|
|
|
Autor |
Mesaj |
maxtze

Data înscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 21 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 7:48 pm Titlul subiectului: aaa |
|
|
helooo
tweterele sunt separate de difuri ele fiind asezate " pe bord " dc pot sa zic asa ....cel putin asa a fost la mine ( http://www.be-loud.ro/forum/download,id,3397.html pt exemplificare) ...ele sunt separate ca si la un sistem doar ca nu au filtru special pt dif si tweteer ci un simplu condensator lipit de fiecare ...
... spor la treaba ... si ca un sfat mic .. schimba porcariile de suruburi cu ce sunt prinse difurile pe clio ... asta dc nu ai surubelnitza speciala torque de 25 sau 15 la tine in trusa de scule pe mine m-a distrus moral .. .. din cauza ca am facut 1 mie modificari ... pina ce am ajuns sa imi placa cum suna le music
need another info ..... just say ... _________________ Renault Clio symbol / 2004 / 1.4 16v |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:43 pm Titlul subiectului: Re: me again ... |
|
|
Johhny a scris: |
O sa incerc sa schimb difurile de fe fata pe spate sa vad diferenta, nu ma costa nimic daca incerc
|
Ai incercat ceva nou ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|