Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SUB LOGAN
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt woofer nu e foarte important sa fie extrem de ecranat cablul RCA, pt ca daca nu e montat pe langa cablul de +, nu prea are ce sa il "deranjeze"
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiancu a scris:
merci, cred ca astea is si m bune http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_10mm_(23088)/
voi ce spuneti
?

cablul de + este de 10 mm Shocked
iti trebuie cel putin de 20 mm ...daca nu de 35mm
totul depinde de lungimea cablului de la baterie la amplif ...cauta pe net si o sa gasesti un tabel cu valorile respective.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/dimensiunea-cablajelor-t2625,highlight,awb.html

priveste tabelul din ultimul post

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiancu a scris:
sunt impresionat de cati de multi colegi forumisti mi-au sarit in ajutor! Very Happy
e clar, statia GZTA 2.500TX o s-o iau, iar ca difuzor http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTW_38T/ ce spuneti, e bun?ce mi-a propus colegu e prea scump dn pacate! asa, si ce condensator sa iau si ce cabluti daca se poate?

cred ca mult mai bine ar fi sa faci un efort pentru un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRW_12XD-AL/ are 2 BOBINE Exclamation si ai putea obtine un plus de putere ...
Sus
stiancu
Pasionat

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: ROMANIA

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si daca amplifu are doar 300w?
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiancu a scris:
pai si daca amplifu are doar 300w?

daca citesti cu atentie o sa vezi Very Happy

amplificator 1 canal
putere RMS:
1 x 300W (4 ohmi)
1 x 500W (2 ohmi)
stabil in 2 ohmi

bobinele difuzorului se leaga in paralel...daca nu stii tu sa faci montajul mai bine ai apela la cineva care STIE.
Sus
baietzelu
Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am eu GZTA 2.500TX pe un woofer Pioneer W3004SPL si le duce destul de bine sunt kiar multumit de cum se comporta statia
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e treaba ca nu il duce...treaba e cum il duce...
intr-un dif care are RMS 500W si tu bagi 300 pierzi destul de multi db.

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
nu e treaba ca nu il duce...treaba e cum il duce...
intr-un dif care are RMS 500W si tu bagi 300 pierzi destul de multi db.

ai ascultat combinatia ?????
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta e bun? http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV/Kit_25mm/. deci practic amplifu are 500w?( nu prea ma pricep).
Sus
baietzelu
Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_35mm_(23092)/
asta ar fi cel mai bun ca pret pentru 35mm.dar eu zic ca merge de 25 mm

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am ascultat, dar sunt sigur, ma bazez pe alte experiente de genul asta.

kitul AIV de 25mm2 il am si se comporta bine.
din 14.3-14.4 V pe baterie la borne am la condensator 14.3-14.2 V, deci pierderi mici, iar de incalzit nu se pune problema.

@staicu amplificatorul are 500W la 2 ohmi si 300W la 4 ohmi.
puterea credte/scade in functie de impedanta.

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiancule ...daca mai stai mult pe forum fara sa te hotarasti o sa ajungem la gama plutonium si la 4-5 trasee 0 awg Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing mi-as pune eu pe masina asa ceva..... cine sponsorizeaza Rolling Eyes ???

Very Happy

stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ASTA E FAZA! AM FACUT UN CALCUL SI AM AJUNS PE LA 16 MIL! DECI... CAD CAM TOATE OPTIUNILE! ASTA E! DEOCAMDATA RAMAN LA http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTW_38T/. LA ASTA O SA FIE NEVOIE DE CONDENSATOR NEAPARAT? SI SA IL IAU PE ASTA DE 38 SAU SA MERG PE DIFU DE 30 CARE ARE 400W RMS( DACA TOT AMPLIFU E DE 300W?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum