| |
| Autor |
Mesaj |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
toate difuzoarele recomandate de mine au in componenta lor tweetere de 24-25mm.
legat de mac-uri... nu le cunosc...insa da-mi voie sa cred ca sunt niste pocnitori luand in calcul pretul vs. specificatii. din aceleasi motive nu am recomandat nici amplifcuri ale acestui brand.
tot legat de difuzoare, eu , cu exceptia helixurilor, am recomandat numai difuzoare peste 70w, asta nu inseamna ca helixurile nu pot fi amplificate.
nu este obligatoriu ca ampliful sa fie cu 20w peste cei 50w ai difuzoarelor, obligatorie este o reglare corecta a amplifului astfel incat el sa nu distorsioneze. ampliful poate sa fie si de 50 w doar ca atunci nu vei stoarce totul din difuzoare. e drept insa ca e de ales un amplificator mai mare decat ce pot duce difuzoarele, dar cu un reglaj prost nu te scapa de neplaceri, ba din contra
s-a adus vorba si de insonorizant. citeste cu atentie am dat chiar si un pret estimativ pentru insonorizarea intregii masini  _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
razers
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu stiu ce diametru au boxele montate in usile din fata si cele din spate ? stie cineva pentru A3 model 8P coupe ce diametru au aceste boxe ? si ce putere ? |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
tot ce am zis mai sus sunt alternative si omu se poate orienta dupa ce vrea, am pus sisteme si mai bune si mai putin bune sa faca si el diferenta intre ele, pe ce sa dea banii si pe ce nu. am incercat sa ma incadrez in banii lui
tu nu trebe sa te iei de mine acum ca si cum as fii un fraier, chiar nu vad motive de genu. El a cerut pareri. parerile sunt impartite. promit ca nu o sa mai postez nimic aici, te las pe tine ca esti expert (asa vad eu).
spor la olaborare: - sper ca nu te superi pe ce zic acum" poate iti face o mica statueta"
ceau si bafta  _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
razers
|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
va rog sa nu continuati aceasta discutie dintre voi.
mai lamuriti-ma cu ceva : mie imi trebuie doua amplificatoare unul pentru subwoofer si unul pentru celelalte boxe ? sau doar unul pt subwoofer ?
ce specificatii trebuie sa aiba acest amplificator ? asa ceva doar ca exemplu este suficient ? http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HIFONICS/ZEUS/ZXi_6404/ |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
A3 are dif de 16.5 cm pe fata, te asigur _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| toboalpha a scris: | tu nu trebe sa te iei de mine acum ca si cum as fii un fraier, chiar nu vad motive de genu. El a cerut pareri. parerile sunt impartite. promit ca nu o sa mai postez nimic aici, te las pe tine ca esti expert (asa vad eu).
spor la olaborare: - sper ca nu te superi pe ce zic acum" poate iti face o mica statueta"
ceau si bafta  |
arata-mi unde m-am luat de tine ca si cum ai fi un fraier ! chiar te rog sa ma citezi acolo unde crezi ca am facut-o.
asa cum tu ti-ai exprimat parerile asupra unor componente tot asa mi-am exprimat si eu parerea. toate parerile au fost indreptate catre componente, nu catre autorul postului. nu vad de unde ai tras tu concluzia asta.
PS: nici pe departe nu sunt expert...iar de statuete nu am nevoie. _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi cer scuze daca te-am deranjat.
mai bine il sfatuim pe omu asta sa ajunga la final  _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe mine nu m-ai deranjat cu nimic. tu ai lasat impresia ca ai fost deranjat.
pe om il putem sfatui pana il zapacim de cap. cel mai bine este sa faca o auditie macar la difuzoarele recomandate si poate ajunge sa si aleaga ceva din ele pe gustul lui.
cand o sa isi faca macar o idee despre ce ar vrea pe masina abia atunci putem continua  _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai putea sa ne spui cam cati watti ai vrea sa aiba subwooferul? ca poate ai avea nevoie numia de un amplificator, in cazul in care pui sistem pe usile fata si subwoofer in spate.
un amplificator de 4 canale poate reusesti sa gasesti unu bun. 2 canale pentru sistem sis 2 legate in punte pentru subwoofer(in cazul in care nu vrei unu de peste 300-400 rms) _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
razers
|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vreau ceva de 400-500 W , nu sa-mi sara tabla de pe masina si sa-mi zboare geamurile .
Nu intentionez sa dau concert in cartier cu masina , ci vreau sa am o placere deosebita atunci cand ascult muzica , fie ea de orice gen , atat la volum mic cat si la volum maxim atunci cand drumul sau situatiile o cer.
Tot nu mi-a raspuns nimeni ce putere au boxele de fabrica , sa-mi fac o idee ce ar insemna o anume cifra pe langa ce am deja. De boxele de fabrica si subwoofer nu sunt deloc multumit fiindca dupa 60-70 % din volum se aude urat de tot , si nici la nivel mediu/mic nu ma dau pe spate. Sunt convins ca schimbandu-le cu orice in bugetul mentionat se va auzi mult mai bine ....gresesc ?
Iar cu atatia producatori e destul de greu sa fac probe ; cativa prieteni care mai au o oarecare idee despre sunet mi-au recomandat Focal , am observat ca sunt printre cele mai scumpe , isi merita banii ? |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Focal am eu pe masina, si suna super bine.SUper multumit de sistemul Focal PS165, am dat un ban da merita sincer. Le am amplificate cu cu 100 rms./ canal dar merita.Poate ai mai auzit de inaltele de la Focal ca sunt mai tari, mai stridente, daca stii sa le reglezi din player o sa fie bine, mai ales la 400-500 rms wooferul in spate o sa se completeze bine, trebuie sa se auda si inalte si medii, nu numai bass: PAREREA MEA.
trebuie sa ai grija cum reglezi si din player  _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Dum Aug 05, 2012 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| razers a scris: | Vreau ceva de 400-500 W , nu sa-mi sara tabla de pe masina si sa-mi zboare geamurile .
Nu intentionez sa dau concert in cartier cu masina , ci vreau sa am o placere deosebita atunci cand ascult muzica , fie ea de orice gen , atat la volum mic cat si la volum maxim atunci cand drumul sau situatiile o cer.
Tot nu mi-a raspuns nimeni ce putere au boxele de fabrica , sa-mi fac o idee ce ar insemna o anume cifra pe langa ce am deja. De boxele de fabrica si subwoofer nu sunt deloc multumit fiindca dupa 60-70 % din volum se aude urat de tot , si nici la nivel mediu/mic nu ma dau pe spate. Sunt convins ca schimbandu-le cu orice in bugetul mentionat se va auzi mult mai bine ....gresesc ? |
daca sari de 300 w pe partea de subwoofer o sa sari si din buget. e cam greu peste aceasta putere sa gasesti un amplif in 4 canale dn care 2 puse in punte sa dezvolte 4-500w.
poti renunta la ampliful in 4 canale si sa iei unul monobloc de 500-1000w cu care sa amplifici doar subwooferul dar parerea mea este ca va fi un sistem dezechilibrat cu 500w pe subwoofer si cu 30w maxim pe difuzoarele din fata.
difuzoarele din fabrica probabil ca nu depasesc 30 w. _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
razers
|
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil