Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un sunet mai placut?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
BogdanB

Data înscrierii: 10/Noi/2014

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2017 12:06 am    Titlul subiectului: Un sunet mai placut? Răspunde cu citat (quote)

Salutare, detin un Passat CC Smile doresc sa-l “ajut” cu sunetul ! Ma bate gandul sa pun un subwoofer micut, care sa se auda frumos ! Nu doresc foarte puternic, vreau doar sa se auda un bass placut ! Ma gandeam la ceva micut, sub scaun?? Sau unul in portbagaj, desii in portbagaj nu prea vreau. A avut cineva under seat? Un sfat? O recomandare? Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin-Ionut

Data înscrierii: 30/Mar/2017

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2017 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Si eu am fost in dilema aceasta.
Am ales un subwoofer care e fost proiectat sa fie folosit underseat dar l-am pus in portbagaj ca sa se foloseasca de portbagaj ca o incinta.

Am montat subwooferul pe spatele banchetei din spate.

Am ales modelul Focal IBus 20 pentru ca e facut din aluminiu si nu zornaie nimic pe el. L-am auzit inainte sa-l cumpar si mi-a placut enorm.

Am insonorizat toate usile cu CTK Practic parca si cu subwooferul in portbagaj se aude foarte foarte bine. NU iti bubuie capul dar se aude bass-ul de frecvente joase foarte bine.

Am ales acest subwoofer pentru ca se poate conecta direct la firele de la difuzoare ( are low pass filter incorporat) si are si Auto Turn on adica nu mai trebuie sa tragi fire pentru telecomanda. Se aprinde singur cand bagi cheia in contact.

Practic trebuie doar trase fire de la difuzoare la el si curent. Foarte usor si practic.

Recomand.
Sus
BogdanB

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2017 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc Catalin, zici ca s-ar auzii mai bine in portbagaj decat sub scaun? Nu prea am unde sa-l aud in realitate.
Sus
Catalin-Ionut

Data înscrierii: 30/Mar/2017

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2017 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu l-am pus in portbagaj fiindca am testat sub scaun fara sa il aud si cand am stat in spate nu aveam cum sa stau confortabil in spate, pasagerul din spate nu are cum sa puna picioarele sub scaunul din fata.
Asa m-am gandit sa-l pun in portbagaj.
Si in plus la ce fain vibreaza daca mergi la drum lung si asculti muzica iti vibreaza fundul la maxim cred Smile). Nu e ceva ce sa iti doresti.

111422_lnaom7cc5.jpg
 Description:
 Filesize:  99.96 KB
 Viewed:  284 Time(s)

111422_lnaom7cc5.jpg

Sus
BogdanB

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2017 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ai dreptate.. face masaj la fund 😂😂 poate sunt care vor asta:))). Multumesc frumos, poate merg si eu pe varianta ra. Sa vedem ma mai uit, mai astept poate mai zice cineva o parere, oricum nu caut sa mi bubuie in cap, vreau doar sa se auda muzica placut in masina, nu pentru cei de afara.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2017 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sw underseat e gĂąndit sĂŁ stea "under seat", nu in portbagaj. Dar acum e fiecare pe unde poate.

Pe principiul dacĂŁ il bag sub scaun Ăźmi tremurĂŁ bucile atunci in majoritatea bmw-urilor cu sistem "hi-fi" ar trebui sĂŁ tremure atĂąt șoferul cĂąt și pasagerul dar ciudat e ca nu se simte absolut nimic. Praștiile astea sunt mult prea slabe sĂŁ vĂŁ faceți astfel de probleme.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum