| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Mar 10, 2014 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand vreau sa-ti mentionez ca acolo unde este stelat cauti tu modelul pe esderman si da, pretul este per pereche.
In al doilea rand W aia nu sunt reali ! De asta se tot recomanda o amplificare sau daca nu sunt bani de un 4x80w macar sa se ia ceva cu sensibilitate mare. Playerele au 18-22W RMS cu distorsiuni mai mici sau mai mari in functie de pret la volum maxim. Sunt cateva modele mai old school care conectate direct la baterie reusesc sa scoata un ~35W rms pt. fiecare boxa in parte, nu-ti face griji de putere caci va fi in regula.
Cu cat iei un player cu distorsiuni mici care tind la 0 la volum maxim cu atat va fi mai bine dar asta costa si dpmdv nu se merita. Tot din punctul meu de vedere doar teoretic (ca nu-s salariat si n-am bani de practica) cred ca e mai ok sa iei un player cu 2-3 preout-uri de 3-4V intr-un pret decent si sa conectezi la el un amplificator si sunetul va fi muuuult peste. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Mihai C

Data înscrierii: 01/Apr/2013 Mesaje: 28
|
Trimis: Mar Mar 11, 2014 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca e mai ok sa iei un player cu 2-3 preout-uri de 3-4V intr-un pret decent[/quote]
Un player cu 3 preout-uri/4v,pret decent inseamna undeva la minim 450-500 lei second hand.Plus ca nu prea au USB acestea. _________________ HU JVC KD-X50BT,1xHelix Dark Blue 4,1xSPL Dynamics ICE-800D,InPhase SXT5.1C,XT52MK2,Alpine SWR 1242. |
|
| Sus |
|
 |
huntmepls
Data înscrierii: 08/Mar/2014 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Mar 11, 2014 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Wow, ce pain in the ass sunt ) Chiar nu ma pricep la sonorizare..deloc!
Pentru moment cred ca vor merge pe fata cu [ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/ ]
si pe spate tot cu ceva de la Hertz [ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-130.3/ ]
Momentan voi ramane la astea. E nevoie de un subwoofer separat? Desi nu imi place un subwoofer in masina, tind sa cred ca ma deranjeaza mai mult decat ma ajuta... deci vreau sa raman doar pentru boxele din portiere schimbate.
Din cate am citit zilele acestea as zice ca ar fi cea mai buna varianta, totusi astept un raspuns pentru ca ... cum am mai zis sunt un nepriceput  |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Mar 11, 2014 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| E o solutie foarte ok. Daca schimbi si player-ul cu unul de la Kenwood eu zic ca o sa ai sun sunet destul de bun. Tu esti singurul care poate sa decida daca are sau nu rost sa montezi si un subwoofer. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mie Mar 12, 2014 1:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Boxe rotunde pe spate = fix pix, au nevoie de incinta (portiera) sa scoti ceva din ele, cum am zis si mai sus, ovale sau deloc. Ramai cu niste bani de amplificare/insonorizare De sistemul de pe fata vei fi super multumit cu insonorizare, vei avea mult mai mult bass decat am eu si totusi pt. 2 cai eu zic ca-s ok. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
huntmepls
|
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Mar 12, 2014 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ionuutzuu a scris: | | Boxe rotunde pe spate = fix pix, au nevoie de incinta (portiera) sa scoti ceva din ele, cum am zis si mai sus, ovale sau deloc. |
Nu vreau sa fiu rautacios dar sa inteleg ca doar difuzoarele rotunde au nevoie de incinta? Cele ovale o au direct integrata s-au functioneaza pe alt principiu?
Banuiesc ca nici unele de 20 cm nu sunt ok, ca.... sunt rotunde!
Suntem de acord in privinta insonorizarii, decat difuzoare spate, mai bine o insonorizare a usilor fata, asta doar daca proprietarul isi doreste si putina calitate si nu doar cantitate! |
|
| Sus |
|
 |
huntmepls
|
Trimis: Mie Mar 12, 2014 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci... cum a spus si @cynegeticos, nu doresc bass ci mai degraba sa se auda bine si sa aiba un bass ok, nu doresc sa bubuie masina  |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Mar 12, 2014 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa se auda bine trebuie o insonorizare!
Fa alta chestie, cumpara decat difuzoare fata si insonorizant (mai mult de 150-200ron nu te duce) monteaza-le si apoi o sa te decizi singur daca iti mai trebuie difuzoare si pe spate! In cele mai multe cazuri, nu prea a mai fost nevoie...
Cat despre ce a spus colegul cu difuzoarele ovale, sunt sigur ca a vrut sa spuna altceva dar nu s-a facut bine inteles!  |
|
| Sus |
|
 |
huntmepls
|
Trimis: Joi Mar 13, 2014 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca player ce spuneti de acesta? http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KDC-3057UR/
Ma gandeam, sincronizarea cu computerul de bord se mai poate face cumva? Adica la peugeot 307 si player-ul standard ai la mana langa volan un schimbator de canale/sunet bla bla.
Se poate face cumva sa fie sincronizat cu computer-ul de bord sau nu? |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Joi Mar 13, 2014 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Erau niste adaptoare pe site. Trebuie sa fie si HU compatibil... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Joi Mar 13, 2014 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dețin eu acel player, personal pot sĂŁ zic cĂŁ e foarte ok, face echipĂŁ bunĂŁ cu dsk 165.3 dar am fĂŁcut trecerea de la un Sony și nah.... Era și normal sĂŁ fiu mulțumit. Overall e decent Ăźn banii lui.
Ovalele se pun pe polița din spate nu Ăźn portiera. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
huntmepls
|
Trimis: Vin Mar 14, 2014 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aveti poate link-ul pentru acel adaptor? Daca e un pret decent... o sa-l cumpar |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Mar 16, 2014 4:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pana la urma care e treaba cu ovalele, chiar nu sunt bune deloc? Poate ne explica si noua cineva. |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Dum Mar 16, 2014 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt foarte bune si ovalele, nu mai bagatinlumea in eroare.
Foarte multi aici pe forum se axeaza mai mult pe difuzoare sistem fata si insonorizare ca sa scoata un sunet placut lor cu costuri reduse.
Daca detii bani de sistem complet si mai ales daca nu ai un sub in portbagaj o pereche de boxe ovale 6x9 merg foarte bine pe spate pt a avea ceva bass.
Eu cel putin pe un logan am ascultat sistem fata + ovale spate totul amplificat si sincer nu mai simteam nevoie de subwoofer.
Dar pana la urma este un forum si fiecare isi da cu parerea _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
| Sus |
|
 |
|