Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer Ground Zero VS Hertz
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Cosmin

Data înscrierii: 01/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 2:49 am    Titlul subiectului: Subwoofer Ground Zero VS Hertz Răspunde cu citat (quote)

Poate sa'mi spuna si mie cineva care totusi a testat sau stie despre ce e vb care dintre cele doua este mai bun, raportat si la calitate/pret. Ceea ce doresc eu de la el este sa aiba o claritate buna si totusi sa si bubuie destul de puternic. Ma refer la ceva de 300, 350 W RMS de la oricare Astept raspunsul vostru. Ms Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am auzit doar un difuzoar de subwoofer gztw 38t pe o incinta facuta dupa parametrii si pur si simplu te darama.... pretul difuzorului este undeva la 350 ron!!!!!

bafta
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intrebarea e de unde cumperi difuzorul ? Ca eu nu am vazut mai pe nicaieri Ground Zero. (Stiu ca e si pe site-ul asta, dar sunt difuzoarele cu tot cu incinta, plus ca e gama cea mai slaba a lor).
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 11:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de unde Ground Zero ?
De la noi.
Puteti comanda orice, in curand sper sa avem gama aproape completa pe site.

Referitor la topic, GZ pentru SPL, Hertz pentru calitate... o comparatie exacta nu se poate face intre 2 marci ci intre 2 produse nominalizate.
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este un site care are produse GZ de vanzare si are chiar gama competa de produse dar preturile sunt.. cam foarte mari..
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca te referi la acel site la care ma refer si eu.. nu mi se par preturile foarte mari la gama new-entry..... daca te uiti bine in oferta lor sunt 2 preturi pt germania si pt romania ..... asteapta sa vina si produsele la be-loud!!!

Ultima modificare efectuată de către o_kh3 la Mie Aug 30, 2006 3:48 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GZ sunt scumpe. Preturile despre care vorbiti nu sunt mari, sunt preturile GZ normale.
Sper sa putem veni cu o oferta ceva mai buna dar nu ma astept la minuni. GZ SUNT SCUMPE chiar si la entry level in comparatie cu multe alte marci.
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt mai scumpe in comparatie cu preturile de la Be Loud, la subwoofere mai ales (GZTB 300BR: 590 RON la BeLoud - 672 RON la ei). La difuzoare preturile sunt mai aproapiate diferentele fiind de cca. 10-30 RON.
Sus
danmoise

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@m.technic: pt ce produs ai calculat pretul ala?

daca nu ati cauta mura in gura, ati gasi singuri informatiile necesare, sunt puse pe site-ul international.

@mihai: alea sunt preturile la be-loud, nu generaliza. transportul e inclus in pret?

si calitatea costa, dragilor!

daca nu aveti bani, strangeti, iar daca si asta e prea greu, luati ceva mai ieftin.

On-topic: intr-adevar Hertz e mai pretabil SQ, dar cum nu cred ca se baga cineva de aici la o investitie serioasa pt o masina de SQ, deci tot aia e.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu sunt hotarat pe ce sa merg... spl/sq!!!!
Sus
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3 a scris:
eu nu sunt hotarat pe ce sa merg... spl/sq!!!!

pai si cand te hotarasti? Smile ca noi nu putem sa ne hotaram pentru tine! tu stii ce muzica asculti si cum iti place sa se auda! daca iti place bassul, sa vibreze tot, mergi pe spl. daca nu iti place bassul ala care iti face scaunul de sofer(sau scaunul din dreapta Wink ) sa tremure, atunci sq
Sus
danmoise

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://forum.4tuning.ro/member.php?u=13056

cred ca inca o perioada de timp o sa mergi cu autobuzul...
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e clar o sa merg pe spl atunci:D
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca o perioada foare mare de timp te vei holba la mashinuta asta

P.S vrei sa iti dau si adresa unde stau... ca vad ca ma cauti peste tot.. la politie m-ai cautat???
Sus
danmoise

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu te-am cautat, mi-a sarit in ochi nick-ul pe 4tuning si varsta de sub el.

e dragut paint-ul, insa pt mine daciile nu sunt masini.

P.S. din punct de vedere legal. nu ai voie sa scoti bara fata, ci numai cea spate!

Ultima modificare efectuată de către danmoise la Mie Aug 30, 2006 4:41 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum