| |
| Autor |
Mesaj |
BogdanB
Data înscrierii: 10/Noi/2014 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Noi 13, 2017 12:06 am Titlul subiectului: Un sunet mai placut? |
|
|
Salutare, detin un Passat CC doresc sa-l “ajut” cu sunetul ! Ma bate gandul sa pun un subwoofer micut, care sa se auda frumos ! Nu doresc foarte puternic, vreau doar sa se auda un bass placut ! Ma gandeam la ceva micut, sub scaun?? Sau unul in portbagaj, desii in portbagaj nu prea vreau. A avut cineva under seat? Un sfat? O recomandare? Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
Catalin-Ionut
Data înscrierii: 30/Mar/2017 Mesaje: 10
|
Trimis: Lun Noi 13, 2017 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Si eu am fost in dilema aceasta.
Am ales un subwoofer care e fost proiectat sa fie folosit underseat dar l-am pus in portbagaj ca sa se foloseasca de portbagaj ca o incinta.
Am montat subwooferul pe spatele banchetei din spate.
Am ales modelul Focal IBus 20 pentru ca e facut din aluminiu si nu zornaie nimic pe el. L-am auzit inainte sa-l cumpar si mi-a placut enorm.
Am insonorizat toate usile cu CTK Practic parca si cu subwooferul in portbagaj se aude foarte foarte bine. NU iti bubuie capul dar se aude bass-ul de frecvente joase foarte bine.
Am ales acest subwoofer pentru ca se poate conecta direct la firele de la difuzoare ( are low pass filter incorporat) si are si Auto Turn on adica nu mai trebuie sa tragi fire pentru telecomanda. Se aprinde singur cand bagi cheia in contact.
Practic trebuie doar trase fire de la difuzoare la el si curent. Foarte usor si practic.
Recomand.
|
|
| Sus |
|
 |
BogdanB
|
Trimis: Lun Noi 13, 2017 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc Catalin, zici ca s-ar auzii mai bine in portbagaj decat sub scaun? Nu prea am unde sa-l aud in realitate.
|
|
| Sus |
|
 |
Catalin-Ionut
Data înscrierii: 30/Mar/2017 Mesaje: 10
|
|
| Sus |
|
 |
BogdanB
|
Trimis: Lun Noi 13, 2017 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, ai dreptate.. face masaj la fund 😂😂 poate sunt care vor asta:))). Multumesc frumos, poate merg si eu pe varianta ra. Sa vedem ma mai uit, mai astept poate mai zice cineva o parere, oricum nu caut sa mi bubuie in cap, vreau doar sa se auda muzica placut in masina, nu pentru cei de afara.
|
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Noi 14, 2017 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sw underseat e gĂąndit sĂŁ stea "under seat", nu in portbagaj. Dar acum e fiecare pe unde poate.
Pe principiul dacĂŁ il bag sub scaun Ăźmi tremurĂŁ bucile atunci in majoritatea bmw-urilor cu sistem "hi-fi" ar trebui sĂŁ tremure atĂąt șoferul cĂąt și pasagerul dar ciudat e ca nu se simte absolut nimic. Praștiile astea sunt mult prea slabe sĂŁ vĂŁ faceți astfel de probleme.
_________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
|