|
Autor |
Mesaj |
Johhny Pasionat
Data înscrierii: 01/Ian/2007 Mesaje: 72
|
|
Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
frumos...te-ai gandit sa schimbi si difurile..eventual sa un sistem pe fata amplificat... |
|
Sus |
|
 |
Johhny Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
am zis pe fata si spate sa pun niste difuri coaxiale,amplificate doar de HU,m-am gandit tot la niste alpine-uri.. dar mai astept pareri. |
|
Sus |
|
 |
maxtze

Data înscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 21 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 3:24 pm Titlul subiectului: hello |
|
|
Frumos lucrat la tine cliutzu .. .. referitor la difuri ,tre sa ne spui la ce suma vrei sa ajungi cu achizitionarea lor ? ...
cit despre propuneri eu zic sa incerci cu ceva de la magnat , eu am pus pe cliutzu meu (power plus + ultra s) si la un alt coleg am ales :
pe fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/Xcess_132/
pe spate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/PRO_1320/
ps: 1 - amindoi suntem foarte multumiti de sound ..... specific ca la noi nu vrem " sa auda muzica noastra " si colegii din trafic
2 - iti mai propun sa dai cu ceva insonorizant prin portbagaj mai ales la tablia unde sunt montate difurile ... dc . le schimbi va incepe sa faca sunete destul de enervante ....
Spor la treaba si numai de bine .. dc. vrei ceva info despre clio ( ma refer la dezasamblari pt. schimbat muzica ) BUZZ ME ...
 _________________ Renault Clio symbol / 2004 / 1.4 16v |
|
Sus |
|
 |
Johhny Pasionat
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
intre alpine si hertz pe care le-am auzit pe amandoua pe player variantele pe 16 aleg hertz dieci pe 13 sau 16 asta decizi tu...se aude mult mai tare si mult mai clar iar calitatea sunetului este diferita si ea hertz avand un plus de la mine.... |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
inca un vot pentru hertz. am ascultat multe alpine-uri si nu m-au incantat deloc, am auzit in aceasi gama de preturi panasonic-uri si jvc-uri mai bune  |
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe fata cred ca ar fi mai bun un sistem decat coaxiale. nu stiu cum e la clio cu difuzoarele spate dar daca locul unde se monteaza este pe placajul ala din spate, eu zic ca nu are rost sa mai pui acolo difuzoare pentru ca o sa le cam acopere subwooferu. |
|
Sus |
|
 |
Johhny Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vreau sa ma axez pe sisteme, pe mine ma multumeste si difuzoarele actuale, dar daca tot am pus HU Alpine mai scump si restu, am zis sa schimb si difurile cu ceva mai bun. Si daca spuneti ca merita hertz,atunci o sa ma axez pe hertz. Plus ca sistemele de la Hertz sunt de la 300 ron in sus, si e prea mult.
Pe spate boxele stau pe placaj, dar am senzatia ca mai mult le aud pe cele din spate decat cele din portiera din fata.. In alta parte pe cele din spate nu stiu unde le-as putea muta, ca in portierele din spate nu este locas pentru difuri.
Si deci acele hertz-uri din link-ul de mai sus recomndati sa le pun si pe fata si pe spate ?
Ultima modificare efectuată de către Johhny la Lun Mai 19, 2008 5:41 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, dar sa nu te astepti de la cine stie ce bass. o sa ai in schimb putere, claritate, sunete bine definite. |
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa le lasi acolo pe alea din spate , eu ziceam sa nu le schimbi ca nu are rost |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
da poti pune si fata si spate...
purbass...de ce zici ca o sa le acopere subwooferul...pasagerii din spate au nevoie de ele iar daca subwooferul este reglat corect nu o sa le acopere deloc...iar cand o sa asculte muzica cu subwooferul oprit o sa fie chiar ok avand bassul putin mai tare ca boxele pe fata...parerea mea.... |
|
Sus |
|
 |
Johhny Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Andry a scris: | da, dar sa nu te astepti de la cine stie ce bass. o sa ai in schimb putere, claritate, sunete bine definite. |
Oricum nu vreau sa scot bass. Am taiat bass-ul de pe difuzoare din HU,si am lasat doar in subwoofer. Si atata timp cat nu ma intereseaza bass-ul, cred ca i-mi ajung niste difuri coaxiale.  |
|
Sus |
|
 |
maxtze

Data înscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 21 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 9:10 pm Titlul subiectului: me again ... |
|
|
Citat: | Oricum nu vreau sa scot bass. Am taiat bass-ul de pe difuzoare din HU,si am lasat doar in subwoofer. Si atata timp cat nu ma intereseaza bass-ul, cred ca i-mi ajung niste difuri coaxiale.  |
In primul rind daca lasi tweterele de la clio care apropo sunt blaupunkt si suna bine , nu are rost sa pui pe fatza sistem , e ok sa pui coaxial.
Oricum votez si eu pentru Hertz decit Alpine sau mai poti pune altceva Mac audio , DLS , Ground zero .. in functie de ce iti doresti tu ...... medii si inalte mai mult sau nu ...
Mai am o propunere pentru tine .. . ( eu am incercat-o si a fost ok o perioada pina m-a prins microbu schimbarilor ) .... si anume schimba difurile de pe spate cu cele de pe fata , vei avea un sound cu totul diferit , cele de pe spate standard au mai multe inalte iar cele din fata au bass daca pot sa zic asa ( sper sa nu se supere nimeni dintre expertii de pe forum )
PS: were are you from ? (asl ? - remember mess ? ) _________________ Renault Clio symbol / 2004 / 1.4 16v |
|
Sus |
|
 |
Johhny Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 3:37 pm Titlul subiectului: Re: me again ... |
|
|
maxtze a scris: |
In primul rind daca lasi tweterele de la clio care apropo sunt blaupunkt si suna bine , nu are rost sa pui pe fatza sistem , e ok sa pui coaxial.
Oricum votez si eu pentru Hertz decit Alpine sau mai poti pune altceva Mac audio , DLS , Ground zero .. in functie de ce iti doresti tu ...... medii si inalte mai mult sau nu ...  |
Pai pe fata este doar perechea de boxe din portiere, din cate stiu nu sunt twetere separat.
maxtze a scris: |
Mai am o propunere pentru tine .. . ( eu am incercat-o si a fost ok o perioada pina m-a prins microbu schimbarilor ) .... si anume schimba difurile de pe spate cu cele de pe fata , vei avea un sound cu totul diferit , cele de pe spate standard au mai multe inalte iar cele din fata au bass daca pot sa zic asa ( sper sa nu se supere nimeni dintre expertii de pe forum )
|
O sa incerc sa schimb difurile de fe fata pe spate sa vad diferenta, nu ma costa nimic daca incerc
Cat despre asl, ti-a, lasat PM |
|
Sus |
|
 |
|