Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

un topic pt voi cei care vreti sa aveti ceva la care visati!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 4:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si uite asa mi-am strans si eu bani pentru sistemul audio, renuntand la iesiri in oras, chefuri, cheltuit bani la scoala prin pauze si intr-o luna am reusit sa strang 560 lei Very Happy bine, recunosc, in asta se include si alocatia.. 40 lei Laughing . a nu se intelege ca am renuntat de tot, am mai fost la un biliard, am baut 2-3 sucuri...la scoala am mai cumparat vreo 10 baloane ca sa le umplu cu apa ca d`eh, a venit caldura, iar fetele-s infierbantate Twisted Evil

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
criss_bike
Priceput

Data înscrierii: 13/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok pai tu cati ani zici ca ai o&g si ce sport practici? ... si hai sa o dam akm in diverse ...
eu am 16 ani si practic trial. bikeu ma costat aproape 18 mil(iti dau siteu si o sa vezi preturile www.biketrials.ro) nu am primit nici o mie de lei de la parinti si dak vrei o sa iti arat dece.
practic -
kyokushin
sala forta
ciclism
dak vrei pun poze cu ambele bikeuri
dak vrei iti pun si poze de la karate (ai putea sal intrebi pe raidaru ... o fost la un antrenament)
ok deci facem un calcul sa vezi cat ma costa pe luna fiecare?
sau dak vrei iti dau hi5?
fa un calcul si apoi sa comentam dupa aia.
dar eu vreau sa te uit la filmu ala. si o sa iti dai seama la ce ma ref eu

criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PS 2 IN LEGATURA CU PARINTI MEI ... SA NE RASPUNDA RAIDARU CUM MA INTALEG CU IEI Very Happy !!! K SA ITI DAI SEAMA DE UNDE PRIMESC EU BANI
Andry
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

foarte bine pentru tine, am inteles care iti este deviza in viata, dar sa stii ca nu toti de pe forum sunt ca tine. unii au parinti cu bani, altii au renuntat la anumite "mici placeri ale vietii" ca sa isi stranga bani pentru sisteme, altii muncesc cu spor, ceilalti se ocupa de bisnitarii iar restul ...au si ei mai multi sau mai putini bani ..

PS : ti-am vazut profilul de hi5, god damn it cum aratai cu parul impletit :-j

Sus
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat de mare este filmu? ca ma facetii curios ...
sau mai simplu daca este mic de dimensiune 200-250mb si stati bine cu netu dati-l si mie pe mess ...
eu n-am dc in calc si nici prea mult chef sa il instalez.

Andry
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

EnZ0 a scris:
Cat de mare este filmu? ca ma facetii curios ...
sau mai simplu daca este mic de dimensiune 200-250mb si stati bine cu netu dati-l si mie pe mess ...
eu n-am dc in calc si nici prea mult chef sa il instalez.

cred ca il mai gasesti si pe trackerele de torente, se numeste "The Secret" si se gaseste in formatul XVid aka ~ 700mB.

Sus
criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ideia ii k nu vrea sa ma dau mare .. am vurt sa dau de intales k nici eu nu dispun de bani dar cand am nevoie imi pot face rost de suma nu prea mare gandestete k sala forta +karate ma costa un mil (fara proteine si restu .. poate se duce o piesa la bike si atunci ii mare problema ... dar am ajuns sa vad k dak imi place ceva si imi pun in gand pot sa fac ce vreau si de asta vreau sa prezint si altora ideia si filmu.
SPER K AKM DOMNU O&G O SA MA CREADA LA CAPITOLU TRIAL O SA PUN SI POZE DE LA KARATA SI LA CICLISM SA MA CREADA

446423683.img[1].jpg
 Description:
 Filesize:  32.1 KB
 Viewed:  249 Time(s)

446423683.img[1].jpg

criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ENZO ITI DAU EU FILMU DAK VREI PE MESS NUMA SA IMI DAI ID TAU .. TRIMIT DE LA PRETENAMEA K EA ARE FIBRA OPTICA
criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scz andry nu am obs PS-ALA POATE TEAI CONVINS DE PE HI5 DE TRIAL MS....
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

id meu: adybadguy
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

criss_bike te cred pe cuvant Smile
poti renunta la formulari care incep cu "domnul" o&g Wink ma faci sa ma simt prea matur

eu am 19 ani si ca sporturi innotul, fotbalul, rar cate un bowling.
eu muncesc, daca pot spune asa, un salar de vreo 6-7mil/ luna si avand in vedere ca sunt in a 12-a si avand in vedere ce fac e mai mult decat ok,
ma inteleg bine si cu ai mei, deci cad am nevoie mare de $ ma pot baza pe ei.

trag si io filmul Laughing

hai noroc

baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumoas bicicleta!!
si eu am bibicleta "muncita" o vara Razz desi asta se intampla acu multi ani...

http://i30.tinypic.com/2201hs.jpg
Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am una performanta pentru munte Very Happy o sa pun o poza ...inainte sa devin "donatorul de organe din poza de mai jos" (Sa imi iau motor)...toata ziua stateam prin paduri cu ea...akum k mi-a furat roata din spate sta prafuita in speranta ca o sa gasesc roata la fel ca aceea Sad ...oamenii din Romania....

ps.Se pare ca a luat amploare discutia aceasta ...avem nevoie si de altceva decat caraudio.... Very Happy ...si tot asa de la filme si dorinte ajungem la cele mai arzatoare pasiuni ale noastre ...

pps:Daca mai sunt motociclisti pe aici sa imi dea un pm sau sa posteze aici...

o&g a scris:

" rar cate un bowling."

o&g de cand am avut un deget in ghips de la bowling nu mai joc si asta sa intamplat la primul meu joc

09032008083.jpg
 Description:
 Filesize:  501.12 KB
 Viewed:  264 Time(s)

09032008083.jpg

Sus
criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai eu mam ales cu un semn foarte naspa de la bike ... am fost operat am stat aproape 3 saptamani in spital 7 luni cu o tija in mana ...+ un an de recuperare in total aproape 2 ani .. cine nu ma crede ii pot arata scutirea mea la ed fizica din cls a 7 sau externarea din spital si akm o sa incer sa fac o poza cu web-cam sa vedeti operatia .. poate uni cred k mint!!!
criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai respect o&g tinete de inot ...
ideia era k eu nu ma intaleg bn cu a mei ... de obicei nu primesc bani de la iei .. mai ales pt capitolu audio.
cand a fost raidaru la mn pt prima oara si iam dat la sub 35w o venit maicamea cu scandal ,,k nu poate sa steie in casa..ca imi ia curentu si la toate cele multe spuse +se adaoga lista de injuraturi ..care incepe de la cei vii pan la cei morti ... sper k ati intales la ce ma ref
TIBI... AI AVUT PE SPATE CUMVA MAMUT SI SPITE DD PLUS UN CAUCIUC MAXIS?
FAIN BIKE BABAU.. APP II CUNOSTI PE HASU ,TZ, RAUL,KARA,SI RESTU BIKERILOR DIN SKATE PARK?
DUPA CE VATI UITAT LA FILM O SA INTALEGETI DECE AM DESCHIS TOPICU ...

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum