Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SUB LOGAN
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baietzelu a scris:
aproape cele mai bune statii de amplificare pe langa DLS, Ground Zero, Rockford Fosgate, Focal sau Hertz

unde draq ai vazut tu amplif hertz ...ba mai mult sa-l si asculti k sa-ti dai cu parerea. inca sint in stadiul teste. intradevar a fost unul in ro dar ma indoiesc k ai fost tu sa-l asculti
iar daca te refereai la audison ...e altceva Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 12:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a ascultat la mine in masina GZTA 2.500 + GZRW 12S-AL daca nu ma insel Smile
nu inteleg cum toti puteti lauda atat de mult combinatia 1204 T + 75.2.
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu multi au avut ocazia sa asculte multe combinatii de aia lauda numai ce au auzit ei.
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

3ldiablo a scris:
_vrx_ a ascultat la mine in masina GZTA 2.500 + GZRW 12S-AL daca nu ma insel Smile
nu inteleg cum toti puteti lauda atat de mult combinatia 1204 T + 75.2.

dap asa e... si m-ai socat cu atata BASS
am mai ascultat si plutonium 2 buc ...dar e cu totul altceva Very Happy
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baubau a scris:
nu multi au avut ocazia sa asculte multe combinatii de aia lauda numai ce au auzit ei.

BINE SPUS Very Happy
eu nu recomand decat ce am ascultat ...totusi sunt pareri subiective ,dar asta este rolul forumurilor in general Very Happy
Sus
baietzelu
Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai greseste si omu nu zic ca sunt profesionist in audio,iar la Hertz intra in categoria subwoofere,am gresit eu acolo cand am zic si hertz o sa modific
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine stie pozele postate de mine la topicul diverse/ inele mdf cu izolarea usilor, o sa vada cat de curand si un plutonium 15XQ in portbagaj, cutie bass reflex 200 litri,amplificat de o statie GZ modificata, configuratie care va deveni apoi, 2 plutonium 15XQ + 4 membrane pasive!
O sa invit toti fanii 1204T + 75.2 sa isi dea cu parerea!
Precizez ca proprietarul masinii a avut inainte nu stiu ce tub JBL amplificat de un o statie JBL mai veche!
Sus
baietzelu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt curios cum o sa arate Very Happy
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am avut ocazia sa ascult plutonium cu doua membrane pasive si basul produs e ridicol ,pur si simpu nu puteai sa respiri pe frecvente foarte joase sub 35 de hz.

la blocuri cu 10 etaje se miscau geamurile , posesorul a reusit sa miste si o poarta de tabla de vreo 5 m inaltime si lunga de vreo 6 sa nu mai zic cand trecea pe strada ziceai ca vine furtuna si toti ne intrebam ce dracu se aude asta cand era la vreo 300-400m cand se apropia nu ne mai intelegeam nici unul.
Sus
baietzelu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apoi baubau totul se rezuma la bani dak ai multi bani iti faci ditamai sistemu,dar majoritatea nu dispun de asa de multi bani.
stiancu
Pasionat

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: ROMANIA

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt impresionat de cati de multi colegi forumisti mi-au sarit in ajutor! :D
e clar, statia GZTA 2.500TX o s-o iau, iar ca difuzor http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTW_38T/ ce spuneti, e bun?ce mi-a propus colegu e prea scump dn pacate! asa, si ce condensator sa iau si ce cabluti daca se poate?

Ultima modificare efectuată de către stiancu la Joi Mai 10, 2007 4:42 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
baietzelu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Autoleads_PC4-25/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5473_1,2F/
iar condesatorul asta zic ca e bun.

Ultima modificare efectuată de către baietzelu la Joi Mai 10, 2007 5:23 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
stiancu
Pasionat

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: ROMANIA

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci, cred ca astea is si m bune http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_10mm_(23088)/
voi ce spuneti
?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca amplificatorul in cauza nu e cea mai buna alegere pt GZTW care are 500W la 3.8ohmi, iar amplificatorul undeva putin peste 300W...

oricum de sunat o sa sune.

p.s
atentie, cablurile sa fie de minim 20mm2, indicat ar fi de 25mm2 sau mai mare. 10mm sunt insuficienti si ai sanse sa se incalzeasca bine...

baietzelu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da e foarte bun si dietz prin faptul ca are cablu RCA dublu ecranat dar cablu de alimentare sa fie de cel putin 20mm
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum