| |
| Autor |
Mesaj |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bicileta mea este un DHS cap de serie echipata SHIMANO toata din aluminiu foarte masiva suspensii si roti foarte mari frane pe discuri ventilate adusa din germania....undeva la 400 euro acum 4 ani in Romania... |
|
| Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
Data înscrierii: 13/Mar/2008 Mesaje: 231 Locație: arad
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 11:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am un magelan tucana 2004 cadru (trial)
ca si bike de oras folosesc un scott model kakomo
si alt bike de antrenament o semi-cursa o bianchi _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
EASCA Baia Mare 2009-1st FUNI - 139,4 dB |
|
| Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu sa uitat nimeni la film?  _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
salut
am si eu un BMX ... practicam acum ceva timp (pot sa ma laud ca eram primu din craiova cu bmx de freestyle ) ) ... acum toti copiii au de la first bike
IL VAND !! ii trebuie sistemu de franare (doar cabluri si saboti) ... si janta spate schimbata (e lovita in multe locuri)
cine il vrea ... poate sa`mi dea un PM .. pretz DE NIMIC !! .. de pomana
si ca sa fiu ON topic :
nu fi`ti chiar asa rai cu baiatu ... la urma urmei .. puterea mintzii e nelimitata si foarte puternica. sa stiti doar cum sa o folositi
si intr`adevar, o stare pozitiva are un mare impact asupra vietii omului (la fel si cea negativa).
sincer .. si eu visam la unele scule acum 1 luna .. 2 luni ... si treptat apar.
sunt obosit acum si un pic machit, as continua discutia si as dezvolta`o mai stufos ... dar .. ce rost are ? ) hai noapte buna pentru toti.
apropo .. nu stiu de cand e topicu. acum l`am vazut prima data. sry daca postez cu 10 ani mai tarziu |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| criss_bike a scris: | nu sa uitat nimeni la film?  |
Timpul mi-a permis sa ma uit cam 15 minute..sper sa reusesc sa-l vad tot.
E un subiect interesant... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu-i cunosc , pentru ca nu merg pe acolo ...e un bike doar de plimbare si cateva ture vara. |
|
| Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok ... ssrli cand te uit la tot filmu iti pui parerea ..
baubau ... te intereseaza sa vizionezi filmu? _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
criss.. o intrebare am si eu ...
De ce incerci atat de mult sa scoti in evidentza filmul asta ? Care e scopul defapt ? unde vrei sa ajungi ? (3 intrebari ... nu una ) |
|
| Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce incerc sa scot in evidenta...? O INTREBARE BUNA !!!
PAI FOARTE PE SCURT :
FILMU asta ma ajutat sa... imi umplu golurile din mintea mea ... cu informatile necesare pt a intalege aproape toata legea atractiei.
care este scopu,unde vreau sa ajung!!!
pai NU CREDEAM IN CHESTIA ASTA PANA CE AM FACUT MAI MULTE TESTE PE MN .. si vad k tot ce miam pus in minte... so adeverit!!!
pai dupa cum am spus ... ,,SO ADEVERIT'' VREAU SA PREZINT SI ALTORA CHESTIA ASTA. _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
|
| Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
UITE DE EX :MULTI PRIETENI AU RAS DE MINE... ITI PREZINT UN DIALOG INTRE MN SI UNU CARE MO ENERVAT
-(eu)mai ti minte de legea aia care tiam zis k vreau sa stiu mai multe informati despre ea?
-(el) Prostia aia ... da ... si ....
-(eu)iam explicat in mare .. si o inceput sa rada de mn in ult hal=)) =)) =)) .. SI DUPA AIA O MAI CHEMAT INCA 2 PRIETENI SI LEO ZIS
-(EL) HAI mah sal auzi si pe asta =)) =)) =))
-(aia 2 prieteni) =)) =)) =)) =)) =)) =))
dupa 3 sapt miam luat subu miam facut incinta si am deschis geamu si am pus numa teste de bass,lil joh,yang .... si multi alti timp de 1 ora si ceva.. si o batut unu in geam si imi zice
-(el) ce tio luat taicato ...
(eu) pai am strans bani din prostia aia din care ai ras tu!!!
in SUCURT ... VREAU SA INCERCE SI ALTI SA VADA CA II ADEVARAT(adik alti poate au vurt un amplif,... sau ceva si nu la putut avea) .. SI DEJA AM GASIT UN OM DE PE FORUM (NUI PREZINT NUMELE) CARE a inceput experimentu pe el! o sa vedem rezultatele ... _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
|
Trimis: Vin Mai 30, 2008 2:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Interesant.
Cu cat rad mai multi de chestia asta .. cu atat mai putzine persoane vor recunoaste ca incearca sa gaseasca un adevar in teoria asta.
Sincer, eu nu am vazut filmul si nu am documentaie de genu asta, dar stiu ca se pot face multe cu mintea, iar ceea ce vrei tu sa convingi pe altii, e foarte realizabil.
In zilele astea traim o viatza mecanica... si asta spune multe.
Daca stau putin si ma gandesc la trecutul meu cel mai apropiat, imi dau seama cate am castigat, si asta pentru ca am vrut din adins sa ating un scop. Asa ca, fi`ti convinsi ca puteti, si ve`ti putea.
Eu nu incerc sa conving pe nimeni, sunt doar opinii si pareri personale.
nu depuneti efort, lasati`va doar purtati de val, "jucati jocul" cum se mai zice.. nu aveti nimic de pierdut. |
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
|
Trimis: Vin Mai 30, 2008 2:13 am Titlul subiectului: |
|
|
scz de dublu post
un P.S. MARE ! - nu va ganditi ca va impuneti ceva, si a 2`a zi vine mosh craciun cu sacu...
o sa se iveasta ocazii de a face bani - de exemplu - .... fara ca voi sa le cautati; bani cu care va veti indeplini visu. si de sigur, cu cat visu este mai mare... cu atat mai mult veti astepta dupa indeplinirea lui (dupa cum spuneam ... nu vine mosh craciun cu sacu)
puteti sa radeti si sa luati in baza orice ... chiar si "descoperirea" asta ... dar mai bine va ganditi ca merita incercat, inainte de a rade. |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Mai 30, 2008 7:50 am Titlul subiectului: |
|
|
+1 la tot ce a zis Vitrina, total de acord.
Si eu am incercat, cu forte proprii, cu bani proprii, mai am putin si pot spune ca mi-am indeplinit unul dintre vise. Ne vedem peste o luna in rubrica Prezentari Sisteme  _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Mai 31, 2008 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
"nu exista realitate daca visezi tot timpu"
criss_bike incearca sa prezinti teoria asta celor care dupa o luna de munca la ziua de salar platesc toate cheltuielile si datoriile si le mai raman ceva bani sa puna la copii pe masa ceva de mancare, sa vezi ce parere o sa aiba de ideea asta cu " visatu" si "imaginatu" ...fara suparare _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
|
Trimis: Sâm Mai 31, 2008 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci andry .. ai incercat ce am zis eu ... si tia mers?
otzi ...dap iti dau dreptate ...dar dak ai copi si tre sa ii hranesti ...,,AI BANI SI DE O BERE NU''? _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
|
| Sus |
|
 |
|