Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem Complet JBL vs. Infinity vs. Pionner vs. Magnat
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Silviu a scris:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/

Solutia de mijloc e cea mai buna, daca cauti putere.

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Reference_W712/
E un difuzor f bun, care ar avea nevoie si de amplificare mai ieftina. Eu zic ca la 250W face tot la fel de multi db ca si Infinity 12.1 la 350W.

Da dupa cum am scris si mai sus in primul post si P1222 este o optiune si cred ca o sa raman la el si la un kit pentru amplificator AIV 25mm asta in caz de nu este o statie din cele 2 in stoc ... astept raspuns de la baieti ... Mersic pentru solutii Silviu ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 7:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt P1222, recomand DLS CA 12, asta am eu deja, iar P-ul o sa vina curand Very Happy
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată Leutz la Sâm Ian 13, 2007 3:31 pm, modificat de 3 ori în total
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumim.

Mesajul dvs a fost inregistrat si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care ati efectuat o comanda, va rugam ca in momentul primirii pachetului sa verificati in prezenta curierului existenta facturii fiscale si a certificatelor de garantie aferente emise de Be-loud. In caz contrar va rugam sa refuzati pachetul si sa ne anuntati de urgenta printr-un email. Primirea si plata coletului fara a primi factura fiscala si certificat de garantie (in cazul in care nu doriti aceste documente) duce la pierderea garantiei.

Am vorbit cu Vladutz am dat comanda pentru un amplificator JBL GTO 75.4 abia astept sa il butonez Very Happy Very Happy Very Happy

Edited: Cateva poze cu statia (Azi a ajuns)... Urmatoarea tzinta e GTO 1201.1 il pun in grija unui W15GTi MKII si pot sa zic ca ma mut in masina Cool

Picture 084.jpg
 Description:
1
 Filesize:  310.3 KB
 Viewed:  438 Time(s)

Picture 084.jpg

Picture 085.jpg
 Description:
2
 Filesize:  235.66 KB
 Viewed:  409 Time(s)

Picture 085.jpg

Picture 086.jpg
 Description:
3
 Filesize:  229.2 KB
 Viewed:  413 Time(s)

Picture 086.jpg

Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am nevoie de nitzel ajutor. sunt cumva bagat in ceatza tinand cont ca W15GTi MKII are o impedanta: 3 sau 12 Ohm (2 bobine x 6 Ohm) iar statia GTO 1201.1 merge pe 4 sau 2 Ohm se vor intelege ? sau nu e buna combinatia... daca se poate cum ar trebui sa leg woofer-ul Question Confused
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia nu are 2 sau 4 ohm. ci suporta orice impedanta mai mare de 2 ohm. deci 3 nu e nici o problema. puterea RMS debitata va fi undeva intre cea pe 4 ohm si cea pe 2 ohm.
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersic frumos Asus Wink raman dator sper sa nu dispara topicul anul asta ca sa pot atasha la el si rezultatele Rolling Eyes
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti de Ground Zero GZHB 30BT ? Initial am zis ca o sa merg per total pe JBL (amplificatoarele or sa fie JBL 99,9% ) dar la Woofer as dori niste pareri, observ ca nici Ground Zero nu sta prost la capitolu asta asa ca as face o exceptie tinand cont ca are si incinta de la mama lui (Difuzorul fiind asta GZHW 30X). Acum nu prea sunt Sigur ce sa fac sa merg tot pe JBL si la woofer dar cu un pret ceva mai ridicat sau sa merg pe GZ in schimb nu am vazut nici un filmuletz cu Ground Zero pe net sa imi pot face o impresie... astept niste pareri de la cei care au ascultat woofere de la firma asta sau de ce nu chiar dif-ul acesta. Rolling Eyes
Sus
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca nici o camera video nu inregistreaza ca lumea basii, imi imaginez ca vrei filme pentru a vedea cum arata difuzorul in "lucru", nu?

http://www.realmofexcursion.com/videos.html
Cauta in partea stanga Ground Zero si-o sa gasesti si filme. Enjoy!

Leutz
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 5:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sigur sa il vad asa cum se misca ... oricum fiecare firma care produce woofer sau amplificator are un anumit sunet specific pentru fiecare asa ca pana ce nu auzi unu live nu poti sa iti faci o parere despre el... mersic frumos pentru ajutor. Astept totusi niste pareri merita sa merg pe modelu de mai sus de la Ground Zero sau sa merg pe 2 JBL-uri P1222 sau daca nu Seria GTI de la JBL 12"....
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 10:37 am    Titlul subiectului: Poze JBL P1222 Răspunde cu citat (quote)

Primu P1222 a ajuns, ce sa spun impresionant... ma cocoshat numa cat l-am invartit sa ii fac poze pentru curiosii care vor sa vada niste poze reale cu Jbl-ul :

P.S. O sa revin cu rugamintea de a ma ajuta sa fac o incinta calumea Rolling Eyes

Picture 001.jpg
 Description:
1
 Filesize:  742.04 KB
 Viewed:  408 Time(s)

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg
 Description:
2
 Filesize:  669.67 KB
 Viewed:  427 Time(s)

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg
 Description:
3
 Filesize:  576.61 KB
 Viewed:  415 Time(s)

Picture 003.jpg

Picture 004.jpg
 Description:
4
 Filesize:  719.43 KB
 Viewed:  414 Time(s)

Picture 004.jpg

Picture 005.jpg
 Description:
5
 Filesize:  666.68 KB
 Viewed:  395 Time(s)

Picture 005.jpg

Picture 006.jpg
 Description:
6
 Filesize:  600.29 KB
 Viewed:  396 Time(s)

Picture 006.jpg

Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca deja il iubesti din moment ce nu l-ai lasat sa faca contact cu suprafetele din casa:) vezi ca are o tipla pe magnet.....e un fel de inaugurare, inaine de ce va urma:))

boxe pt interior sa iei tot P-uri, sau daca nu macar infinity kappa perfect in 2 ohm,..sa scoti putin untul din amplificatorul ala, evident si din boxe. eu as merge pe infinity pe interior...

totusi zic sa te opresti la inca un CA12, isi merita banii, dar daca ar fi avut jbl subsonic, recomand jbl.

apropo de gto-urile mele ieftinescu din masina, amplificate pe un gto75.2 adica cu taticu lor, se aud bestial... iti dai seama cum se aud niste kappa?? Shocked pe ampliful tau..

vezi cum faci cutia subului...sa fie cat mai teapana....
totusi nu imi place ce ti s-a recomandat in leg cu cutia,..nu imi place forma, o sa te incurce cu siguranta.

iti trebuie una cu partile laterala in forma de trapez isoscel..ca sa poti sa lipesti cutia de spatele banchetei, iar pe partea opusa sa se afle montat diful ala frumos!! iar portul sau porturile pe partea de sus a cutiei, adica pe verticala.

cat despre amplificatoare, montate exact pe lateralele cutiei, deoarece cutia nu va vibra ca restul masinii si deci vor sta tepene!

sa nu uiti de un condensator de 1,5 F us blaster, cu borne integrate Very Happy
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 7:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multzam Rolling Eyes , pe interior intradevar ma gandeam ce sa iau intre infinity si P-uri ... wooferul ce sa mai zic e DEMENTIAL azi il pun oleaca in miscare Twisted Evil
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 5:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo, tu cat ai dat pe el...5 sau 6 mil...

Al meu cred ca e mai bun....a costat 6 Embarassed Embarassed
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia vezi ultimul mesaj de aici: http://www.be-loud.ro/forum/be-loud-lanseaza-propriul-forum-t1,start,15.html
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum