| |
| Autor |
Mesaj |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tare faza: Hertz vs. GZ!
...apropos... nu vreau sa fiu rautacios, dar colegul tau mai bine si-ar lua intai masina si pe urma linie audio ..eventual de la Hertz.
Apropos... un sub. care se respecta (cum bine intrebi de Hert) costa cu mult (foarte mult) peste intreaga Dacie fara bara+Paint cu flacari!  |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, au fost ceva spirite incinse, baietii de la GZ au fost suparati foc dupa rezultatele de la Drobeta de anul trecut, unde ESPL se considera a fi proba lor de casa si a venit TAU cu o Dacie si un Subwoofer {HERTZ} si i-a potolit...
acum la timisoara au avut rezultate mai bunicele, dar niciodata nu se stie in business...
de atunci cu TAU Hertz au confirmat si in spl si in sq, lucru nerealizat inca de GZ.
atentie mare, mai este o masinuta {mica mica} in craiova, care avea pe ea un difuzor MARE si rau pe ea si facea legea la dbdrag, acum e la vanzare dif-ul ceea ce inseamna ca vine in locul lui Ligheanul de la MILLE, fratele celui de pe masina lui peste...so beware {oricum mie-mi placea mai mult atomic-ul}. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa e au cam fost umiliti de acel Hertz daca nu ma insel era un HXS380  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dragi colegi, sincer sa fiu cu voi ...in lumea asta exista doar cateva marci pentru mine... vreo 3 la numar...
A doua este Hertz... asa ca nu va mai mirati
Hertz e Hertz... eu m-am indragostit de ele prima in Italia.. cand numele Hertz nu-mi spunea absolut nimic...
Din nefericire deocamdata sunt stramtorat sa-mi schimb masinuta...dar cea noua va fi echipata sper cu Mille...daca nu..macar cu HI ENERGY |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
hi energy actuale sunt vechea gama mille, deci sa stii ca nu-s de colo, eu sunt foarte multumit de hi energy, mai ales in combinatie cu audison. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multa lume s-a convins de Hertz.... pana la urma se mai importa? Hi Energy suna cald si sec ( nu numai parerea mea ). Schiopatatu Tandru care e marca de pe primul loc pt tine? |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Dum Iul 15, 2007 7:45 am Titlul subiectului: |
|
|
FOCAL (Utopia Be este un vis de neajuns ) deocamdata  |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Dum Iul 15, 2007 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ELNA a scris: | asa e au cam fost umiliti de acel Hertz daca nu ma insel era un HXS380  |
si mihai a avut mai multe puncte decat fusco(sau pe acolo) ,asa k de maine imi cumpar dls c5 k sa castig si eu urmatorul concurs de la iasi
ce naiba elna ...parca nu stii ca sunetul obtinut sta in "maiestria" mesterului.
iar parerea mea despre despre hertz&audison ....este k se exagereaza cu preturile
audison sunt niste amplifuri de exceptie foarte des vazute si in competitii ,mai ales in combinatie cu dif focal...iar hertz dumnezeu sa-l ierte
ps...am si hertz pe masina asa k nu mai mai intreba daca "m-am jucat" acest brand. |
|
| Sus |
|
 |
|