Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un alt clio cu un nou sistem..
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Johhny
Pasionat

Data înscrierii: 01/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 11:58 pm    Titlul subiectului: Un alt clio cu un nou sistem.. Răspunde cu citat (quote)

HU - Alpine CDE 9882Ri http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE_9882Ri/
Amplificator pioneer GM-5300T http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Pioneer/GM-5300T/
subwoofer alpine SBE-1243BR http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SBE-1243BR/
Cablaj, nu mai stiu exact firma. Urmeaza sa pun un condesator si boxe in portiere si pe spate..

Am avut putin de muncit la montare, dar in cele din urma a iesit.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2008 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos...te-ai gandit sa schimbi si difurile..eventual sa un sistem pe fata amplificat...
Sus
Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am zis pe fata si spate sa pun niste difuri coaxiale,amplificate doar de HU,m-am gandit tot la niste alpine-uri.. dar mai astept pareri.
Sus
maxtze

Data înscrierii: 03/Noi/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 3:24 pm    Titlul subiectului: hello Răspunde cu citat (quote)

Frumos lucrat la tine cliutzu .. Very Happy .. referitor la difuri ,tre sa ne spui la ce suma vrei sa ajungi cu achizitionarea lor ? ...
cit despre propuneri eu zic sa incerci cu ceva de la magnat , eu am pus pe cliutzu meu (power plus + ultra s) si la un alt coleg am ales :
pe fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/Xcess_132/
pe spate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/PRO_1320/

ps: 1 - amindoi suntem foarte multumiti de sound ..... specific ca la noi nu vrem " sa auda muzica noastra " si colegii din trafic
2 - iti mai propun sa dai cu ceva insonorizant prin portbagaj mai ales la tablia unde sunt montate difurile ... dc . le schimbi va incepe sa faca sunete destul de enervante .... Smile

Spor la treaba si numai de bine .. dc. vrei ceva info despre clio ( ma refer la dezasamblari pt. schimbat muzica ) BUZZ ME ...
Very Happy

Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi maxtze ! Playerul are pe iesiri cam 22-25 rms, acele difuri au 80 respectiv 70 rms, atat timp cat nu am o alta amplificare nu cred ca se va auzi prea bine la volum mare, posibil sa am distorsiuni.. Si nu as da nici atatia bani pe ele..Eu m-am gandit la asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-13C2/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-13C2/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Coaxiale/Dieci_DCX_130/

Si inca o intrebare, sa pun si pe fatza si pe spate acelasi tip de difuzoare ?
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intre alpine si hertz pe care le-am auzit pe amandoua pe player variantele pe 16 aleg hertz dieci pe 13 sau 16 asta decizi tu...se aude mult mai tare si mult mai clar iar calitatea sunetului este diferita si ea hertz avand un plus de la mine....
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca un vot pentru hertz. am ascultat multe alpine-uri si nu m-au incantat deloc, am auzit in aceasi gama de preturi panasonic-uri si jvc-uri mai bune Neutral
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata cred ca ar fi mai bun un sistem decat coaxiale. nu stiu cum e la clio cu difuzoarele spate dar daca locul unde se monteaza este pe placajul ala din spate, eu zic ca nu are rost sa mai pui acolo difuzoare pentru ca o sa le cam acopere subwooferu.
Sus
Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 5:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa ma axez pe sisteme, pe mine ma multumeste si difuzoarele actuale, dar daca tot am pus HU Alpine mai scump si restu, am zis sa schimb si difurile cu ceva mai bun. Si daca spuneti ca merita hertz,atunci o sa ma axez pe hertz. Plus ca sistemele de la Hertz sunt de la 300 ron in sus, si e prea mult.
Pe spate boxele stau pe placaj, dar am senzatia ca mai mult le aud pe cele din spate decat cele din portiera din fata.. In alta parte pe cele din spate nu stiu unde le-as putea muta, ca in portierele din spate nu este locas pentru difuri.
Si deci acele hertz-uri din link-ul de mai sus recomndati sa le pun si pe fata si pe spate ?

Ultima modificare efectuată de către Johhny la Lun Mai 19, 2008 5:41 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, dar sa nu te astepti de la cine stie ce bass. o sa ai in schimb putere, claritate, sunete bine definite.
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 5:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa le lasi acolo pe alea din spate , eu ziceam sa nu le schimbi ca nu are rost
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da poti pune si fata si spate...

purbass...de ce zici ca o sa le acopere subwooferul...pasagerii din spate au nevoie de ele iar daca subwooferul este reglat corect nu o sa le acopere deloc...iar cand o sa asculte muzica cu subwooferul oprit o sa fie chiar ok avand bassul putin mai tare ca boxele pe fata...parerea mea....
Sus
Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andry a scris:
da, dar sa nu te astepti de la cine stie ce bass. o sa ai in schimb putere, claritate, sunete bine definite.

Oricum nu vreau sa scot bass. Am taiat bass-ul de pe difuzoare din HU,si am lasat doar in subwoofer. Si atata timp cat nu ma intereseaza bass-ul, cred ca i-mi ajung niste difuri coaxiale. Very Happy
Sus
maxtze

Data înscrierii: 03/Noi/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 9:10 pm    Titlul subiectului: me again ... Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Oricum nu vreau sa scot bass. Am taiat bass-ul de pe difuzoare din HU,si am lasat doar in subwoofer. Si atata timp cat nu ma intereseaza bass-ul, cred ca i-mi ajung niste difuri coaxiale. Very Happy

In primul rind daca lasi tweterele de la clio care apropo sunt blaupunkt si suna bine , nu are rost sa pui pe fatza sistem , e ok sa pui coaxial.
Oricum votez si eu pentru Hertz decit Alpine sau mai poti pune altceva Mac audio , DLS , Ground zero .. in functie de ce iti doresti tu ...... medii si inalte mai mult sau nu ... Smile
Mai am o propunere pentru tine ..Idea . ( eu am incercat-o si a fost ok o perioada pina m-a prins microbu schimbarilor ) .... si anume schimba difurile de pe spate cu cele de pe fata , vei avea un sound cu totul diferit , cele de pe spate standard au mai multe inalte iar cele din fata au bass daca pot sa zic asa ( sper sa nu se supere nimeni dintre expertii de pe forum ) Very Happy

PS: were are you from ? (asl ? - remember mess Very Happy ? )

Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Re: me again ... Răspunde cu citat (quote)

maxtze a scris:

In primul rind daca lasi tweterele de la clio care apropo sunt blaupunkt si suna bine , nu are rost sa pui pe fatza sistem , e ok sa pui coaxial.
Oricum votez si eu pentru Hertz decit Alpine sau mai poti pune altceva Mac audio , DLS , Ground zero .. in functie de ce iti doresti tu ...... medii si inalte mai mult sau nu ... Smile

Pai pe fata este doar perechea de boxe din portiere, din cate stiu nu sunt twetere separat.

maxtze a scris:

Mai am o propunere pentru tine ..Idea . ( eu am incercat-o si a fost ok o perioada pina m-a prins microbu schimbarilor ) .... si anume schimba difurile de pe spate cu cele de pe fata , vei avea un sound cu totul diferit , cele de pe spate standard au mai multe inalte iar cele din fata au bass daca pot sa zic asa ( sper sa nu se supere nimeni dintre expertii de pe forum ) Very Happy

O sa incerc sa schimb difurile de fe fata pe spate sa vad diferenta, nu ma costa nimic daca incerc Very Happy

Cat despre asl, ti-a, lasat PM
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum