| |
| Autor |
Mesaj |
stiancu Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 140 Locație: ROMANIA
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe varianta 3
tubul se aude tare si prost
incinta mai incet dar bine |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiancu dc nu ma insel ... vrei sa se auda tare ... claritatea o lasam pe locul II ! gresesc ?!
dc este asa te sfatuiesc sa mergi pe un cilintru de la JBL ... amplificat coresp
tin sa precizez ca si 1204BR se aude al draq de bine ... chiar si pe logan !
totusi sunt de parere ca merge mult mai bine pe un amp mai puternic decat pe 75.2 ( in cazul n care la aceasta statie te gandeai ) !
hai noroace ! |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
varianta 3 e foarte ok, dar iti zic ceva (in calitate de posesor de logan cu subwoofer ) : in cateva zile, saptamani, luni, in functie de cum asculti tu muzica, o sa observi ca daca mergi cu muzica oprita sau la volum mic, iti scartaie ceva la masina: alea sunt usile din spate. sau o sa iti zdrangane ceva in fatza: scutul de sub motor. sau ceva pe sus: becul de la lampa interioara. sa continui? nu-mi pare rau ca am asa bass pe masina... dar imi pare rau ca o dezmembrez
hai bafta, si nu te ingrijora. tot ce trebuie sa faci e sa o ungi din cand in cand pe la incheieturi si sa mai strangi niste suruburi si totul e ok. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
apreciez ajutoru vostru, dar Infinity nu e mai tare ca jBL? apropo, scartie ea si asa :(
Ultima modificare efectuată de către stiancu la Mie Mai 09, 2007 10:50 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
infinity si JBL sunt facute de aceesi firma... mai tare e care ti se pare tie... mie mi se pare JBL... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 98 Locație: Arad
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt deacord cu niq,si eu sunt posesor de logan ,si am pe el un tub de la jbl CS1204T si amplif tot de la jbl GTO2060, si vreau sa spun ca asa este cu bassul odata ce il ai si ii dai sa tune ,toate zdrangane pe el de la usi cum zicea niq pana la majoritatea plasticurilor din interior pana la stalpi din exterior care tremura ,dar daca asculti muzica mai tare nu se mai aude nimica  _________________ Logan cu Volan  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
.. posesor de logan ... subwoofere acute in masina :
jbl 1200B
pio 306c
magnat neoforce 2120
tin sa precizez ca monstruletzul neoforce lam avut 4 5 luni pe masina !
numi zdrangane nici usile ... nici plafoniera ... intradevar am ramas fara holsuri la scut ... si imi tremura carcasa de sub volan ... cutia aia de plastic !
on topic : Wizard , niq ajutati omu ... ce ati avut ... ce aveti .. ceati mai auzit pe alte loganuri ... din toate acestea ce va placut cel mai mult ... ce impresie vau lasat !
stiancu team intrebat ceva si nu maii raspuns .... ce doresti de la subwooferul tau ... dane niste detalii pt a te putea ajuta ! |
|
| Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 98 Locație: Arad
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu deocamndata am tubul CS1204T de la JBL,si sunt multumit de el,tin sa spun ca eram afara in curte si am dat un pic in el,cu portbagajul deschis si a inceput sa tremure geamurile de la casa ...e ok la bani lui isi face treaba.
Ce am mai auzit pe un logan este acest difuzor http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTW_30T/ facut intr-o cutie de cineva care se pricepe, si tin sa va spun ca "rupea" loganul in doua nu numai ca se auzea tare dar avea si claritate si bass calumea,de toate avea ,imi era frica pt saraca masina sa nu se desfaca ca o "floare"  _________________ Logan cu Volan  |
|
| Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 7:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| MULTUMESC DIN NOU! AS DORII SI VOLUM SI CLARITATE SI SA MA INCADREZ IN 10 MILIOANE.M-AM UITAT SI LA GROUND ZERO, DAR CU CE SA IL AMPLIFIC?NU PEA AM GASIT AMPLIFICATOR PT EL :( |
|
| Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 192 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
ce te sfatuiesc eu sa-ti iei este o statie GROUND ZERO GZTA 2.500TX(sunt aproape cele mai bune statii de amplificare pe langa DLS, Ground Zero, Rockford Fosgate, Focal)pretul la statie este de 630RON o gasesti aici http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.500TX/
, iar ca subwoofer pentru aceasta statie poti sa-ti iei un woofer Pioneer TS-W2504SPL
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/_TS-W2504SPL/
sau un woofer JL Audio 13W3v3 dar inca nu a aparut la noi, o sa apara cam intr-o luna.
Cum sa-ti subwooferul: incinta inchisa (sealed enclosure) iar la capitolul woofere cei mai buni sunt JL Audio seria W7.
Ultima modificare efectuată de către baietzelu la Joi Mai 10, 2007 1:03 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AHA.merci de ajutor. dar pionneru ala are 800 W, nu e mult prea puternic pentru un amplif de 300w? Plus ca ies din buget cu asa ceva!si nu doresc asa de puternic . vreau cat se poate de bun, raport claritate/volum in 10 mil! |
|
| Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 192 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai atunci iati un pioneer TS-W306DVC si statia ground zero si te incadrezi in 10mil si o sa fii multumit.
Eu am 2 statii Gorund zero GZTA2.500tx si 2 woofere pioneer W3004SPL si vreau sa iti spun ca se aude fff tare, bine ca statia nu duce la maxim wooferul dar sunt multumit, poate pe viitor sa-mi iau niste statii mai puternice ) |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| combinatia propusa de vrx cred ca ar fi cea mai buna si o sa t saturi de bas. |
|
| Sus |
|
 |
|