|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are dreptate Asus, eu am dat comanda imediat dupa ce s-a ieftinit toata gama de la JBL  |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
As dori niste sugestii de la voi in legatura cu ceea ce vreau sa fac. Pana acum am achizitionat un JBL 75.4 si un JBL P1222, vreau sa imi mai iau un JBL P1222 , o statie JBL 1201.1 sau un PX300.4 tot de la JBL si pentru 75.4 vor fi 2 perechi de P6550C iar acum vin intrebarile.
1. Credeti ca PX300.4 isi va face treaba mai bine ca 1201.1 daca este legat in punete si pus cate un P pe fiecare punte, si sa va spun si de ce m`ar tenta 300.4. unul din motive este acela ca are circuit DBO (Dynamic Bass Optimization™) care din cate stiu tine locu filtrului subsonic .. puterea scoasa de amplificator nu m`ar deranja deoarece nu sunt genu de om sa dau pana ce scartzaie sau sa fortzez lucrurile mai ales ca vor fi 2 P-uri intr`un breck cred ca imi ajunge bass`ul si la 3/4 din puterea lor (luand ca o limita de maxim cele 3/4)
2. daca va fi 1201.1 o sa faca fatza in 2 ohmi (fiecare woofer pus pe 1 ohm) si legate amandoua P-uri la statie ? puterea este clar mai mare...
1&2. ce ati face in locul meu si daca se poate macar un argument ar fi foarte bine
legat de sistemul asta m`am gandit la un Condensator Stinger SHDAH12 si o baterie deep cycle Stinger SP800 ... este prea putin .. este perfect sau prea mult ? eu as tinde sa fie mai mult decat prea putin
Mentionez ca difuzoarele vor fi puse in incinte BR. Cine doreste sa isi dea cu parerea, vreau sa stiu daca merg bine asa sau daca ar trebui sa mai iau si alte chestii in considerare ....
Multumesc si astept sugestiile voastre  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai facut o cutie de 60 L BR lui P1222 si nu esti multumti singura problema este amplificatorul cu care dai in el, crede-ma pe cuvant!!
dar dc iti lac extremele, perfect, totusi tind sa-ti recomand un ca 12 pt sub, iar in loc de nimic va merge bine si jbl gto pe siteme, dar crede-ma mai bine mergi si pe sisteme cu un dls ca23...sau dc vrei in 4 canale, ia ceva in 4 canale..
gto e praf pe sisteme fata de un dls, jbl e facut doar sa bubuie bine,... |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am priceput Audi , totusi de amplificarea P-urilor ce parere ai sau aveti ? si de condensator si baterie ?
Edited : inca nu sunt facute cutiile la woofere am sa le fac direct pe masina ... vreau sa aibe si un aspect mai deosebit nu doar sa fie tuflite cutiile acolo si sa cante .. vreau ceva frumos  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai normal ca trebuie facut ceva frumos....doar e un "P"
pai pt sisteme e bun gto-ul......dar mai bine suna un dls CA23 SAU un focal...
eu tocmai imi cumpar focal si pe ce boxe...pe sisteme gto asta pana cand cumpar P-urile
iar subul il scot din masina, nu am ce sa fac cu el,..e bun doar de picnik |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|