nu va vibra ca restul masinii si deci vor sta tepene!
sa nu uiti de un condensator de 1,5 F us blaster, cu borne integrate
|
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 7:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Multzam , pe interior intradevar ma gandeam ce sa iau intre infinity si P-uri ... wooferul ce sa mai zic e DEMENTIAL azi il pun oleaca in miscare
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropo, tu cat ai dat pe el...5 sau 6 mil...
Al meu cred ca e mai bun....a costat 6
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|