Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer Ground Zero VS Hertz
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Sociopatul Tandru
Pasionat

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tare faza: Hertz vs. GZ!
...apropos... nu vreau sa fiu rautacios, dar colegul tau mai bine si-ar lua intai masina si pe urma linie audio ..eventual de la Hertz.
Apropos... un sub. care se respecta (cum bine intrebi de Hert) costa cu mult (foarte mult) peste intreaga Dacie fara bara+Paint cu flacari! Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, au fost ceva spirite incinse, baietii de la GZ au fost suparati foc dupa rezultatele de la Drobeta de anul trecut, unde ESPL se considera a fi proba lor de casa si a venit TAU cu o Dacie si un Subwoofer {HERTZ} si i-a potolit...
acum la timisoara au avut rezultate mai bunicele, dar niciodata nu se stie in business...
de atunci cu TAU Hertz au confirmat si in spl si in sq, lucru nerealizat inca de GZ.

atentie mare, mai este o masinuta {mica mica} in craiova, care avea pe ea un difuzor MARE si rau pe ea si facea legea la dbdrag, acum e la vanzare dif-ul ceea ce inseamna ca vine in locul lui Ligheanul de la MILLE, fratele celui de pe masina lui peste...so beware {oricum mie-mi placea mai mult atomic-ul}.

ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa e au cam fost umiliti de acel Hertz daca nu ma insel era un HXS380 Rolling Eyes
Sus
Sociopatul Tandru
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dragi colegi, sincer sa fiu cu voi ...in lumea asta exista doar cateva marci pentru mine... vreo 3 la numar...
A doua este Hertz... asa ca nu va mai mirati Wink
Hertz e Hertz... eu m-am indragostit de ele prima in Italia.. cand numele Hertz nu-mi spunea absolut nimic...
Din nefericire deocamdata sunt stramtorat sa-mi schimb masinuta...dar cea noua va fi echipata sper cu Mille...daca nu..macar cu HI ENERGY
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hi energy actuale sunt vechea gama mille, deci sa stii ca nu-s de colo, eu sunt foarte multumit de hi energy, mai ales in combinatie cu audison.
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multa lume s-a convins de Hertz.... pana la urma se mai importa? Hi Energy suna cald si sec ( nu numai parerea mea ). Schiopatatu Tandru care e marca de pe primul loc pt tine?
Sus
Sociopatul Tandru
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 7:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FOCAL (Utopia Be este un vis de neajuns Crying or Very sad ) deocamdata Twisted Evil
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
asa e au cam fost umiliti de acel Hertz daca nu ma insel era un HXS380 Rolling Eyes

si mihai a avut mai multe puncte decat fusco(sau pe acolo) ,asa k de maine imi cumpar dls c5 k sa castig si eu urmatorul concurs de la iasi Very Happy Very Happy Very Happy
ce naiba elna ...parca nu stii ca sunetul obtinut sta in "maiestria" mesterului.
iar parerea mea despre despre hertz&audison ....este k se exagereaza cu preturile Sad
audison sunt niste amplifuri de exceptie foarte des vazute si in competitii ,mai ales in combinatie cu dif focal...iar hertz dumnezeu sa-l ierte Crying or Very sad
ps...am si hertz pe masina asa k nu mai mai intreba daca "m-am jucat" acest brand.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum