Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

un topic pt voi cei care vreti sa aveti ceva la care visati!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 6:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yo_tibitzu a scris:

o&g de cand am avut un deget in ghips de la bowling nu mai joc si asta sa intamplat la primul meu joc

ai mere grije cu motocilete...mai bine bowling.
la mine in Alba in nici o saptamana s-au petrecut 6 accidente care s-au soldat cu victime vatamate FOARTE grav, unele in coma si altele tinute in viata doar de aparate.
si un coleg de al meu se afla printre victime, fara nici cea mai mica vina din partea lui, repet fra nici cea mai mica vina din partea lui (mergea in limita legala,pe un cross, pe drum cu prioritate si un bou s-a aruncat in el zdrobindu-i piciorul stang)
e trist sa-l vezi ca nevinovat.la 19ani, tre' sa stea la terapie intensiva tot rupt Crying or Very sad
sunt multi care daca se vad ca au 4 roti si sunt regii soselelor.trebuie pedepsiti !

eu nu am dat pt categoria A si nici nu posed vre-o racheta pe 2 roti, dar ma indigneaza soferii prosti, la fel cum ma indigneaza si motociclistii teribilisti .

Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
eu nu am dat pt categoria A si nici nu posed vre-o racheta pe 2 roti, dar ma indigneaza soferii prosti, la fel cum ma indigneaza si motociclistii teribilisti .

+1 !!! de aceasi parere, pentru mine e prea mare riscul de a merge pe biciclu, de aceea prefer sa ma "instrainez" de senzatia pe care ti-o ofera.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
yo_tibitzu a scris:

o&g de cand am avut un deget in ghips de la bowling nu mai joc si asta sa intamplat la primul meu joc

ai mere grije cu motocilete...mai bine bowling.
la mine in Alba in nici o saptamana s-au petrecut 6 accidente care s-au soldat cu victime vatamate FOARTE grav, unele in coma si altele tinute in viata doar de aparate.
si un coleg de al meu se afla printre victime, fara nici cea mai mica vina din partea lui, repet fra nici cea mai mica vina din partea lui (mergea in limita legala,pe un cross, pe drum cu prioritate si un bou s-a aruncat in el zdrobindu-i piciorul stang)
e trist sa-l vezi ca nevinovat.la 19ani, tre' sa stea la terapie intensiva tot rupt Crying or Very sad
sunt multi care daca se vad ca au 4 roti si sunt regii soselelor.trebuie pedepsiti !

Eu am inceput deja sa imi fac lista neagra cu numere de masini...

E de speriat cum se comporta in trafic unii Sad

Sus
criss_bike
Priceput

Data înscrierii: 13/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am patit ceva foarte frumos .. eram in spatele primariei cu 4 prieteni unu dintre ei biker. eu si ala eram cu bike-urile .. si traversam spre primarie ... am avut 2 m pe zebra (aproape mislocu soselei) si vine un bou(opel astra) cu vreo 40,45km/h si intra in curba si ne taie calea si neam speriat toti si am facut un pas in spate. si unu dintre noi lo injurat ... am ajuns in fata la primarie si numa il vedem pe ala ca vine la noi si se prezinta ..MAIORU JANDARMERIEI ... SI Neo luat pe toti la sectie si neo facut in ult hal pe acolo ... si akm mai am CITATIA CA TREBUIt SA MA PREZINT CU UN PARINTE LA TRIBUNALUL AR ... K ERA SA LUAM TOTI AMENDA DE 3 MIL... DAK VRETI SCANEZ CITATIA SI O PUBLICA Very Happy

Ultima modificare efectuată de către criss_bike la Lun Iun 02, 2008 5:27 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca erai PE bicicleta nu te consideri pieton, deci chinion...
Andry
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
daca erai PE bicicleta nu te consideri pieton, deci chinion...

ghinion bre , repede un edit Laughing

Sus
criss_bike
Priceput

Data înscrierii: 13/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Iun 02, 2008 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu am fost pe bike ... eu il tariam dupa mn ...!!!
TOT GHINION RAMANE

stilo

Data înscrierii: 17/Iul/2008
Locație: Hunedoara

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 7:58 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Daca are pile omu ala poate face multe cu tine si preteni tai.
Sus
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in general jandarmii sunt mai ingusti la minte...propria experienta...nu stau sa povestesc...nu ar4e rost...la fel si militienii...
cat despre legea atractiei...e valabil daca ma mancat in cur si dupa multe nopti pierdute cu ochii pe pereti visand la un sistem cat de cat acceptabil mi-l permit pt ca am facut un credit de 5000 euro si platesc cate 350 lei /luna timp de 8 ani?

Andry
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totul este sa vrei !

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum